Sisäänkirjautuminen

Olen niin kiitollinen!

Oih mistä aloittaisin. Tämä reissu oli hienoin asia, jonka olen koskaan kokenut. Kolmessa viikossa sain nähdä ja kokea niin paljon. Aika tuntui kuluvan niin, että tuntui, kuin olisimme olleet poissa useita kuukausia.

Olen niin kiitollinen tästä kokemuksesta. Kiitollinen siitä, että sain tietää ja oppia tavoista ja kulttuureista, uusien ihmisien tapaamisesta ympäri maailmaa, eläinten huolehtimisesta, englannin opettamisesta lapsille ja nähdä heidän elämänilonsa sekä siitä, että sain nähdä uuden paikan maapallollamme, jota en ennen ole nähnyt. Tämä reissu sisälsi kaiken. Saimme nähdä niin paljon, mutta meillä oli myös aikaa rentoutua, hengailla uima-altaalla ja käyttää hyväksi upea sää.

Tämä työn, loman ja seikkailun yhdistys oli täydellinen.

Pääsimme tekemään niin paljon enemmän, kuin mitä olisimme päässeet tekemään ja kokemaan yksin. Merikilpikonnista huolehtiminen koko viikon, niiden vapauttaminen mereen, kielen ja kulttuurin oppiminen, yli kahdenkymmenen eri kahvin maistaminen, riisipeltojen ohi pyöräily, jooga, maalaus, vierailu pyhissä temppeleissä ja sielujemme puhdistaminen pyhällä vedellä. Listan voi tehdä vieläkin pidemmäksi ja tämän lisäksi meillä oli vapaa-aikaa kierrellä ja nähdä Balia itsenäisesti lisää. Käytimme tilaisuuden hyväksi ja snorklasimme, menimme Klingkingbeachille, Brokenbeachille, näimme Tibumana vesiputouksen, menimme Seminyakille sekä menimme shoppailemaan Ubudiin ja rentouduttiin sushin sekä Indonesialaisen ruuan parissa.

Ja vielä kerran kiitos, olen niin kiitollinen, että uskalsin mennä tälle matkalle, että uskalsin mennä mukavuusalueeni ulkopuolelle. Sain uusia ystäviä koko loppuelämäni ajaksi ja olen monta monituista kokemusta rikkaampi. Jos ajattelet lähteväsi, niin minun neuvoni on MENE! Voin sanoa sydämeni pohjasta, että olen niin onnellinen, että osallistuin reissuun ja ainut asia minkä haluaisin muuttaa on se, että reissu olisi ollut muutaman viikon pidempi! Haluan jo tavata uudestaan kaikki henkilöt, joihin tutustuin matkalla. Meillä onkin taas meidän seuraava päivittäinen yhteydenoton aika ja suunnittelemme näkevämme pian uudestaan <3

/ Julia

Tämä on matkakertomus yhdeltä Ryhmämatka Balille-ohjelmaamme osallistujalta vuonna 2019.

Alkuun » Matkakuvaus » Olen niin kiitollinen!

Sam T tilasi Työharjoittelu Australia ohjelmamme 17 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!