​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen ​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Work & Travel

Work & Travel -ohjelmamme on suunnattu niille, jotka haluavat leppoisan työnteon ohella päästä matkustamaan. Pääset tutustumaan maan kulttuuriin ja ihmisiin aivan eri tavalla kuin tavallinen turisti, ja ansaitset samalla taskurahaa matkan jatkumiseen.

Näytä lisää Work & Travel +

Lue lisää aiheesta Work & Travel

Nyt on mahdollisuus lähteä töihin Australiaan, Uuteen-Seelantiin tai Kanadaan sekä samalla tutustua maahan! Näin saat mahdollisimman paljon irti matkastasi. Matkan varrella ansaitset lisää taskurahaa ja sinulla on varaa osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Meillä on pätevä työnhakukeskus, joka tekee kaikkensa, että saat työpaikan. Monissa maissa viranomaiset vaativat paljon paperihommia ennenkuin työnteko onnistuu. Me huolehdimme nämä pois alta, jotta sinulle jää aikaa nauttia itse matkasta. Kokeile surffausta Australian upeilla rannoilla, adrenaliinin täyteisiä aktiviteettejä Uudessa-Seelannissa tai miksei laskettelua Kanadan rinteillä. Lähde mukaan elämäsi seikkailuun!

Kuka voi osallistua?
Koska Work&Travel –ohjelmat perustuvat työviisumiin, viranomaiset ovat asettaneet ikärajaksi 18-30 vuotta. Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa vaaditaan myös tiliote, joka osoittaa, että sinulla on varaa olla maassa. Rajoituksia ja vaatimuksia löytyy myös lentolippujen, verojen ja pankkitiln kanssa, jotta työnteko ko. maassa onnistuu. Mutta tämän voit jättää meidän huoleksemme, hoidamme asiat puolestasi.

Mikä on Work & Travel matka?
Kun lähdet reissuun työviisumin kanssa, voit sekä työskennellä että matkustella ympäriinsä yhden vuoden ajan. Jotta rahaa jäisi kaikkiin aktiviteetteihin, ruokaan ja asumiseen tarvitaan yleensä muutama lantti lisää matkakassaan. Tässä tilanteessa työnhakukeskus auttaa löytämään sopivan työpaikan ja matkakassa voi taas kasvaa. Näin voit viipyä maassa vähän pidempään ja tehdä matkastasi oikea seikkailu!

Work & Travel –ohjelmaan osallistuminen tarkoittaa myös tutustumista vieraaseen kulttuuriin ihan uudella tavalla. Tulet kohtaamaan erilaisia haasteita, mutta kaikki nämä tilanteet ovat hyvin kasvattavia. Sinun tulee olla joustava, positiivinen ja tietenkin avoin uusia kulttuureita kohtaan.

Päätät itse miltä päiväsi näyttävät tutustumisjakson jälkeen, ja saat apua työnhakuun ja muihin kysymyksiin koko matkan ajan.

Työskentely vieraassa maassa

Kuten varmasti nyt jo tiedät, on ulkomailla työskentely hyvin arvostettua työnhakutilanteessa. Työnantajat nostavat listalla korkeammalle melkein automaattisesti ne, jotka ovat olleet töissä toisessa maassa. Mutta työnhaku ei ehkä ole ihan yksinkertaista ilman työkokemusta ja vielä vieraassa maassa. Tässä yksi niistä syistä miksi lähteä reissuun meidän toimistomme kautta, työnhakukeskuksemme auttaa nimenomaa tilanteissa kun hakijalle ei ole ehtinyt kertyä vuosien työkokemusta. Kanadassa voimme taata töitä, ilman mitään kokemusta.

Kuinka saan töitä?
Työnhakukeskuksemme auttaa löytämään oikeat kontaktit ja kun olet joustava, ulospäinsuuntautunut sekä avoin työpaikan suhteen, asiat yleensä järjestyvät nopeastikin. Työpaikan tarkoitus on myös kasvattaa matkakassaa, jotta rahaa jää vielä matkustamiseen ja muihin elämyksiin.

Ennen lähtöä:
Ennen Australiaan lähtöä, saat käyttäjätunnukset työpankkiimme. Näin saat jo kotona käsityksen siitä millaisia töitä on tarjolla. Voit etsiä töitä haluamaltasi alueelta samoin kuin tietyltä alalta. Pääset hyvään alkuun jo kotisohvalta.

Paikan päällä:
Jos olet mukana ohjelmassa, jossa ei ole työtakuuta, aloitat työnhaun paikan päällä. Suosittelemme, että saavut maahan hyvissä ajoin, jotta ehdit kokeilla surffausta, laskettelua tai muuten vaan opit tuntemaan maan. Näin opit myös tuntemaan paikallisia, ja kontaktien luominen on vähän helpompaa. Ensimmäisten neljän päivän aikana pidetään tiedoitustilaisuus, jossa käydään läpi kaikki työnhakuun liittyvät asiat työnhakukeskuksen kanssa. Saat myös tunnukset työpankkiimme, jossa on kuukausittain satojen työnantajien ilmoituksia. Ohjelmaamme osallistujana olet automaattisesti hakijalistan kärjessä. Meillä on myös SMS-palvelu, joka lähetään tiedot avoimista työpaikoista sillä alueella, jolla olet sillä hetkellä. Jos haluat, saat tiedot myös sähköpostiisi. Matkan aikana tapaat myös paljon muita reppureissulaisia, joten saat uusia kavereita, mutta myös vinkkejä työpaikoista. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta.

Kanada – ohjelmassa saat varman työpaikan ennen lähtöä Kanadaan.

Millaisia töitä voin saada?
Työpaikat vaihtelevat maasta toiseen. Kanadassa työpaikat ovat enimmäkseen hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa. Voit myös esittää omia toiveita työpaikan suhteen. Mutta, muista, että takaamme työpaikan, mutta emme voi taata, että se on unelmatyöpaikkasi. Työpaikasta riippumatta matkasta tulee unohtumaton.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on tarjolla paljon erilaisia työpaikkoja. Ravintolat, kahvilat, baart, tivoli, varastohommat, hedelmien kerääminen, pakkaaminen, rakennushommat jne. Lukeaksesi tarkemmat tiedot työpaikoista, klikkaa maan linkkiä.Mistä maksat?

Mielestämme on tärkeää, että tiedät tarkkaan mistä maksat. Alla lista asioista, jotka sisältyvät ohjelmamaksuun.

Hallinto
Work & Travel matkoihin liittyy paljon paperihommia ja hankalia sääntöjä. Olemme täällä auttaaksemma sinua kaiken tämän kanssa:

Näin voit itse keskittyä matkaan! Saat myös yksityiskohtaista tietoa matkastasi, jotta ehdit valmistautua ja suunnitella kaikki haluamasi aktiviteetit.

Henkilökohtainen palvelu
Me kaikki GoXplorella olemme olleet pidempiä aikoja ulkomailla, joten voimme antaa vinkkejä omasta kokemuksestamme. Pidämme yhteyttä ennen matkaa, sen aikana, ja kun olet palannut kotiin. Päätät itse kuinka paljon haluat olla yhteydessä. Sellaista palvelua, jota GoXplore tarjoaa, on vaikea löytää muilta matkanjärjestäjiltä. Soitamme jokaiselle lähtijälle ennen matkaa henkilökohtaisesti, ja tarkistamme, että kaikki on valmista ja niinkuin itse olet halunnut. Kaikkiin ohjelmiin sisältyy myös 24 tunnin hätänumero, joka on hyvä muistaa, kun olet maailmalla. Voit myös koska tahansa ottaa yhteyttä toimistoomme Ruotsiin tai kohdemaan toimistoon. Matkamme ovat turvallisia ja olet varmoissa käsissä.

Ensimmäinen tapaaminen
Saapuminen uuteen, vieraaseen maahan on aina jännittävä kokemus. Mutta tiedoitustilaisuutemme ensimmäisten päivien aikana on täydellinen tapa aloittaa uusi seikkailusi. Täällä käydään läpi miten maassa tehdään töitä, miten työnhakukeskus toimii, pankkitilin avaaminen, apua veroasioiden hoidossa, mitä hauskaa maassa voi tehdä jne. Päätät sen jälkeen miten seikkailusi alkaa!

Työnhakukeskus
Pidempi vierailu maahan voi vaatia matkakassan kasvattamista matkan varrella. GoXplore osallistujana olet hakijalistan kärjessä automaattisesti, ja tarjolla on satoja työpaikkoja joka kuukausi. Kun olet joustava ja avoin työpaikan suhteen, niin asiat järjestyvät nopeasti.

Toimistomme
Työnhakukeskuksen lisäksi kohteista löytyy omat toimistomme, täältä voit saada apua esim. asunnon löytämiseen, autonvuokraamiseen ja paljon muuhun. Toimistot järjestävät myös paljon tapaamisia, kuten BBQ-iltoja, biljarditurnauksia jne. Tapaat myös paljon muita osallistujia.

Unohtumaton kokemus
Itse kokemus on myös rahanarvoista! Kuvittele, jos opit surffaamaan tai sukeltamaan Australian itärannikolla, hyppäät bungyhypyn 134 metristä tai jos vaellat Taru Sormusten Herrasta –elokuvan maisemissa tai lasket alas Kalliovuorten rinteitä. Samalla tapaat uusia kavereita ja teet mielenkiintoisia töitä – unohtumaton kokemus! Me teemme tämän kaiken mahdolliseksi . doer or a dreamer who are you mate?

Miksi lähteä vapaaehtoistyöntekijäksi meidän kauttamme?

Useimmat meistä GoXplorella ovat itse olleet samanlaisilla matkoilla. Siksi voimme kertoa omista kokemuksistamme ja antaa vinkkejä matkaasi varten.

Jos tämä ei vielä riitä, niin olemme loistava porukka Helsingborgin konttorilla, joka haluaa tehdä matkastasi mahdollisen Vastaamme kaikkiin mahdolllisiin ja mahdottomiin kysymyksiin!

Work & Travel matkan hyödyt

Work & Travel –matkalla tulee olemaan valtava vaikutus elämääsi, työelämääsi, tietoihin & taitoihin, mielipiteisiisi sekä saat muistoja, jotka säilyvät pitkään.

Kansainväliset suhteet
GoXplore työskentelee vähentääkseen kulttuurirajoja maiden välillä. Mielestämme matkustaminen kasvattaa ymmärrystä muita kulttuureita kohtaan ja näin rajat, jotka ehkä olivat siellä ennen matkaa, madaltuvat matkan aikana. Work & Travel –matka on jo itsessään suuri seikkailu, mutta matkan hyödyt näet myöhemmin elämässäsi.

Parempi ansioluettelo
Work & Travel –matkan jälkeen takaamme, että ansioluettelosi erottuu massasta. Tiedämme, että työnantajat pitävät hakijoista, jotka eivät pelkää ottaa vastaan haasteita. Otat suuren harppauksen eteenpäin työmarkkinoilla.

Paranne kielitaitoasi
Miten kielten opiskelu on sujunut koulussa? Arvosanoilla ei ole nyt merkitystä, kielitaitosi paranee matkan aikana takuuvarmasti. Australiassa teet töitä Aussien kanssa, Uudessa-Seelannissa Kiwien kanssa jne. Käytät siis englannin kieltä koko ajan, ja taitosi karttuvat huomaamatta.

Kehity ihmisenä
Jotta voit lähteä Work & Travel –matkalla, tulee sinun olla avoin, joustava ja seikkailunhaluinen. Huomaat myös pian, että joudut oman mukavuusalueesi ulkopuolelle ja joudut ehkä ottamaan vastaan haasteita, joiden kanssa et ole olleenkaan sinut. Mutta lupaamme, että juuri tällaiset kokemukset kasvattavat.

Elinikäisiä ystäviä
Tapaat uusia ihmisiä joka paikassa, töissä, harrastuksissa, matkoilla. Et tule koskaan olemaan yksin.

Saat paljon vastinetta rahoillesi
Kuten varmasti olet ymmärtänyt, saat paljon vastinetta rahoillesi. Ja lupaamme, että itse matka tulee antamaan vielä lisää mahdollisuuksia ja kokemuksia.

Löydä Work & Travel -matkasi

Work & Travel i Australia


Oletko väsynyt rutiineihin ja haluat kokea jotain uutta? Ehkä vuoden mittainen reissu Australiaan, jossa yhdistät matkustamisen ja työnteon, sopiiko sinulle? Tarjoamme ainutlaatuisia mahdollisuuksia yhditää juuri Australian upeat rannat ja työnteko. Järjestäme viisumin, lennot, veroasiat ja autamme löytämään työpaikan. GoXplore auttaa sinut elämäsi seikkailuun!

Work & Travel i Kanada


Miten olisi vuosi jossain ihan muualla, uudessa ympäristössä? Houkutteleeko upeat maisemat ja monikulttuurinen yhteisö? Sitten Work & Travel Kanada on sinua varten! Ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia kauniista Kanadasta ja samalla kerätä kasaan matkakassaa. Voimme jopa taata työpaikan ennen matkaa.

Work & Travel i Uusi-Seelanti


Uusi-Seelanti on fantastinen maa, jonka läpi ei kannata kiirehtiä. Mahtavia luontoelämyksiä, runsas eläinmaailma ja paikalliset ihmiset tekevät tästä ainutlaatuisen kohteen. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua maahan vähän erilaisella tavalla. Työn ja matkustamisen yhdistäminen on erinomainen tapa tutustua uuteen maahan.

Alkuun » Matkatyyppi » Work & Travel

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!