​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen ​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Balin kiertomatka

Lähde vapaaehtoiseksi auttamaan avun tarpeessa olevia lapsia ja työskentele kilpikonnien parissa. Päätä tämä unohtumaton matkasi Balilla joogaan ja meditaatioon.

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Ryhmämatka Balille

Faktoja Ryhmämatka Balille
Alkaen EUR 2650
Sopii18 vuotta täyttäneille
EdellytyksetSeikkailunhaluisille ja reippaille henkilöille
Pituus23 päivää
SaapumispaikkaDenpasar Bali
TyötakuuKyllä
PalkkatyöEi
Lähellä eläimiäKyllä - merikilpikonnat
Osallistujien lukumäärä10 - Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta
Pitäsi tilata2-3 kk ennen matka alkua
VapaaehtoistyöKiertomatka

GoXplore on räätälöinyt monipuolisen ja mahtavan reissun seikkailunhaluiselle porukalle. Ryhmämatkallemme kannattaaa lähteä ennen kaikkea, jos ei ole matkaseuraa valmiiksi olemassa. Tiedossa on värikäs ja eksoottinen Balin saari, jossa pääset osallistumaan 3 eri vapaaehtoisprojektiin. Ikimuistoisia elämyksiä ja uusia ystäviä. Lähde mukaan ja ota vastaan kaikki mitä Balin paratiisisaarella on tarjota!

Tälle ryhmämatkalle on 10 paikkaa, jotka jaetaan Suomen, Ruotsin ja Norjan kesken.

Lupaamme että matkasta tulee ikimuistoinen! Balilla on kaikkea mitä toivo saattaa: ainutlaatuisia eläimiä, kauniita rantoja, unohtumaton luonto, suuria kaupunkeja ja kaikki nämä tulet kokemaan tämän matkan aikana.


Seuraava lähtö heinäkuussa: tälle ryhmämatkalle on jäljellä 7 paikkaa, jotka jaetaan Ruotsin, Norjan ja Suomen asiakkaidemme kesken. Varaa oma paikkasi nopeasti!

Tässä muutama matkan kohokohta:

- Opetustehtäviä lasten parissa
- Pyöräretki Kintamani Vulcanon alueella
- Töitä päiväkodissa
- Töitä merikilpikonnien parissa
- Vierailuita paikallisilla markkinoilla ja Monkey Forestissa Ubudissa
- Opit hieman balin kieltä
- Mahdollisuus vierailla eri temppeleissä
- Opit balilaisesta kulttuurista, historiasta ja uskonnoista
- Vierailu Nusa Penidan saarella
- Joogaa & Meditaatiota
- Eksoottinen ruokakulttuuri tutuksi
- Mahdollisuus myös halutessasi shoppailuun Ubudissa

You'll never know, if you never go - Dare to GoXplore

Hinnat saattavat muuttua aavistuksen lentohintojen mukaan.

Tutustu matkakumppaneihisi ennen matkaa
Toivomme että olet mahdollisimman hyvin valmistautunut matkaasi ennen lähtöä. Luomme kaikille yhteisen Facebook-ryhmän, jossa on mahdollista vaihtaa ajatuksia ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Saat paljon tietoa matkaohjelmaan ja projekteihin liittyen myös meiltä.

Kuka voi osallistua?
Matkalle ei ole yläikärajaa, mutta sinun on oltava 18-vuotias voidaksesi osallistua. Poikkeustapauksissa voimme ottaa mukaan hieman alle täysi-ikäisiäkin, mutta tässä tapauksessa mukana on oltava huoltajien virallinen lupalappu. On tärkeää, että olet seikkailunhaluinen ja pidät eläimistä. Pystyt myös sitoutumaan ennalta annettuihin ohjeisiin ja sääntöihin, jotka ovat erittäin tärkeitä esim. turvallisuuden kannalta. Sinulla tulisi olla halu auttaa paikallisessa yhteisössä ja ymmärrys noudattaa paikalliseen kulttuuriin liittyviä pukeutumissääntöjä ja olla kohtelias. Hyvä englannin kielen taito on myös etu!

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Projektit

Lupaamme että matkasta tulee ikimuistoinen! Balilla on kaikkea mitä toivoa saattaa: ainutlaatuisia eläimiä, kauniita rantoja, unohtumaton luonto, suuria kaupunkeja ja kaikki nämä tulet kokemaan tämän matkan aikana.

Lähtö on Helsingistä ja lennät Denpasarille Balilla, jossa sinua ollaan lentoasemalla vastassa ja kuljetetaan suoraan majapaikkaan vapaaehtoisten asuntolaan. 1 viikko ihastuttavia kokemuksia odottaa ja aloitat matkasi seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen tutustumalla Ubudin markkinoihin ja tapaat Monkey Forestissa joukon apinoita. Retken jälkeen seuraa lounas, kielten opiskelua, vähän tietoa Balin kulttuurista ja viimeiseksi illallinen balilaiseen tyyliin tanssiesityksen kera. Tällä ensimmäisellä viikolla työskentelet myös vapaaehtoisena kouluissa, joissa on myös lasten päiväkoti. Puolet päivästä menee tuntien valmisteluun ja puolet päivästä itse opetukseen. Useimmiten vietät noin 2-4 tuntia itse työssä lasten parissa ja loppuosa käytetään oppituntien valmistelemiseen. Viikon lopulla on tiedossa myös retki Holy Water temppeliin, jossa voit rentoutua ja uida pyhässä vedessä. Muista ottaa uima-asu mukaan!

Upean viikon jälkeen Ubudissa matka jatkuu Nusa Penidan saarelle lauantaina. Sunnuntaina voit viettää vapaapäivää saarella ilman mitään ihmeellistä ohjelmaa. Nusa Penida on täydellinen kohde niille, jotka rakastavat uintia, sukellusta tai snorklausta. Maanantaista perjantaihin työskentelet vapaaehtoisena kilpikonnien kanssa. Työskentelet paikallisen tiimin kanssa, joka auttaa suojelemaan uhanalaisia merikilpikonnia Indonesiassa. Päivällä / iltapäivällä vapaaehtoiset opettavat myös englantia yhdellä saaren paikalliskouluista. Vapaaehtoisten on oltava valmiita majoittumaan alkeellisissa olosuhteissa saarella. Saarella on vain pari kauppaa, mutta ranta ja uskomaton meri löytyy aivan oven edestä! Kun olet palannut Ubudiin, menemme pyöräretkelle fantasia-maisemiin ja pääset Kintamanin tulivuorialueelle.

Päiväkoti

Tämä projekti tarjoaa ilmaisen esikoulun paikallisille 4-5-vuotiaille lapsille Ubudin kylistä. Päiväkoti on rento ja, kuten useimmat lapset, nämäkin lapset mieluummin leikkivät ja pitävät hauskaa kuin oppivat. Rohkaisemalla lapsia koulutukseen ja oppimiseen sekä opettamaan heille joitain perus asioita englannin kielestä, kuten yksinkertaisia tervehdyksiä, voit istuttaa näihin lapsiin elinikäisen oppimisen siemenet. Voit muun muassa opettaa englantia ja opettaa heitä kommunikoimaan. Voit antaa heille arvokkaita neuvoja siitä, mitä hyötyä kielestä voi olla tulevaisuudessa. Projektin aikana sinulla on mahdollisuus olla tärkeä ja arvokas osa yhteisöä. Tässä projektissa työskentelet yleensä samojen lasten kanssa. Työt päättyvät noin kello 12 päivällä ja tämän jälkeen voit viettää noin 2-3 tuntia vapaaehtoiskeskuksessa suunnitellaksesi seuraavaa päivääsi opettajana. Pienten lasten kanssa työpäivä kestää noin 2-3 tuntia. Välillä pidät oppitunteja itse, joskus työskentelet avustajana. Ei ole olemassa kiinteää mallia tai opetussuunnitelmaa, jota noudatetaan, joten tässä saa olla luova. Saat kaiken tuen yhteistyökumppaniltamme, ja apua aina kun tarvitset.

Opetus kouluissa

Vapaaehtoisena opetushankkeessa voit opettaa paikalliskoulussa tai Ubudin omissa oppilaitoksissa. Valtion tarjoama koulutus on joskus tarjolla vain muutaman kerran viikossa, joten vapaaehtoisten tuki antaa kouluille mahdollisuuden tarjota lapsille enemmän ilmaista opetusta. Työ voi vaihdella useista englannin kielen aiheista, musiikin, urheilun ja taiteen opettamiseen. Projektin aikana sinulla on mahdollisuus järjestää itse suunnittelemasi kurssi yksin tai toisen vapaaehtoisen kanssa, tämä riippuu taidoistasi ja halusta luoda opetusta itse. Lapset ovat 4-7 -vuotiaita esiopetuksessa ja 7-14 -vuotiaita peruskoulussa. Hanke on parasta niille, joilla on kokemusta tai osaamista opetustehtävistä, mutta se ei ole vaatimus. Sinun tulisi puhua englantia hyvin ja tulla hyvin toimeen lasten kanssa. On erittäin tärkeää opettaa näitä lapsia tavalla, joka tekee oppimisesta hauskaa arjessa. Työskentelet koulussa muutamia tunteja päivässä ja loput valmistautumalla seuraavan päivän oppituntiin.

Turtle Conservation & Rehabilitation

Kilpikonna-projekti sijaitsee Nusa Penidan viihtyisällä ja viehättävällä saarella, 45 minuutin venematkan päässä Balilta. Hanke on vielä hieman käynnistysvaiheessa, ja vapaaehtoiset auttavat keräämään tärkeitä tietoja Nusan Penidan kilpikonnapopulaatiosta. Vuodesta riippuen voit myös tunnistaa erilaisia kilpikonnalajeja, kerätä munia, valvoa pesää tai varmistaa, että kilpikonnat pääsevät turvallisesti rannalta mereen. Työskentelet vapaaehtoisena paikallisen tiimin kanssa auttamassa ja suojelemassa uhanalaisia merikilpikonnia. Päivällä / iltapäivällä vapaaehtoiset opettavat myös englantia yhdellä saaren paikalliskouluista. Vapaaehtoisten on oltava valmiita majoittumaan alkeellisissa olosuhteissa saarella. Saarella on vain pari kauppaa, mutta ranta ja uskomaton meri löytyy aivan oven edestä!

Näiden 23 päivän jälkeen yhdessä, on aika palata kotiin. Älä huoli, jos et saanut tarpeeksi matkakuumetta taltutettua tämän reissun aikana, meillä on monia hyviä vinkkejä sinulle. Voit esimerkiksi matkustaa muihin vapaaehtoiskohteisiin tai jäädä Balille pidemmäksi aikaa, jos haluat kokea vielä enemmän.

Lähetä sivu PDF-muodossa

Matkaohjelma

Lähtöpäivät 2020:

Lähtöpäivä Viimeinen ilmoittautumispäivä Vapaita paikkoja
4. heinäkuuta 1. kesäkuuta 7 kpl
3. lokakuuta 1. syyskuuta 9 kpl

Ryhmämatka Balille kestää yhteensä 23 päivää. Matkan 10 paikkaa jaetaan Suomen, Norjan ja Ruotsin osallistujien kesken. Oman ryhmäsi lisäksi tulet tutustumaan matkan aikana ihmisiin ympäri maailmaa. Yhteisöllistä, kansainvälistä ja hauskaa!

Ryhmämatkalle täytyy osallistua vähintään 5 henkilöä matkan toteutumiseksi.
Viimeinen ilmoittautumispäivä heinäkuun ryhmämatkalle on 1. kesäkuuta 2020!

Heinäkuun lähdölle ja tälle ryhmämatkalle on jäljellä 7 paikkaa, jotka jaetaan Ruotsin, Norjan ja Suomen asiakkaidemme kesken. Varaa oma paikkasi nopeasti!

Matkustuspäivät 2020

Miksi valita Ryhmämatka Balille GoXplore?

Majoitus

Projekteissa asutaan samassa vapaaehtoisten asuntolassa muiden osallistujien kanssa.Majoitus pyritään järjestämään 5 + 5 hengen huoneissa. Odotuksena on, että kaikki osallistujat ottavat vastuun ympäristöstä ja käyttävät tarjolla olevaa infrastruktuuria rajoitetusti, erityisesti veden, paperin ja sähkön osalta. Kun pidät paikoista ympärilläsi huolta, saat vastineeksi sosiaalisen, siistin ja hauskan paikan majoittua loman aikana. Vapaaehtoisten asuntoloja on on enemmänkin Ubudissa, mutta tämä ryhmä asuu samassa talossa. Huoneissa on yksinkertaiset kerrossängyt jopa 6 hengelle, tuuletin ja oma kylpyhuone. Yhteisissä tiloissa ja huoneita, voi viettää aikaa iltaisin ja vapaa-ajalla. Keittiö on kaikkien käytössä. Matkaan kuuluvat ateriat tarjoillaan "ruokalassa", joka on kävelymatkan päässä majoituksesta. Tarjolla on aina perinteistä balilaista ruokaa.

Varaudu että majoituksen taso on hostelli ja muutenkin alhaisempi kuin mitä olet kotona Suomessa tottunut. Sisältää ateriat ohjelman hintaan. Viikonloppuisin on tarjolla kolme ateriaa ja arkipäivisin kaksi. Majoituksessa on WiFi, mutta varaudu että se ei toimi yhtä tehokkaasti ja aukottomasti kuin kotona. Internet-kahviloita on on Ubudin ympäristössä useita. Useimmat kaupat ja palvelut sijaitsevat Ubudissa.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Rokotukset

Sinulla tulisi olla voimassa kansalliseen rokotusohjelmaamme kuuluvat rokotukset, muista rokotuksista kannattaa keskustella oman lääkärin / terveyskeskuksen kanssa. Yleisenä suosituksena pidetään A ja B hepatiittia, jotka ovat hyvä lisä joka puolella muuallakin maailmassa. Lisää tietoa Indonesiaan liittyen: https://www.rokote.fi/matkailijan-rokoteopas/maat/indonesia/

Viisumi

Kun matkustat Balille, tarvitset voimassa olevan passin ja viisumin huolimatta siitä, mitä aiot oleskelusi aikana tehdä. Viisumia voit hakea ennen matkaa, mutta aikaisintaan 90 päivää ennen lähtöä. Viisumin hakeminen maksaa noin 40 eur ja kestää vähintään 3 päivää ennen hyväksyntää. Hakeaksesi viisumia, sinun tulee täyttää lomake ja jättää/lähettää se lähetystöön.

Sinä tulet saamaan yksityiskohtaista tietoa kuinka juuri Suomen kansalaisena etenet hakemuksesi kanssa.

Nämä tarvitset kun haet viisumia Balille:

Jos toimitat kaikki tarvittavat dokumentit käsitellään hakemuksesi heti ja viisumi hyväksytään kolmen päivän sisällä.

Hyväksytty viisumi on voimassa 6o päivää ja pitää käyttää 90 päivän kuluessa hyväksymisestä. Jos viisuminsaaja ei matkusta Indonesiaan 90 päivän kuluessa ei viisumi ole enää voimassa.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Hinnat

Ryhmämatka Bali Hinta
23 päivää 2650

Hintaan kuuluu:

Hintaan ei kuulu:

Yhteenveto:

  • Osallistujan tulee olla 18-vuotias
  • Matkan hintaan saattaa tulla pieniä muutoksia johtuen lentolippujen hinnasta. Mitä lähemmäksi lähtöä jätät varauksen tekemisen, sitä kalliimpia liput ovat
  • Matka-aika: 23 päivää
  • Paikkoja matkalle on 10 ja nämä jaetaan meidän Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan lähtijöiden kesken
  • Majoitus vapaaehtoisten asuntolassa koko oleskelun ajan
  • Huomioi että lentolippua ei voi peruuttaa, mutta se on muutoskelpoinen (esim. paluun osalta)
  • GoXploren matkaehdot ovat voimassa myös tällä ryhmämatkalla: https://www.goxplore.fi/matkaehdot
Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Ryhmämatka Balille matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme

Aktiviteetit Bali

Aktiviteetit

FAQ

Kuinka voin olla yhteydessä kotiin?

WiFi toimii useissa kahviloissa ja majoituksessa on myös langaton netti. Huomioi että yhteydet eivät ole yhtä hyvät ja tehokkaat kuin meillä täällä kotona. Voit halutessasi ostaa myös Prepaid-kortin puhelimeesi, jos haluat soittaa kotiin. Puhelinkioskeja löytyy muutamia esim. Ubudista.

Mitä vakuutuksia tarvitsen?

Sinulla tulisi olla voimassa kansalliseen rokotusohjelmaamme kuuluvat rokotukset, muista rokotuksista kannattaa keskustella oman lääkärin / terveyskeskuksen kanssa. Yleisenä suosituksena pidetään A ja B hepatiittia, jotka ovat hyvä lisä joka puolella muuallakin maailmassa. Lisää tietoa Indonesiaan liittyen: https://www.rokote.fi/matkailijan-rokoteopas/maat/...

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä! Matkavakutuus on pakollinen. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta!

Kuinka paljon käyttörahaa tarvitsen mukaan?

Elinkustannukset Balilla ovat todella edulliset Suomeen verrattuna. Matkakassan määrä riippu todella paljon siitä mitä kaikkea haluat esim. tehdä vapaina iltoina ja viikonloppuisin. Haluatko tehdä paljon ostoksia tai syödä hieman paremmin silloin tällöin.

Kuinka paljon muiden osallistujien kanssa vietetään vapaa-aikaa?

Riippuu miten itse haluat vapaat hetket käyttää. Usein illat on kiva viettää yhdessä ja vierailla paikallisissa tapahtumissa.

Voinko nostaa käteistä projektien aikana?

Ubudissa ja lentokentältä kannattaa varata käteistä ainakin ajalle Nusa Penidan saarella, jossa kaikkia palveluita on tarjolla rajoitetusti.

Balin valuutta?

Balin valuutta on Indonesian rupia IDR.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Bali » Ryhmämatka Balille

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!