Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Englannin opettajaksi Kiinaan

Ni Hao! Onko englannin kielen taitosi hyvä ja viihdyt lasten seurassa? Ohjelmamme Teach and Travel Kiina voisi sopia sinulle? Lukukauden jälkeen olet TEFL-sertifioitu opettaja ja voit työskennellä myös muualla päin maailmaa. Lähdetään matkaan!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Teach & Travel Kiina

Faktoja Teach & Travel Kiina
EUR 1390
Sopii19 - 45 -vuotiaille
EdellytyksetHyvä englannin kielen taito ja lukiokoulutus.
PituusNoin 6 kuukautta.
SaapumispaikkaPeking.
TyötakuuKyllä.
PalkkatyöKyllä, noin 250 euroa kuussa.
Pitäsi tilata4 kuukautta ennen suunniteltua lähtöä.

Uskomattoman jännittävä ohjelma niille, jotka ovat seikkailunhaluisia ja janoavat uusia haasteita! Pääset kokemaan uutta dynaamista Kiinaa samalla kun tutkit suuren maan mahdollisuuksia.

Ohjelma on toteutettu yhdessä Kiinan viranomaisten ja GoXploren kanssa vastaamaan tarpeeseen englannin opettajista Kiinassa. Ohjelma on suunnattu sinulle, joka pidät lapsista ja jolla on hyvä englanninkielen taito ja ehkä jopa unelma englanninkielen opettajan työskentelystä.

Tämä on ainutlaatuinen ohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Kiinaan, sen uskomattomaan kulttuuriin ja luontoon samalla kun työskentelet opettajana tai opettajan assistenttinä kiinalaisessa koulussa. Tulet saamaan koulutuksen tehtävään, stipendin ohjelman päätteeksi, ateriat ja majotuksen, sekä mandariinikiinan oppitunteja. Tulet työskentelemään koulussa yhden lukukauden ajan. Lukukauden kesto on yleensä 3,5-5 kuukautta. Viikonloput ja koulujen lomat ovat vapaa-aikaasi tutkia ja matkustaa ympäri Kiinaa!

Tämä ohjelma sopii sinulle, jos olet 18-55 -vuotias. Jos oelt myös joustava, kiinnostunut muista kulttuureista, seikkailunhaluinen ja avoin: hae ohjelmaan! Koska tulet opettamaan englantia pitää sinun olla myös avoin ja omata hyvät viestintä -ja sosiaaliset taidot.

Teach & Travel Kiina -ohjelma antaa sinulle unohtumattoman kokemuksen ja valmistaa sinua tulevaisuuden työelämää varten, samalla kun tutustut Kiinalaiseen kulttuuriin! Ohjelmaan osallistuttuasi saat TEFL-todistuksen (Teaching English as Foreign Language), joka oikeuttaa työskentelemään englanninkielen opettajana ympäri maailmaa.

Huomioithan, että projekti vaatii englanninkielisen rikosrekisteriotteen.

Miksi sinun tulisi valita tämä ohjelma ja työskennellä englanninopettajana Kiinassa?

Varauksesta lähtöön:


Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Ensimmäisen viikon jälkeen olin jo aivan rakastunut Kiinaan. Paikalliset ihmiset ja muut projektiin osallistuneet ovat lämpimiä ja ystävällisiä. Välillä puhutaan englantia, välillä kiinaa ja joskus suomea :)

Lotta // Teach & Travel Kiina

Projekti

Kiina on koko maailman liikekumppani. Koska kiinalainen kulttuuri ja kieli ovat hyvin erilaisia verrattuna Suomen kulttuuriin, on suuri hyöty, että osa henkilökunnastamme on asunut ja työskennellyt pidemmän ajan Kiinassa. On tärkeää, että olet avoin, joustava ja kärsivällinen - asiat eivät toimi samalla tavalla kuin olemme tottuneet Suomessa, ja muutokset tapahtuvat usein lyhyellä varoitusajalla. Kiinalaisten hyvän tahdon ja avoimuuden ansiosta, saat hienon kokemuksen parantaessasi pätevyyttäsi sekä tulevia opintoja että työpaikkoja varten.

Sijoitus kouluun
Kumppanimme tekevät yhteistyötä monien koulujen kanssa ympäri maata, niin yksityisten kuin valtionkin oppilaitosten. Emme voi koskaan taata tiettyä aluetta / kaupunkia sijoituksellesi tai oppilaiden ikäryhmälle, mutta voit toivoa sekä sijaintisi että ikäryhmän osalta minkä kanssa haluat työskennellä. Sinulla on listattavana kolme vaihtoehtoa. Saat selville, missä koulussa saat työskennellä jo ennen lähtöäsi kotoota. Jos matkustat jonkun muun kanssa, ilmoitat siitä meille varauksen yhteydessä ja teidät voidaan sijoittaa samaan kouluun yhdessä.

Step 1
Ennen lähtöäsi osallistut 120 tunnin verkkokurssiin suorittaaksesi TEFL-kurssin. Kurssin aikana saat tärkeätä tietoa ja valmistelevaa tietoa opettajana / apulaisopettajana toimimisesta. Tutustumisviikolla saat kuitenkin myös valmistella tunteja, opit englannin opetustaitoja ja saat simulaatiokoulutusta. Kaikki, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi tulevan opettajan ja arvioijan edessä.

Step 2
Saapuminen on Pekingiin, jossa aloitat tutustumisviikolla. Seitsemän päivän ajan vaiheessa 1. mainittujen oppituntien lisäksi vierailette Kiinan muurilla, opit kielen ja perusilmaukset, Pekingin kaupungin kiertelyä, kulttuurin, kiinalaisen kalligrafian ja maalauksen, tai chin ja paljon muuta. Sinulla on myös aikaa tehdä muita asioita itse. Retkiä, käydä markkinoilla tai vain ottaa iisisti omaan tahtiin. Kaikki samalla kun tutustut muihin ryhmäsi henkilöihin.

Step 3
Pekingissä vietettyjen päiviesi jälkeen matkustat uuteen työpaikkaasi, kuljetus järjestetään kumppaniemme kautta, matka koululle/projektiin ja takaisin Pekingiin sisältyy matkan osallistumismaksuun. Yleensä saavut paikalle jo hieman ennen lukukauden alkua, että pääset tutustumaan ympäristöön ja kouluun ennen oppilaita. Vaikka sinulla olisi opettajan avustajan rooli, sinun tulee valmistautua huolehtimaan opiskelijoista yksin kouluissa käydyn koulutuksen jälkeen. Työskentelet noin 35 tuntia viikossa, mutta aika saattaa vaihdella hieman koulusta toiseen. Sinun tulee olla mukana myös tuntien valmistelussa, mukana muutaman tunnin päivässä opettamisessa, opetusmateriaalien valmistelussa ja vastaavissa tehtävissä.

Stipendi / palkka
Jos haluat laskea vähän ylimääräistä matkarahastoon, voit hakea stipendiä, jonka suuruus on 2500 RMB kuukaudessa. Yleensä pärjäät suht hyvin stipendilläsi elinkustannusten osalta. Jonkin verran käyttörahaa on toki hyvä ottaa mukaan lisäksi. Huomaa, että tätä ei lasketa viralliseksi palkkaksi, etkä maksa siis veroja tästä summasta.


Lähetä sivu PDF-muodossa

Majoitus


Ensimmäisten päivien aikana Pekingissä yövyt hotellissa kaupungissa. Aamiainen, lounas ja illallinen sisältyvät hintaan. Sijaintisi alueella asut kalustetuissa kodeissa muiden osallistujien / opettaja-avustajien kanssa joko koulussa tai lähellä kävelyetäisyydellä. Majoitustaso on yksinkertainen verrattuna länsimaiseen standardiin. Kouluissa on yleensä hyvät tilat, kuten uima-altaat, juoksukentät, koripallokentät ja musiikkivarusteet, joita kaikkia voidaan käyttää työajan jälkeen. Sinulla on aina yhteyshenkilö projektissa, tukihenkilö ja majoitus tarvittavilla palveluilla.

Ruokailut
Ohjelma sisältää kolme ateriaa päivässä. Ruoka tarjoillaan yleensä koulun ruokasalissa. Ruoka on paikallista ruokaa (kiinalaista), länsimaista ruokaa ei ole saatavana. Kasvisruokaa ja riisiä tarjoillaan yleensä erikseen pyydettäessä. Totuttele syömään syömäpuikoilla, näitä käytetään aina! Aluksi ehkä hieman monimutkaista, mutta lopulta onnistuu kyllä yllättävän hyvin! Viikonloppuisin ja vapaa-ajalla olet vastuussa ruokailuista itse.

Miksi valita Teach & Travel Kiina GoXplore?

Aloitukset

Voit työskennellä lukukauden Kiinassa. Valmistumisen jälkeen voit pidentää työtäsi yhdellä lukukaudella ja ottaa täten yhteyttä yhteyshenkilöösi Kiinassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Ohjelma jatkuu koko vuoden samoina päivinä joka vuosi.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

saapuminen projektiin

aloituspäivä koulussa

1.12.2019 15.2.2020 25.2. -1.3.2020
kesäkuu Elokuu TBA

Ohjelma koostuu seuraavalla tavalla: P120 timmar förberedande onlinekurs för ditt TEFL-certifikat

Lomat

Lain mukaan voit käyttää tilaisuutta ollessa maassa retkille Kiinassa tai muualla. Voit matkustaa maan ulkopuolelle vain, jos sinulla on multiple entry -viisumi. Lisätietoja saat klikkaamalla tästä tai ottamalla meihin yhteyttä.


Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Viisumi

Osallistuessasi Teach & Travel Kiina -ohjelmaan sinun on haettava erityistä viisumia fyysisesti Kiinan viisumihakemuspalvelukeskuksessa. Jos et ole jättänyt sormenjälkiä aiemmin, voit tehdä sen nyt tämän yhteydessä. Haet 90 päivän viisumia ja tarvitset kutsukirjeen yhdessä viisumihakemuksesi kanssa. Saat lisätietoja tästä myöhemmin varausprosessin aikana.

HUOM! Jos haluat mennä muihin maihin aikana Kiinassa, sinun on haettava "double entry tai multiple entry" viisumia suoraan lähetystöstä. Huomaa, että tätä ei voida automaattisesti taata kaikille ja tätä koskevat säännöt saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

HUOM! Koska oleskelet maassa yli 90 päivää, sisällytetään hakemukseen avustus viisumin jatkamisen hakemisesta. Sinun on mentävä Pekingin lähetystöön tehdäksesi tämä viisumin jatkohakemus. Huomaa, että majoitus ja kuljetus tästä matkasta ei sisälly ohjelman hintaan.

Viisumi ei kuulu ohjelman osallistumismaksuun. Autamme sinua miten, mistä, milloin viisumia haetaan.

Hinnat

1 lukukausi Hinta
Sisältää TEFL-koulutuksen 1390

(Hinnat ovat voimassa 31.12.2019 asti)

Teach and Travel Kiina -ohjelma pitää sisällään:

Teach and Travel Kiina -ohjelma ei pidä sisällään:

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Teach & Travel Kiina matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme

FAQ

Kuinka paljon käyttörahaa tarvitsen mukaan?

Suosittelemme että otat mukaan noin 300 euroa. Totta kai jokainen päättää summan itse, mutta tämä riippuu paljon myös siitä, miten paljon erilaisia aktiviteetteja haluat tehdä esim. vapaa-ajallasi.

Millainen sää Kiinassa on?

Kiina on jaettu kolmeen eri osaan: pohjoinen ja etelä sekä Yangtze River. Ilma on lämpimämpää etelässä Yangtze River alueella ja viileämpää pohjoisessa. Pohjois-Kiinassa on neljä vuoden aikaan kun taas etelässä vehreää vuoden ympäri.

Onko Kiina turvallinen maa asua ja matkustaa?

Ehdottomasti! Kuitenkin ihmisillä tulisi olla maalaisjärki mielessä, kuten kaikissa muissakin maissa. Tutustu ympäristöösi, pidä silmällä omaisuuttasi, äläkä kävele pimeillä kujilla keskellä yötä yksin jne.


Onnistuuko internetin käyttö hyvin?

Kyllä, netti on käytössä koulullasi sekä asunnossasi.

Pitääkö minun itse hakea stipendiä?

Stipendin saat työskentelysi aikana Kiinassa. Stipendiä haetaan yhteistyökumppanimme avulla paikan päällä ja se on valmiina saapuessasi maahan.

Mitä olisi hyvä tietää ennen maahan saapumista?

Missä päin Kiina tulen opettamaan?

Opetusta voi olla missä tahansa päin Kiinaa. Yhteistyökumppanimme sijoittaa sinut sopivaan kohteeseen ja tämä on tehty jo ennen kuin lähdet matkaan.

Tarvitsenko TEFL (Teaching in English in a Foreign Language) todistuksen jo nyt?

Et tarvitse, mutta se kuuluu tähän ohjelmaan. Suoritat testin ennen lähtöä Kiinaan.

Tarvitseeko minun maksaa veroja tai muita maksuja Kiinaan?

Ei tarvitse maksaa veroja eikä työeläkemaksuja.

Kuinka paljon opetusta pääsen tekemään?

Noin 25 - 35 tuntia viikossa. Tämä riippuu koulusta.

Kuinka vanhoja opetettavat lapset ovat?

Oppilaat ovat päiväkoti-ikäisistä yläasteikäisiin oppilaisiin.

Voinko osallistua ohjelmaan ystävän kanssa?

Onnistuu, jos ilmoitat tästä jo varausvaiheessa ja tiedät asian jo ajoissa.

Miten pukeudun työpaikalleni?

On tärkeää että pukeudut siististi ja asiallaisesti. Olet töissä lasten kanssa ja he ottavat sinusta esimerkkiä kaikessa mitä teet, miten olet ja käyttäydyt.

Onko minulla aikaa matkustaa Kiinassa?

Voit matkustaa matkasi aikana. Tämä onnistuu lomien aikana ja töiden jälkeen. Voitte myös muiden opettajien ja avustajien kanssa matkustaa yhdessä.

Kuinka monta mandariinikiinan oppintuntia saan?

3 - 5 tuntia perustason opintoja viikossa opintojen aikana. Nämä opinnot jatkuvat myös opetusaikanasi.

Kuuluuko matkustamiseen liittyvät kulut ohjelmaan?

Kyllä kuuluvat ja myös silloin, jos vaihdat jossain vaiheessa koulua.

Milloin minun pitäisi varata matka?

Aloituspäiviä on vain kaksi kertaa vuodessa, joten on oltava todella hyvissä ajoin liikkeellä. Suositus on, että teet varauksesi ainakin noin 4-6 kk ennen haluttua lähtöpäivää.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä, matkavakuutus on pakollinen jokaiseen ohjelmaamme. Lue lisää tästä!

Tarvitseko erityisiä rokotuksia matkalle?

Kaikki maamme rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset tulisi olla voimassa. Ole yhteydessä omaan terveyskeskukseen ja tutustu: https://www.rokote.fi/matkailijan-rokoteopas/maat/kiina/?

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Kiina » Teach & Travel Kiina

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 23.10.2019 Helsinki. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!