Sisäänkirjautuminen

Miksi GoXplore?

Welcome to GoXplore Finland

Haluatko työskennellä ulkomailla, tehdä vapaaehtoistöitä, suorittaa työharjoittelun, matkustaa ja lomailla, saada uusia kavereita, tutustua uusiin kulttuureihin sekä pitää hauskaa? Nyt olet löytänyt oikean osoitteen!

GoXplore on Pohjoismaiden johtava matkatoimisto, joka on erikoistunut töiden ja matkustamisen yhdistämiseen maailmalla. Tarjoamme palkallisia töitä sekä vapaaehtoistöitä ympäri maailmaa. Toimistomme löytyvät Tukholmasta ja Helsingborgista sekä Oslosta. Yli 16 vuoden kokemuksella autamme nuoria maailmalle turvallisella, mukavalla ja rennolla tavalla. Olemme mukana kaikissa mahdollisissa valmisteluissa, järjestämme viisumit, lennot ja ryhmälähdöt, mitä pakata mukaan - ja vastauksia löytyy melkein mihin tahansa kysymykseen.

Olemme auttaneet tuhansia nuoria seikkailijoita maailmalle. Ota yhteyttä, ja otamme yhdessä ensimmäisen askeleen kohta omaa seikkailuasi.

Dare to GoXplore!

Alla muutamia houkuttelevia matkaideoita!

Haluatko Work & Travel Australia ohjelmaan mukaan ja ansaita taskurahaa matkan varrella? Käy tutustumassa ohjelmaan Australia -sivuilla. Samanlaiset mahdollisuudet löydät kauttamme myös Uuteen-Seelantiin ja Kanadaan. Työharjottelu tiedossa? Samalla viisumilla suoritat senkin, olitpa sitten korkeakoulu- tai ammattiopiskelija.

Oletko joskus haaveillut vapaaehtoistöistä ja pääseväsi lähelle leijonia tai muita villieläimiä? Lähde mukaan leijonien suojelu -projektiin Zimbabween tai muualle Afrikkaan! Jos sosiaali-projektit olisivat ennemmin sinun juttu, kurkkaa vaikka Väli-Amerikan tai Aasian vaihtoehtoihin.

Asuuko sinulla pieni cowboy tai cowgirl? Farm & Travel -ohjelmiemme kautta pääset tutustumaan paikalliseen maatilan elämään ja harjoittelemaan taitojasi täysin uudessa ympäristössä.

Alkuun » Miksi GoXplore?

Rosa V tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti ohjelmamme 430 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!