Sisäänkirjautuminen

Karoliina Etelä-Afrikassa

Vietin neljä viikkoa Wild Cat Sanctuaryssa Etelä-Afrikassa. Tämä oli minun ensimmäinen matka yksin, olin hyvin hermostunut ennen matkaa ja oikeastaan koko matkan ennen kuin olin viettänyt ensimmäisen yön tilalla. Kun heräsin aamulla, katsoin ulos ikkunasta, näin gepardin vain muutaman metrin päässä ikkunasta leijonien karjuessa taustalla. Luultavasti vasta sitten tajusin, että olin itsekin paikalla ja tämä tulisi olemaan kotini seuraavan neljän viikon aikana.

Useimmat päivät olivat aika samanlaisia, mutta toisaalta hyvin monipuolisia. Nousimme ylös aamulla, söimme aamiaisen ja sitten aloitettiin päivän työt. Aamukokouksen jälkeen aloimme työskennellä, olimme "lapsenvahtina" surikateille, siivosimme paikkoja, valmistimme ruokaa leijonille (lihaa ja rehuja), vaihdoimme vesia eläimille ja pidimme talon kunnosta huolta, teimme retkiä lähi maastoon. Usein meillä oli keskellä päivää vapaata ja kun oli kaunis sää, otimme aurinkoa pari tuntia ja seurustelimme keskenämme ja eläinten kanssa.

Ensimmäinen viikko tilalla oli vaikein, koska oli niin monia uusia asioita, joihin sopeutua. Täysin erilainen elämäntyyli, eri ilmasto ja ihmiset, joita et ole koskaan aiemmin tavannut. Jonkin ajan kuluttua, aloin nauttia enemmän ja enemmän. Omistajat jotka pitivät tilaa, olivat erittäin ystävällisiä ja viettivät aikaa kanssamme. Pelasimme yhdessä esimerkiksi lentopalloa.

Lopussa tuintui, että aika kuluu liian nopeasti ja pian oli aika sanoa hyvästit kaikille eläimille, muille vapaaehtoisille ja omistajille. Kun lähdin projektista, mielessäni oli vain, että minun on pakko päästä tänne vielä joku kerta takaisin.

Tämä on matkakertomus yhdeltä Wild Cat Sanctuary-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2017.

Alkuun » Matkakuvaus » Karoliina Etelä-Afrikassa

Sam T tilasi Työharjoittelu Australia ohjelmamme 17 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!