​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Surffaus Australiassa

Hyppää seikkailuun ja aalloille Surf Camp Australian kanssa! 5 tai 7 päivän kurssin aikana vain syöt, nukut ja ajattelet surffaamista. Jos olet joskus haaveillut kokeilevasi surffaamista, on tässä tilaisuutesi!

Lue lisää

Intro


Surffi-kurssi: 5 tai 7 päivää!

Surf Camp Australian kanssa yhteistyössä järjestyllä kurssilla pääset kokemaan Australian upeimmat ja kauneimmat rannat, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo kokeneemmille surffareille. Rannat, joilla kurssit pidetään, ovat lähellä rauhallisia luonnonpuistoja, joissa ei muita ihmisiä juurikaan tapaa eli keskittyminen ja upeat elämykset luonnossa ovat taattuja. Kurssit alkavat aina maanantaisin ja ovat todella suosittuja, joten suosittelemme, että teet varauksesi hyvissä ajoin. Surfs Up!

Kurssin kokokohdat

Suosittelemme että osallistut surffikurssille heti saavuttuasi Australiaan. Tämä on hyvä aloitus matkalle ja oppia ajattelemaan ja asennoitumaan Aussie -elämäntyyliin. Pääset sisään australialaiseen arkeen ja elämään sekä tutustut ihmisiin, jotka todennäköisesti ovat myös reissaamassa ympäri Australiaa. Juuri Australiaan saapuneena voit oppia paljon ihmisiltä, jotka ovat jo olleet pidempään Australiassa. Suurin osa ihmisistä saapuu paikalle torstaisin ja näin heillä on majoitus valmiina maanantaille asti, jolloin surffikurssi alkaa. Moni on tässä vaiheessa myös saanut varattua itselleen kurssin jälkeiseksi ajaksi majoituksen. Ei löydy paljoa parempaa tapaa aloittaa matkaa kuin surffitunnit päivittäin ja hengailu leirillä, johon kuuluu mm. ruokailut mukaan. Täydellistä! Tästä alkaa vahva ja ikimuistoinen matka Down Under. Tuon viikon aikana on mahdotonta olla pitämättä hauskaa, tiedossa on uskomaton seikkailu. Tiedämme sen, koska olemme itse hypänneet samaan seikkailuun.

Huomioi, että kurssit ovat todella suosittuja ja tästä johtuen oma paikka on varattava hyvissä ajoin. Näin saat varman paikan mm. kuljetuksiin Seven Mile beach uusien ystäviesi kanssa. Kurssille ei ole pakko osallistua suoraan Australiaan saapumisen jälkeen, voit myös varata "open date" ajankohdan, jolloin päätät itse paikan päällä, milloin otat osaa kurssille. Muista kuitenkin, että paikat täyttyvät todella nopeasti ja hyvissä ajoin.

SURFS UP!

(GoXplore pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin valuuttakurssien vaihtelun vuoksi)

Huom! Oleskelusi aikana Yambassa ja Byron Bayssa vastaat itse osasta ruokailujasi. Jos haluat palata suoraan kurssin jälkeen Sydneyyn, on kustannukset suunnilleen 75 AUD. Muussa tapauksessa voit luonnollisesti jatkaa seikkailuasi itärannikkoa ylöspäin.

Surffikursin aikana opit uutta Australian hienoimmista rannoista. Turvallisuudeesta vedessä, melomisesta, aaltojen metsästämisestä, "popping up" – sekä kaikkea mahdollista surffi-etiketistä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä reissusi ja pääset hallitsemaan meren aaltoja.

Varaukset on tehtävä vähintään 14 päivää ennen matkan alkua.

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

5 päivän kurssi

5 PÄIVÄN SURFFIKURSSI "THE ULTIMATE EXPERIENCE"

"The Ultimate Experience" – on mahtava vaihtoehto sinulle, joka olet reissaamassa Ausseihin ja haluat testata todellista surffielämää! "The Ultimate Experience" kurssilla saat täydellisen tutustumispaketin mitä surffi oikein on. Kurssi alkaa joka maanantai ja 5 päivän ajan pääset heittäytymään kristallin kirkkaille aalloillle Seven Mile Beachilla muiden surf dudejen kanssa. Tämä on hyvä ja toimiva aloitus seikkailullesi Ausseissa. Unohtamatta huikeita muistoja ja ystäviä, jotka saat matkalla mukaasi.

Kurssiin kuuluu

5 päivän surffikursssi Seven Mile Beachilla

7 päivän kurssi

7 PÄIVÄN SURFFIKURSSSI "THE SEARCH"

Haluatko viettää surffikurssilla kokonaisen viikon ja päästä vähän syvemmälle surffin maailmaan? Tässä tapauksessa "The Search" vaihtoehto sopii sinulle. Maanantaina aloitat 5 päivän surffikurssin Seven Mile Beachilla, jossa opit kaiken mitä sinun pitää tietää, osataksesi surffata itseksesi. Kaksi viimistä päivää vietetään Byron Bayssa, jossa pääset kokeileen surffaamista ihan itseksesi uusien ystäviesi kanssa.

Kurssiin kuuluu

7 päivän surffikoulu Seven Mile Beach & Byron Bay

Hinnat

Hinnat Surffaus Australiassa Hinta
5 päivän kurssi 460
7 päivän kurssi 590

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Aktiviteetit Australia

Valitse ohjelma maassa Australia

Alkuun » Maa » Australia » Surffaus Australiassa

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan