Sisäänkirjautuminen

Surffaus Etelä-Afrikassa

Hyppää aalloille Kapkaupungin lähistöllä ja tutustu Etelä-Afrikan upeaan kulttuuriin, samalla kun otat osaa 2 tai 3 päivän surffikurssille. Tavallisuudesta poikkeva seikkailu odottaa rohkeaa!

Lue lisää

Intro

Tiesithän, että myös Etelä-Afrikassa voit surffata!? Tässä on upea mahdollisuus kokea Etelä-Afrikan rannat ja meri yhdessä muiden osallistujien kanssa ympäri maailmaa.

Meidän 2 & 3 päivän surffikurssilla saat viettää aikaa Kapkaupungista, jossa tapaat muita matkustajia, kaikilla sama päämäärä valtameren aalloille. Jos olet ottamassa osaa meidän 2 päivän kurssille, tukikohtanasi on viihtyisä surffikohde Muizenberg, kun taas 3 päivän kurssilla majoitut Beach housessa hieman kalastajakylä Arnistonin ulkopuolella. Molemmat alueet tarjoavat pehmeitä aaltoja, jotka sopivat aloittelijoille. Jos sinulla kuitenkin on jo enemmän kokemusta, on isompia aaltoja edelleen meressä ja näitäkin pääset kokeilemaan. Opettajat varmistavat, että vedessä oleminen on turvallista ja jokaiselle löytyy sopivat puitteet.

Surfcamp on täydellinen sinulle, joka haluat tehdä jotain viikonloppuna Kapkaupungissa tai niille, jotka matkustavat Kapkaupungin kautta kotiin esimerkiksi jostain vapaaehtoisohjelmastamme muualla Afrikassa. Älä missaa Kapkaupunkia. Se on todella mukava ja monipuolinen kaupunki, jossa on paljon tekemistä kaikille. Nouto surffikurssille tapahtuu 91 Loop Hostellilta, joka on yksi Kapkaupungin uusimmista hostelleista, tämä kannattaa varata ennen/jälkeen surffikurssia, jos mietit missä majoittua Kapkaupungissa.

Me GoXplorella olemme olleet monta kertaa Etelä-Afrikkassa ja annamme mielellämme vinkkejä matkasi suunnitteluun.

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

2-DAY surf camp

1. päivä: heti lauantaina lähdet Kapkaupungista noin klo 8 aamulla rannalle kohti Muizenbergiä. Täällä saat myös ensimmäisen surffi-tuntisi, jossa käydään läpi perusteoriaa, mihin kiinnittää huomiota turvallisuudessa, opit melomaan ja ottamaan kiinni aaltoja. Ehkä jo heti ensimmäisen tunnin jälkeen pääset ylös ja pysyt pystyssä laudalla. Oppitunnin jälkeen siirrytte Kalk Bay Harboriin, jossa voit nauttia lounasta, suosittelemme testaamaan kuuluisaa Fish ´n chips. Päivä jatkuu viinitilalle, jossa voit nauttia paikallisista viineistä ja kauniista näkymistä. Maistelemalla viinejä Chapmans Peakissa, näet hämmästyttävän auringonlaskun! Myöhemmin palaatte takaisin Muizenbergiin ja yövyttepaikallisessa surffi-hostellissa. Päivällinen nautitaan yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa ja katsotaan videoita ja kuvia päivästä. Tiedossa on paljon hauskoja surffi-klippejä.


2. päivä: sunnuntaina aloitat päiväsi rentouttavalla joogalla. Tämä on valinnaista, mutta voi olla hyvä alku päivälle, jolloin yleensä kehon lihaksissa tuntuu jo ensimmäisen surffi-päivän treenaus. Aamiaisen jälkeen sinulla on toinen surffi-tunti ja nyt jo todennäköisesti liu´ut pystyssä aalloilla ensimmäistä kertaa. Tunne on HUIKEA! Lounas tarjoillaan läheisessä kahvilassa. Päivällä lyhyen tauon jälkeen sinulla on kolmas surffi-tunti. Tällöin ehkä jo tuntuu rennommalta ja ymmärrät paremmin aaltoja. Kolmannen oppitunnin päättymisen jälkeen saat kuljetuksen Kapkaupunkiin ja 91 Loopiin, jossa tapaat uusia ystäviä ympäri maailmaa.

HUOM! Vuorovesi, tuuli ja aallot voivat vaihdella ja vaikuttaa surffaamiseen vahvasti. Joskus saatatte joutua muuttamaan aikatauluja ja paikkoja surffi-tunneille / aktiviteetteihin, jotta saatte mahdollisimman paljon irti kokemuksestasi. Pyydämme kaikkia olemaan joustavia, ja varautumaan aikataulujen muutoksiin. Luontoa emme voi hallita :)

3-DAY surf camp

Päivä 1: Kapkaupunki - perjantai

Matkustat Kapkaupungista klo 8 aamulla Muizenbergin rannoille yhdessä muun ryhmän kanssa. He tulevat olemaan mukanasi Surf Campilla seuraavien kolmen päivän ajan. Täällä saat ensimmäisen surffi-tunnin, jossa opetellaan perusteorioita ja periaatteita surffauksen takana. Mihin kiinnittää huomio turvallisuudessa, miten meloa ja napata aaltoja. Opit myös nousemaan ylös ja pysymään laudalla. Ensimmäisen tunnin jälkeen matka jatkuu Hermanukseen, jossa ruokailette lounaan. (Huom! Valaskausi on heinäkuusta marraskuuhun.) Lounaan jälkeen jatkatte Canola Fieldsin läpi Arnistonin kylään, jossa voit viettää vapaa-aikaa rannalla surffikavereiden kanssa. Illalla voitte ottaa laudat kainaloon ja lähteä laskemaan hiekkadyyneille tai vaihtoehtoisesti vain rentoutua, katsella merta, mennä rannalle ja syödä illallista.


Päivä 2: Arniston - lauantai

Aamiaisen jälkeen jatkat rannalle, jossa saat toisen surffi-tunnin. Tämän jälkeen jatkatte matkaa Etelä-Afrikan eteläosaan, joka on Intian valtameren ja Atlantin yhtymäkohta. Jos olet onnekas, voit nähdä strutseja, seeproja ja erikoisia lintuja. Kun palaatte takaisin, voi taas lähteä laskemaan hiekkadyyneille tai vaihtoehtoisesti vain rentoutua, katsella merta, mennä rannalle ja syödä illallista. Illalla Etelä-Afrikkalainen Braii (grilli) kuumenee ulkona ja pääsette nauttimaan upeasta ympäristöstä avotulen edessä.


3. päivä: Kapkaupunki - sunnuntai

Aamiaisen jälkeen voi halutessaan kävellä suurelle Waenhuiskrans Cave -luolalle, joka on upea luonnonilmiö. Kiipeä ylös vuorelle ja tutustu ympäröivään alueeseen. Paluumatkalla, jos vuorovesi on oikeassa kohdassa, kodikkaat rock-altaat on käytössä uintiin. Takaisin rannalla voit hypätä laudalle ja mennä rannalle viimeisen surffauksen ajaksi. Sen jälkeen on aika palata Kapkaupunkiin uusien ystävien kanssa onnellisena.


HUOM! Vuorovesi, tuuli ja aallot voivat vaihdella ja vaikuttaa surffaamiseen vahvasti. Joskus saatatte joutua muuttamaan aikatauluja ja paikkoja surffi-tunneille / aktiviteetteihin, jotta saatte mahdollisimman paljon irti kokemuksestasi. Pyydämme kaikkia olemaan joustavia, ja varautumaan aikataulujen muutoksiin. Luontoa emme voi hallita :)

Hinnat

Hinnat Surffaus Etelä-Afrikassa Hinta
2 päivän surffikurssi 242
3 päivän surffikurssi 378

Hinnat ovat voimassa vuoden loppuun 31.12.2018 asti.

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Aloituspäivät

Aloituspäivät 2-DAY surf camp

26. tammikuuta
23. helmikuuta
9. maaliskuuta
13. huhtikuuta
11. toukokuuta
22. kesäkuuta
20. heinäkuuta
24. elokuuta
21. syyskuuta
19. lokakuuta
16. marraskuuta
14. joulukuuta

Aloituspäivät 3-DAY surf camp

19. tammikuuta

01. helmikuuta
05. huhtikuuta
12. heinäkuuta
16. elokuuta
13. syyskuuta
11. lokakuuta
30. marraskuuta

 

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Aktiviteetit Etelä-Afrikka

Valitse ohjelma maassa Etelä-Afrikka

Alkuun » Maa » Etelä-Afrikka » Surffaus Etelä-Afrikassa

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!