Sisäänkirjautuminen

Bali

Pidätkö surffauksesta, festivaaleista, shoppailusta ja rannoista? Silloin Bali on täydellinen kohde sinulle. Maa yhdistetään usein sanaan "paratiisi", eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Jos matkustat GoXploren kanssa, saat mahdollisuuden kokea maan antoisammalla tavalla, kun työskentelet vapaaehtoisena

Faktaa Bali

Virallinen nimi: Indonesian Tasavalta

Pääkaupunki: Denpasar

Uskonto: Hinduismi (90%), Muut (10%)

Valuutta: Rupiah (IDR)

Valtiomuoto: Tasavalta

Pinta-ala: 1 900 000 km² (koko Indonesia)

Kieli: Bahasa Indonesia

Ilmasto: Päivälämpötila on tavallisesti 20 ja 33 lämpöasteen välillä. Joulukuusta maaliskuuhun voi länsimonsuuni tuoda rankkasateita ja ilmankosteus on korkea. Tavallisesti kuitenkin sataa vain öisin ja päivät ovat aurinkoisia. Kesäkuusta syyskuuhun on kuivakausi ja ilmankosteus on matala, mutta illat voivat olla melko kylmiä. Ubudissa, joka sijaitsee vuoristossa, on oma ainutlaatuinen pienilmasto. Siellä voi joutua varautumaan pilvisyyteen ja sadekuuroihin. Joskus voi jopa tarvita villapaitaa tai ohutta takkia auringonlaskun jälkeen.

Kulttuuri: Saari eroaa muusta Indonesiasta, jossa on maailman suurin muslimiväestö, siinä, että väestöstä 90 prosenttia on hinduja. Se ohjaa balilaisten arkipäivää ja elintapoja monien seremonioiden ja perinteiden muodossa, mutta jopa myös heidän ystävällisessä kohtelussaan ja siinä, että he asettavat aina toiset itsensä edelle. Turistina olet aina tervetullut näihin seremonioihin, mutta muista näyttää kunnioitusta pukemalla vaatteet, jotka peittävät hartiat ja polvet, erityisesti temppelivierailujen ja muiden seremonioiden yhteydessä.

Luottokortti: Visa ja Mastercard otetaan vastaan suurimmassa osassa kaupunkeja ja kyliä.

Hätänumero: Poliisi: 112

Aikaero:
+7 tuntia

Maatunnus: ID, IDN

Suuntanumero: +62

Aktiviteetit Bali

Valitse ohjelma maassa Bali

Alkuun » Maa » Bali

Rosa V tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti ohjelmamme 430 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!