Sisäänkirjautuminen

Bali Adventure Week

Lopeta vapaaehtoistyöt Adventure Week seikkailuun, jota et koskaan unohda!

Lue lisää

Adventure Week

Tämä viikko on täynnä jännitystä ja seikkailuja! Viikon aikana osallistujat käyvät esimerkiksi Kintamani-tulivuorella, joka on edelleen aktiivinen, pyöräilevät mauste- ja riisipeltojen ohi nauttien samalla Balin kauniista maisemista sekä käyvät useilla rannoilla ja Turtle Conservation Village:ssa, vaeltavat Mount Batur -vuorella, harrastavat koskenlaskua kumiveneellä Ayunng-joessa ja viikon lopuksi nauttivat rentouttavasta, balilaisesta hieronnasta, jotta ovat valmiita seuraavaan seikkailuun.

Viikonloppu on pyhitetty vapaa-ajaksi, jotta osallistujat pystyvät tutustumaan myös muihin paikkoihin Balilla, joita ei pääsisi muuten näkemään Adventure-viikon aikana.

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Ohjelma

Maanantai:

Viikko alkaa pyöräretkellä Kintamani-tulivuorialueelle, jossa osallistujat pääsevät ihastelemaan maisemia ja mausteviljelmiä, jotka ympäröivät Batur Mountain -vuorta. Sen jälkeen pyöräillään kauniiden riisipeltojen ohi. Aamupala ja lounas tarjoillaan pyöräretken aikana. Hieno aloitus viikolle.

Tiistai:

Aamupalan jälkeen matkustetaan eteläiseen Baliin Jimbaran Beachille, joka on lähellä Sanurin kilpikonnien suojelualuetta. Tämän jälkeen valmistetaan lounasta ja lounaan jälkeen on vapaa-aikaa, jotta kaikki voisivat tutustua ympäristöön rauhassa itse. Ei kannata unohtaa uikkareita, sillä ranta on todella upea!

Keskiviikko:

Jännitys vain lisääntyy päivä päivältä, kun vuorossa on koskenlaskua kumiveneessä Ayung Riverissä. Reissun aikana tarjoillaan lounas. Varaudu nauramaan paljon ja siihen, että kastut läpimäräksi.

Torstai:

Torstai on jännittävä ja hieno päivä, sillä silloin vaelletaan tulivuoren huipulle todella aikaisin aamulla. Tulivuoren huipulla pääset nauttimaan ansaitusta aamupalasta ihaillessasi samalla auringonnousua upeissa maisemmissa.

Kun on aika palata takaisin Ubudiin, on lounasaika ja mahdollisuus rentoutua iltapäivän aikana. Se tuleekin tarpeeseen, sillä tulivuoren huipulle kiipeäminen rankkaa, mutta todellakin sen arvoista.

Kannattaa ottaa mukavat kengät mukaan, joilla on hyvä kävellä. Osa suosii lenkkareita ja osa vaelluskenkiä. Myös vesipullo kannattaa ottaa mukaan.

Perjantai:

Aamupalan jälkeen osallistujat pääsevät nauttimaan rentouttavasta, balilaisesta hieronnasta, joka usein tulee tarpeeseen viikon aktiviteettien ja etenkin torstaisen vaelluksen jälkeen. Hieronnan jälkeen on mahdollisuus ottaa vain rennosti ja muistella viikon hienoja tapahtumia tai tutustua Ubudiin enemmän itsenäisesti. Esimerkiksi Monkey Forest on vain kivenheiton päässä majoituksesta.

Viikon aikana majoitutaan muiden osallistujien kanssa 3-6 hengen huoneissa. Ei kannata odottaa luksusmajoitusta, sillä rakennukset ovat melko yksinkertaisia. Ilmastointia ei ole, mutta tuuletin löytyy huoneesta. Joistakin sängyistä puuttuu hyttysverkko, joten kannattaa valita sellainen sänky, jossa on verkko.

Arkisin tarjoillaan kolme ateriaa ja viikonloppuisin 2. Usein ateriat ovat perinteisiä balilaisia ruokalajeja, kuten Gadu Gadu tai Nasi Goreng.

Adventure viikko on hieno tapa päättää matkustaminen Balilla.

Aloituspäivät 2019

Aloitus joka maanantai / Saapuminen sunnuntaina / Lähtö lauantaina

Hinnat

Hinnat Bali Adventure Week Hinta
Bali Adventure Week 395

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Aktiviteetit Bali

Valitse ohjelma maassa Bali

Alkuun » Maa » Bali » Bali Adventure Week

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!