​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Matkatyyppi

Work & Travel

Nyt on mahdollisuus lähteä töihin Australiaan, Uuteen-Seelantiin tai Kanadaan sekä samalla tutustua maahan! Näin saat mahdollisimman paljon irti matkastasi. Matkan varrella ansaitset lisää taskurahaa ja sinulla on varaa osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Olitpa sitten juuri pääsyt ylioppilaaksi tai ollut jo vuosia työelämässä, autamme sinua työpaikan löytämisessä. Meillä on pätevä työnhakukeskus, joka tekee kaikkensa, että saat työpaikan. Monissa maissa viranomaiset vaativat paljon paperihommia ennenkuin työnteko onnistuu. Me huolehdimme nämä pois alta, jotta sinulle jää aikaa nauttia itse matkasta. Kokeile surffausta Australian upeilla rannoilla, adrenaliinin täyteisiä aktiviteettejä Uudessa-Seelannissa tai miksei laskettelua Kanadan rinteillä. Lähde mukaan elämäsi seikkailuun! Tarjoamme Work & Travel –matkoja Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada.

Vapaaehtoistyö eläinten parissa

Aivan liian paljon eläimiä, ympäri maailmaa, elää vaarassa kuolla sukupuuttoon, loukkaantuneina ja avun tarpeessa. Auttaakseen näitä eläimiä ovat lukuisat järjestöt ja harrastelijat aloittanneet erilaisia hankkeita, joita nyt kutsutaan vapaaehtoisprojekteiksi. Järjestöt kamppailevat päivittäin projektin ylläpitämisen kanssa ja auttaakseen eläimiä saamaan paremman elämän. Järjestöt tarvitsevat rahaa toimiakseen ja valtioiden antama rahallinen tuki harvoin riittää, tässä kohtaa vapaaehtoisten työpanos on elintärkeää. Nyt on mahdollisuutesi auttaa näitä apua tarvitsevia eläimiä, ja samalla tavata uusia ihmisiä, oppia paljon ja kerätä muistoja vuosiksi eteenpäin. Tarjoamme vapaaehtoismatkoja eläinten parissa Namibiaan, Etelä-Afrikkaan, Balille, Thaimaahan, Sri Lankaan, Costa Ricaan ja Zimbabween.

Vapaaehtoistyö

Vielä tänäänkin monet elävät äärettömässä köyhyydessä eri puolilla maailmaa ja perustietojen puute on myös yhdistävä tekijä. Jotta nämä ongelmat saataisiin ratkaistua tai edes vähenemään, ovat lukuisat järjestöt ja henkilöt ympäri maailmaa aloittanneet vapaaehtoishankkeita. Samalla kun autat hädässä olevia, tulet itse kotiin uskomattomien kokemusten rikastuttamana, olet saanut elinikäisiä ystäviä ja unohtumattoman seikkailun!

Tarjoamme sosiaaliprojekteja Costa Ricaan, Nepaliin, Intiaan, Balille, Thaimaahan, Ghanaan, Etelä-Afrikkaan.

Maatilan työt

Haluatko lähteä ulkomaille kokeilemaan maatilan töitä? GoXplore tarjoaa tähän mahdollisuuden. Tee töitä hevostilalla, aja leikkuupuimuria tai kouluta kilpahevosia. Jos et pelkää rehellistä työtä ja haluat ulkomaille, on tämä täydellinen ja turvallinen tapa nähdä maailmaa.

Tarjoamme maatilatöitä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Alkuun » Matkatyyppi

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!