Sisäänkirjautuminen Work & Travel tapahtuma Tampereella

Lisa ei ole katunut hetkeäkään, että hän matkusti Afrikkaan

Olen aina miettinyt vapaaehtoistyötä eläinten kanssa ja erityisesti leijonien kanssa, joka on ollut yksi suurimmista unelmistani. Mutta en oikein uskonut sen toteutuvan, varsinkaan, että matkustaisin yksin.

Se on tietenkin erittäin jännittävää, mutta tunsin, että haluan todellakin tehdä sen ja yhtäkkiä eräänä päivänä varasin matkani ja olet erittäin onnellinen, että tein sen!

Heti, kun saavuin perille oli kaikki uskomatonta ja aivan erilaista kuin mitä olin kuvitellut. Kaikki oli niin fantastista! Itse paikka oli paljon suurempi kuin mitä olin odottanut ja se oli paljon organisoidumpi kuin mitä olin uskonut. Rakastuin jo heti ensimmäisenä päivänä.

Joka päivä oli seikkailu ja, että herää ja odottaa innolla päivää on ihanaa. Siellä tapaa muita vapaaehtoisia ympäri maailmaa ja eri ikäisiä, mutta kaikki ovat samassa paikassa ja kaikilla on sama mielenkiinnon kohde. Se on melkein, kuin asuisi leirillä ja seurustelee kaikki päivät.

Joka päivä on ainutlaatuinen ja siellä saa testata asioita, joita et olisi uskonut koskaan kokeilevasi. Projektissa pääsee paljon lähemmäksi eläimiä, kuin uskoin ja tuntea oikesti auttavansa, mikä on syy miksi projektiin mennään.

Henkilökunta on aivan mahtavaa ja se tuntuu hyvälle, ja että rahat, joilla projektia tuetaan, menevät oikeasti hyvälle organisaatiolla, jota haluan auttaa ja tukea. He haluavat auttaa ja opettaa asioita. Jos tulee ongelmia, siellä on aina henkiläkuntaa, jonka puoleen käntyä ja he ovat erittäin mukavia, jos sinulla on omia toiveita, joita haluaisit tehdä yms.

On vaikeaa sanoin kuvailla matkaa ja millaista se oli, koska siellä tapahtui niin paljon ja oli paljon tunteita saman aikaisesti. Mutta joka aamu saa herätä leijonien karjuntaan ja sitten käydä kävelyllä leijonien kanssa ja siitä jatkaa päivää erilaisten tehtävien parissa – se ei ole mitään mikä kuluu arkipäivään.

Joka päivä saa nähdä paljon eri villieläimiä, kuten seeproja ja kirahveja, luonnossa, on aivana mahtavaa! Se, että saa laittaa ruokaa kodittomille lapsille ja nähdä heidän ilonsa ja kiitollisuutensa, on vaikeasti kuvailtava tunne! Kyllä, paikassa on paljon hyvää ja haluaisin, että kaikki saavat kokea sen. Olin epäileväinen alussa uskaltaisinko vai en, onko tämä oikea minulle? Yms. Mutta en kadu hetkeäkään, että tein varauksen. Aijon palata Afrikkaan joku päivä, se on varmaa.


Tämä on matkakertomus yhdeltä Lion Centre Zimbabwe-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2016.

Alkuun » Matkakuvaus » Lisa ei ole katunut hetkeäkään » että hän matkusti Afrikkaan

Kia K tilasi Lion Centre Zimbabwe ohjelmamme 11 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!