Sisäänkirjautuminen

Kolme viikkoa aurinkoa, naurua ja upeita ihmisiä

Kiitos todella paljon, matka oli upea! On aika hankalaa pistää sanoiksi se, kuinka hyvä reissu oli!

Kolme viikkoa aurinkoa, naurua ja upeita ihmisiä. Paljon kokemuksia ja ihania muistoja. Tulen ikuisesti muistamaan matkani Balille ja kaikki ne kokemukset, jotka siellä koin.

Pidin siitä, että teimme niin paljon reissulla, pääsimme oppimaan paikallisesta kulttuurista sekä kieltä, pääsimme tekemään vapaaehtoistöitä sekä monia eri retkiä. Matka oli sekoitus kaikkea ja juuri se teki siitä niin hyvän! Ja koska se oli ryhmämatka, pääsin tutustumaan ihaniin ihmisiin, joihin olen vieläkin yhteyksissä.

Reissu oli upea! En ole koskaan oppinut niin paljon tai tehnyt niin monia retkiä, jos olisin matkustanut yksin, olisin vain ottanut päivät pitkät aurinkoa. Koska asuimme paikallisten lähellä, koimme paikallista kulttuuria ja kielikursseja sekä saimme kotitekoista paikallista ruokaa, sain niin paljon enemmän irti reissusta. Lapset, jotka tapasin opettaessani heille englantia koulussa ja päiväkodissa olivat ihania! Matka oli täynnä naurua ja iloa alusta loppuun. Sain mahdollisuuden auttaa vauvakilpikonnat mereen, mikä oli voimauttava tunne ja sain jopa syöttää sekä pestä niitä pienellä hammasharjalla joka päivä.

Viimeisellä viikolla nousin joka päivä joogaamaan ennen auringonnousua. Kuulimme kukkojen ja erilaisten lintujen laulua ympärillämme ulkona. Mitään näistä en olisi kokenut, jos en olisi osallistunut GoXploren ryhmämatkalle Baliin. Joten älä epäröi! Uskalla mennä tuntemattomiin paikkoihin kokemaan unelma...Tämä on matkakertomus yhdeltä Ryhmämatka Balille-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2019.

Alkuun » Matkakuvaus » Kolme viikkoa aurinkoa » naurua ja upeita ihmisiä

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!