Sisäänkirjautuminen

Bali Yoga Week

Balilta löydät harmoniaa ja mielenrauhaa - Yoga week on täydellinen tapa lopettaa matka Balilla.

Lue lisää

Jooga- ja meditaatioviikko

Balilainen jooga on Ubidin tunnetuin aktiviteetti. Ubud on kulttuurin keskus Balilla ja sitä ympäröi vihreä ja vehreä luonto, joten jooga- ja meditaatio-ohjelmat ovat rentouttavin vaihtoehto. Balilaisessa joogassa on kyse hengellisten asioiden ymmärtämisestä ja arvostamisesta. Siksi yhdistelmä balilaista meditaatiota ja joogaa rentouttaa tehokkaasti kropan ja mielen. Jooga- ja meditaatioviikkomme sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemillekin harjoittajille.

Monet matkailijat ympäri maailman mieltävät Balin ainutlaatuiseksi paikaksi mietiskelylle ja meditaatiolle. Ubud luo miljöön, jossa voit aidosti kokea rauhaa ja seesteisyyttä. Jooga-viikko parantaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja se sopii erinomaisesti osallistuttavaksi esimerkiksi vapaaehtoisprojektin jälkeen.

Jooga tulee sanasta "Yog", joka tarkoittaa yhteyttä tai sovintoa. Jooga tarkoittaakin siksi kehon ja mielen yhteyttä. Joogassa opetellaan erilaisia fyysisiä harjoituksia ja asentoja sekä hengitystekniikoita, jotka vapauttavat stressistä ja ahdistuksesta. Meditaation tarkoituksena on keskittyä omaan mieleen, omiin ajatuksiin ja omaan kykyyn katsoa syvälle itseensä. Se on taito ja vaatii harjoitusta, mutta samalla se voi antaa harjoittelijalle paremman käsityksen itsestään sekä parantaa fyysistä ja henkistä terveyttä.

Viikon aikana opit taitoja, joita toivottavasti sovellat myös kotiin paluusi jälkeen.

Joogan ja meditaation yleiset hyödyt

Joogaviikko alkaa sunnuntaina ja päättyy seuraavan viikon lauantaina eli majoitus on järjestetty viikoksi ja päättyy lauantaina.

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Ohjelma

Maanantai:

Maanantaina heräät aikaisin, sillä jooga ja meditaatio harjoitukset alkavat. Harjoitusten lomassa perehdytetään osallistujia näihin kahteen käsitteeseen. Alun jälkeen pidetään lyhyt tauko, jonka aikana voi syödä tuoreita hedelmiä ja juoda balilaista teetä.

Tämän jälkeen on aamupala-aika ja vapaata lounaaseen saakka.

Lounaan jälkeen voi vielä hetken rentoutua ennen kuin keskipäivän jooga- ja meditaatioharjoituksia.

Harjoituksiin kannattaa pukea mukavat ja rennot vaatteet. Harjoitukset pidetään ulkona sään salliessa kauniiden ja vihreiden riisipeltojen ympäröimänä. Hyvinvointisi ei voi kuin parantua (=Sielusi tulee voimaan niin hyvin).

Tiistai-perjantai:

Maanantain ohjelmaa noudatetaan joka päivä, jotta osallistujat oppivat lisää meditaatiosta ja joogasta. Jokaisen harjoituksen jälkeen keho oppii yhä enemmän ja joogaa ja meditaatiota voi käyttää monessa tilanteessa. Kehosta tulee rennompi ja hengityksestä rauhallisempi. Keho ja mieli löytävät harmonian.

Tämä viikko tarjoaa hiljaisuutta ja rauhaa, jota tarvitaan kiireisessä maailmassa. Hyödynnä tilaisuus rauhoittua Balin jooga-viikolla.

Viikon aikana voi myös tehdä pitkiä kävelyretkiä riisipeltojen ympäröimänä, nauttia luonnosta ja vain rentoutua.

Osallistujia pyydetään pidättäytymään tupakoinnista, alkoholipitoisten tuotteiden nauttimisesta sekä limsan juomisesta. Joogaamista varten kannattaa ottaa löysät housut ja väljä paita, jotka on valmistettu mieluiten puuvillasta.

Viikon hinta sisältää majoituksen huoneissa, jotka jaetaan muiden osallistujien kanssa. Yhdessä huoneessa on 3-6 henkilöä. Kyseessä ei todellakaan ole mikään luksus-majoitus, sillä huoneet ovat hyvin yksinkertaisia. Huoneissa ei ole ilmastointia, mutta tuuletin kuuluu huoneiden varustukseen. Joissakin sängyissä on hyttysverkko, joten kannattaa valita itselleen sellainen sänky.

Lisäksi ruokailut kuuluvat ohjelman hintaan. Arkisin ruokailuja on kolmesti päivässa ja viikonloppuisin kahdesti päivässä. Usein tarjolla on perinteisiä balilaisia ruokalajeja, kuten Gadu Gadu ja Nasi Goreng.

Aloituspäivät

Aloitus joka maanantai / Saapuminen sunnuntaina / Lähtö lauantaina

Hinnat

Hinnat Bali Yoga Week Hinta
Bali Yoga Week 395

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Aktiviteetit Bali

Valitse ohjelma maassa Bali

Alkuun » Maa » Bali » Bali Yoga Week

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!