Sisäänkirjautuminen

Oona Kapkaupungisssa

Työskentelin vapaaehtoisaikani päiväkodissa. Päivät olivat melko samanlaisia. Katsoimme elokuvia, leikimme, opettelimme uusia asioita ja olimme ulkona. Minun tehtävä oli auttaa opettajaa katsomaan lasten perään ja esimerkiksi avustaa ruuan antamisessa. Työskentelin 4-5- vuotiaiden lasten kanssa. Lapset olivat aivan ihania ja kiinnyin heihin nopeasti. Moni vapaaehtoinen oli useammassa luokassa matkansa aikana, mutta minä päätin olla koko aikani yhdessä luokassa. Opin todella paljon projektini kautta.

Projektin jälkeen jäi myös runsaasti vapaa-aikaa. En ollut miettinyt etukäteen mitä haluan tehdä ja missä haluan käydä matkani aikana. Sain kuitenkin paljon vinkkejä muilta vapaaehtoisilta ja paikallisilta. Olisi kuitenkin ollut helpompaa, jos minulla olisi ollut valmiina tiedossa mitä haluan tehdä. En ollut myöskään tarpeeksi varautunut siihen, että monia aktiviteettejä jouduttiin usein perumaan. Yleinen syy oli Kapkaupungin sää. Välillä oli turhauttavaa, kun oli suunnitellut viikon aikataulun ja se meni täysin uusiksi peruutuksien vuoksi. Ehdin kuitenkin tehdä monia hienoja asiota matkani aikana. Menin ensimmäistä kertaa surffaamaan, kiipesin pöytävuorelle, kävelytin norsuja, hyppäsin benjihypyn ja paljon muuta. Kaikille, jotka epäröivät matkalle lähtöä suositten vain lähtemään.

Minua pelotti todella paljon ajatus tästä matkasta mutta, se osoittautui olemaan yksi parhaista päätöksistä mitä olen tehnyt.

Tämä on matkakertomus yhdeltä Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2017.

Alkuun » Matkakuvaus » Oona Kapkaupungisssa

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!