Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Claudia Uudessa-Seelannissa

Matkani on sujunut tähän asti todella mieluisasti ilman pahempia vastoinkäymisiä. Nyt loppu pariviikkoa on mennyt sairastaen, mutta paranemaan päin. Se olis sit tosiaan tiistaina lähtö takaisin Suomeen. Aloitin matkustamisen Kiwiexperience bussilla jo ensimmäisen viikkoni jälkeen. Orientaatiossa sain hyvät neuvot töiden hakuun liittyen, joilla pääsin alkustarttiin. Olen käynyt Kiwibussin kanssa monessa kolkassa; Pohjoisimmassa osassa North Islandilla Cape Reingassa ja siitä alaspäin Paihialla, Aucklandissa, Hot Water Beachilla, Waitomossa, Rotoruassa, Taupossa (jossa myös hyppäsin Skydivingin), Wellingtonissa jne. Vietin isommissa kaupungeissa enemmän aikaa kun pienemmissä, jäi vähän harmittamaan, kun en ehtinyt mennä takaisin käymään parissa paikassa.

Uudenvuoden vieton jälkeen Wellingtonissa tein CV:ni ja etsin parin viikon ajan ahkerasti töitä. Lopulta sain viestin Te Anausta South Islandilta ja otin työpaikan vastaan, Distinction Hotel Te Anau:sta tarjoilijana. En olisi parempaa työtä voinut odottaa. Huomenna vasta viimeinen työpäivä enkä haluaisi millään lähteä. Matkani on ollut todella antoisa ja uskomattoman tapahtuma rikas, siitä jää ihanat muistot koko elämän ajaksi. Kiitos kuuluu paljon teille ❤

Minulla alkoi jo pääsykoe lukemiset ja kuukauden päästä se odotus toivottavasti palkitaan. Toivottavasti tulen vielä joskus takaisin Uuteen-Seelantiin.

Maanantaina lennän Queenstownista Aucklandiin ja sitten tiistaina kotia kohti. Kiitos vielä tästä mahdollisuudestani täällä ja avustanne!

Tämä on matkakertomus yhdeltä Work & Travel Uusi-Seelanti-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2018.

Alkuun » Matkakuvaus » Claudia Uudessa-Seelannissa

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!