​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Etelä-Afrikka

Monet ovat sitä mieltä, että Etelä-Afrikka on täydellinen lähtökohta henkilölle, joka matkustaa Afrikkaan ensimmäistä kertaa. Siinä me GoXplorella olemme samaa mieltä. Meillä on useita mielenkiintoisia ohjelmia, huolimatta siitä oletko kiinnostunut työskentelemään lasten vai eläinten kanssa.

Faktaa Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikkaa kutsutaan usein nimityksellä "The World in One Country" perustuen sen vaihtelevaan ilmastoon, kasvustoon ja eläimistöön. Maan monet kulttuurit, kielet ja uskonnot selittävät myös tätä nimitystä. Siksi voidaan sanoa, että se on täydellinen lähtökohta matkustajalle, joka matkustaa Afrikkaan ensimmäistä kertaa. Etelä-Afrikka on täynnä jännittävää koettavaa, matkustaminen maan sisällä on helppoa, ilmasto on miellyttävä ja useimmat puhuvat englantia. Työskentely Etelä-Afrikassa antaa sinulle hyvän perehdytyksen maan historiaan. Maan, joka on työskennellyt syrjinnän torjumiseksi ja nyt yrittää keskittyä tulevaisuuteen ja kehitykseen. Saat mahdollisuuden osallistua kulttuuriin maassa, joka kerran oli jaettu, mutta joka on nyt yhdistynyt uudelleen!

Maantieto

Etelä-Afrikalla on rannikkoa 2 798 kilometriä. Siksi on tärkeää muistaa pakata uima-asu!

Ilmasto: on subtrooppinen, lämpimine päivineen, jolloin on paljon aurinkoa ja kylmine öineen. Paras aika vierailla Etelä-Afrikassa on talvella, esimerkiksi tammikuussa on 11 tuntia aurinkoa ja ihanat 25 lämpöastetta päivisin.

Luonto: Korkeita vuoria, aavikkoja, rantoja, osittain erittäin rikas luonto, kuten Garden Route.

Naapurimaat: Botswana, Lesotho, Mosambik, Namibia, Swazimaa ja Zimbabwe

Väestö

43 421 021 asukasta

Kansallisuus: Etelä-Afrikka

Uskonnot: kristinusko, juutalaisuus, islam ja hinduismi

Kieli: 11 virallista kieltä, englanti on liiketoiminnan kieli

Valtio:

Valtiomuoto: tasavalta

Pääkaupunki: Pretoria

Kansallispäivä: 27 huhtikuuta

Talous

Etelä-Afrikka on nykyään Afrikan rikkain valtio merkittävän teollisuuden avulla. Teollisuuden alat koostuvat kaivostoiminnasta, auton osista, metallitöistä, laitteista, tekstiili-, rauta-, teräs-, kemikaali-, lannoite-, ja ruokateollisuudesta

Valuutta: Randi

Käytännön tietoa:

Aika: GMT + 2 tuntia.


Aktiviteetit Etelä-Afrikka

Valitse ohjelma maassa Etelä-Afrikka

Alkuun » Maa » Etelä-Afrikka

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan