​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen ​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Work & Travel matkavakuutus

On tärkeää, että otat vakuutuksen ennenkuin lähdet reissuun. Olemme auttaneet useita matkailijoita viimeisten 13 vuoden aikana, ja tiedämme tarkkaan mitä vakuutukselta vaaditaan. Kysy lisää, jos olet epävarma millaisen vakuutuksen tarvitset ulkomaille. Suosittelemme kaiken kattavaa suojaa kun maailma on osoitteesi!

Matkavakuutus - helppo ja yksinkertainen

Work & Travel matkavakuutus

on yksinkertainen & joustava!

On todella tärkeää, että otat matkavakuutuksen ennen kuin lähdet reissuun. Olemme auttaneet matkailijoita maailmalle useita vuosia ja tiedämme tarkkaan mitä matkavakuutukselta vaaditaan. Kysy meiltä lisää, jos olet epävarma millaisen vakuutuksen tarvitset ulkomaille. Suosittelemme kaiken kattavaa suojaa, kun maailma on osoitteesi!

Kuka ikinä oletkin ja mikä mahtaa olla seuraava matkakohteesi GoXplore ja matkavakuutuksen tarjoaja Gouda auttavat sinua löytämään oikean matkavakuutuksen. Löydä vakuutus, joka parhaiten sopii sinulle, soita meille 0504156400 tai laita mailia info@goxplore.fi ja anna meidän auttaa sinua valmistautumaan seuraavaan seikkailuusi.

Standard matkakohtainen:

Hyvä vaihtoehto sinulle, jolle perinteinen matkavakuutus on riittävä. Sisältää matkasairauden ja matkatapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman euromääräistä ylärajaa. Sairauden hoitokulut korvataan enintään 120 päivältä hoidon alkamisesta. Matkatapaturman hoitokulut korvataan enintään kolme vuotta tapaturman sattumisesta.

Voimassaolo:

Matkakohtainen vakuutus on voimassa enintään kolmen kuukauden pituisella ulkomaanmatkalla. Matkakohtainen vakuutus tulee aina ottaa ennen matkalle lähtöä Suomesta, ja vakuutus astuu voimaan aikaisintaan maksamishetkestä. Goudan vakuutus tulee olla voimassa matkan alkaessa Suomesta.

Super matkakohtainen:

On ehdoton matkakumppani sinulle, jolla ei ole matkavakuutusta. SUPER on kattavin ja eniten myyty matkavakuutuksemme. SUPER-matkavakuutus sisältää perusvakuutuksen lisäksi myös pelastus- ja etsintäturvan. Mikäli olet seikkailu- tai urheiluhenkinen, saat SUPER-matkavakuutuksesta turvaa myös vauhdikkaammissakin lajeissa kuten laskuvarjo- ja benjihypyssä, urheilu- tai laitesukelluksessa, kallio- tai seinäkiipeilyssä sekä erilaisilla vaelluksilla ja tutkimusretkillä. (Ei koske kuitenkaan kilpaurheilua tai sen harjoittelua). Vakuutus ei myöskään kata nopeus-, syöksylaskua tai laskettelua, mikäli matkasta on yli 50% näiden urheilulajien harrastamista.

Voimassaolo:

Matkakohtainen vakuutus on voimassa enintään kolmen kuukauden pituisella ulkomaanmatkalla. Matkakohtainen vakuutus tulee ottaa ennen matkalle lähtöä Suomesta, ja vakuutus astuu voimaan aikaisintaan maksamishetkestä. Goudan vakuutus tulee olla voimassa matkan alkaessa Suomesta.

Goudalla on oma hätäpalvelu, joka päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hätäpalvelusta saat aina tiedon esim. lähimmästä päivystävästä lääkäristä, sairaanhoitajasta tai kriisiavusta. Tarpeen vaatiessa he antavat maksusitoumuksen sairaalalle tai lääkärille, järjestävät sairaankuljetuksen sekä ovat yhteydesssä omaisiin. Apu on aina puhelinsoiton päässä.

Alkuun » Work & Travel matkavakuutus

Emilia M tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti All Set ohjelmamme 718 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!