Sisäänkirjautuminen

Kiitos tästä matkasta ja kokemuksesta!

Ennen matkaa olin todella hermostunut, eniten koska olin menossa reissuun kahdeksan tuntemattoman ihmisen kanssan. Mutta heti ensimmäisestä hetkestä, kun tapamisimme, tunsin itseni rauhalliseksi ja minusta oli ihanaa jakaa tämä matka näiden upeiden henkilöiden kanssa, joita nyt voin ikuisesti kutsua ystävikseni. En ole vielä täysin pystynyt sisäistämään matkaa, sillä ei ole tarpeeksi sanoja kuvailla kuinka upea se oli ja kuinka paljon opin.

Paikalliset balilaiset ovat todella upeita ja mukavia; he juttelevat mielellään kanssasi ja kertovat iloisesti minkälaista on elää Balilla. Noiden kolmen viikon aikana juttelin paljon paikallisten kanssa, erityisesti heidän, jotka kuljettivat meitä paikasta paikkaan. Unohtamatta ihania koululaisia!

Toisella viikolla olimme kilpikonnaprojektissa, joka oli aivan oma kokemuksensa. En ollut ennen nähnyt kilpikonnaa eläintarhan ulkopuolella ja sellaisen pitäminen sylissä oli todella ihanaa. Kilpikonnien puhdistaminen kuulosti alkuun ällöttävältä ja vaikealta, mutta se olikin todella hauskaa. En usko, että minulla on ennen ollut yhtä hauskaa työtä tehdessä! Meillä oli myös erinomainen ajoitus, sillä saimme mahdollisuuden auttaa yksitellen vauvakilpikonnat mereen. Mahdollisuus saada osallistua tähän ja etenkin, johonkin näin aivan erilaiseen, on kokemus, jota en unohda koskaan.

Kaiken näiden upeiden asioiden lisäksi, joita näimme ja koimme GoXploren kautta, meillä oli myös vapaa-aikaa joten meillä oli mahdollisuus nähdä mitä halusimme. Käytimme tämän vapaa-ajan hyödyksemme ja näimme vaikka mitä ja jopa käytimme aikaamme uima-altailla. Jos otat osaa ryhmämatkalle Baliin niin käytä hyväksi vapaa-aikasi matkustaen ympäriinsä katsomaan mitä muuta Balilla on tarjota, erityisesti kun olet Nusa Penidalla! Voit myös kysyä koordinaattorilta neuvoa, että mitä kannattaa käydä näkemässä.

Haluaisin kiittää GoXplorea siitä, että on mahdollistanut tällaisen matkan, jossa pääsee näkemään niin paljon sekä saamaan uusia ystäviä! Tämä matka on upea, suosittelen!

Tartu mahdollisuuteen, kun pystyt!

FeliciaTämä on matkakertomus yhdeltä Ryhmämatka Balille-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2019.

Alkuun » Matkakuvaus » Kiitos tästä matkasta ja kokemuksesta!

Sam T tilasi Työharjoittelu Australia ohjelmamme 17 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!