Sisäänkirjautuminen

Matkavakuutus

Matkavakuutus, joka suojaa sinua tarpeidesi mukaan.

Matkavakuutus, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Vakuutusta valitessa on ensisijaisen tärkeää tarkistaa, mitä kaikkea se kattaa matkasi osalta. Kattaako vakuutus tosiaan ihan kaikki ne osa-alueet reissustasi ja vapaa-ajastasi, mitä olit suunnitellut matkalla tekeväsi? Kattaako vakuutus myös onnettomuudet työpaikallasi? Minkälaista palvelua ja apua saat vakuutusyhtiöltä, jos jotain ikävää sattuisi? Luonnollisesti kannattaa myös katsoa hintaa ja omavastuuta, mitä vakuutuksestasi maksat. Vertaile eri vaihtoehtoja meidän vakuutuksemme lisäksi ennen kuin teet päätöksesi. Work & Travel matkavakuutuksemme 17-35 -vuotiaille kattaa enemmän – edullisella hinnalla ilman omavastuuta.

Work & Travel vakuutus on ratkaisu, joka sopii erityisesti sinulle, joka olet suunnitellut matkustamisen lisäksi myös työskennellä ulkomailla. Mikäli olet lähdössä reissuun meidän Work & Travel ohjelmamme kautta, on tämä vakuutus sinulle oikea valinta. Matkavakuutuksen myötä voit tuntea olosi turvalliseksi maailmalla, olitpa sitten reissaamassa, työskentelemässä tai vaikkapa työharjoittelussa. Sinun tulee ottaa osaa johonkin ohjelmaamme (joko Work & Travel ohjelma tai vapaaehtoistyöprojekti), jotta voimme myydä vakuutuksen sinulle.

HINTA:

3€ / päivä - koko maailma (mukaan lukien USA)

2,4€ / päivä - koko maailma (ilman USA)

KENELLE:
  • Pysyvästi Suomessa asuville henkilöille
  • Voimassa olevan KELA-kortin haltijoille
  • Ainoastaan 17-35 -vuotiaille
  • Olet osallistumassa johonkin meidän ohjelmaamme tai projektiimme
MAANTIETEELLINEN KATTAVUUS:Koko maailma (ilman USA)
Koko maailma (mukaanlukien USA)
KESTO:Max. 18 kk.
OMAVASTUU:0 €. Vakuutuksessa ei ole omavastuuosuutta.

VOIMASSAOLON PIDENTÄMINEN:

Voimassaoloa on mahdollista pidetään matkan aikana. Pidä huoli, että vakuutus ei missään kohtaa katkea ja pidennät vakuutusta hyvissä ajoin ennen kuin se umpeutuu.

KORVAUSHAKEMUS:

Ohjeet täällä.

VAKUUTUKSEN
HAKEMINEN:

Muista, että et voi hakea matkavakuutusta samana päivänä, kun lähdet reissuun. Vakuutusta ei voi saada voimaan, ennen kuin vakuutusmaksu on maksettu meille. Suosittelemme, että teet hakemuksen ainakin viikkoa ennen lähtöä.


Laske hinta

EUR 0.00 (0 päivää)

Alkuun » Matkavakuutus

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!