Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Work & Travel matkavakuutus

Tietoa matkavakuutuksesta:

Kun valitset vakuutusta, on tärkeää tarkistaa, että se kattaa kaiken haluamasi ja tarvitsemasi matkallasi. Kattaako vakuutus kaikki matkaasi liittyvät asiat, myös vapaa-aikasi ja kaikki aktiviteetit, joita olet suunnitellut tekeväsi? Kattaako vakuutus myös sairaalakulut, jos sinulle sattuu tapaturma työpaikallasi? Millaista palvelua ja apua saat vakuutusyhtiöltä, jos jotakin pahaa tapahtuu? Luonnollisesti sinun kannattaa katsoa myös vakuutuksen hintaa ja sitä, onko siinä omavastuuta. Vertaile eri vaihtoehtoja ja vakuutuksen ehtoja ennen kuin teet päätöksen.

Tarjoamme yhdessä Allianz Global Assistancen kanssa Work & Travel –matkavakuutuksen 17–35-vuotiaille matkustajille. Etunamme on alhainen hinta ja ei omavastuuta. Work & Travel –matkavakuutuksemme on ratkaisu, joka voi sopia sinulle erityisesti, jos olet suunnitellut matkustavasi, mutta myös työskenteleväsi ulkomailla (säännöt ja ehdot pätevät). Jos olet varannut matkasi Work & Travel –ohjelman tai vapaaehtoisohjelman kautta, tämä vakuutus on kuin tehty sinulle. Meidän Work & Travel –matkavakuutuksen avulla voit tuntea olevasi turvassa maailman eri kolkissa, missä ikinä teetkin vapaaehtoistyötä, katselet nähtävyyksiä, rentoudut tai työskentelet. Sinun tulee olla jo varannut matka (joko Work & Travel –ohjelma tai vapaaehtoisprojekti) ennen kuin voimme myydä sinulle vakuutuksen.


HINTA:

Hinta ja maantieteellinen kattavuus

2,75 € / päivä - Maailmanlaajuinen, mukaan lukien USA, Kanada ja Karibia

KENELLE:
  • Pysyvästi Suomessa asuville henkilöille
  • Voimassa olevan KELA-kortin omistaville
  • Vain 17-35 -vuotiaille
  • Henkilöille, jotka osallistuvat ohjelmiimme tai projekteihimme
HUOM! Jos et ole osallistumassa mihinkään meidän ohjelmaamme, mutta tarvitset silti matkavakuutuksen, tutustu World Nomadsin tarjoamaan vaihtoehtoon, jonka voit myös tilata kauttamme. Lue lisää tästä.
KESTO:Enintään 18 kuukautta.
OMAVASTUU:0 €. Vakuutuksessa ei ole omavastuuosuutta.

VOIMASSAOLON PIDENTÄMINEN:

Jos päätät pidentää matkaasi, on vakuutuksen kestoa mahdollista pidentää. Varmista, että pidennät vakuutuksen voimassaoloaikaa ennen kuin se vanhenee, koska sitä ei voi pidentää jälkikäteen. Suosittelemme sinua ottamaan meihin yhteyttä viikkoa ennen kuin vakuutus päättyy.

KORVAUSVAATIMUS:

Ohjeet täällä.

VAKUUSMAKSUT:

Ota huomioon, että et pysty hakemaan Work & Travel –matkavakuutusta samana päivänä kuin lähdet Suomesta; se täytyy ostaa vähintään päivää ennen. Vakuutus ei ole voimassa, ennen kuin vakuutusmaksu on maksettu meille, ja olet saanut vahvistussähköpostin koskien vakuutustasi.
VAKUUTTAJA:Work & Travel –matkavakuutuksesi vakuuttaja on AWP P&C S.A. – Hollannin sivukonttori, jonka kauppanimi on Allianz Global Assistance Europe.


Laske hinta

EUR 0.00 (0 päivää)

Alkuun » Work & Travel matkavakuutus

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan