​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Työharjoitteluun maailmalle

Kun suoritat työharjoittelun Vancouverissa, aivan kulman takaa löytyvät sekä vuoret että meri. Monipuolisen harjoittelun aikana tapaat myös mielenkiintoisia ihmisiä ympäri maailman. Tulevaisuutesi alkaa tästä!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Työharjoittelu Kanadassa

Faktoja Työharjoittelu Kanadassa
Alkaen EUR 2450
SopiiOpiskelijoille ja vasta valmistuneille
EdellytyksetRiippuu omasta opiskeltavasta alasta
PituusMin. 9 viikkoa, max. 6 kk
SaapumispaikkaVancouver
TyötakuuKyllä
Pitäsi tilataVähintään 3kk ennen toivottua aloitusta
TyöharjoitteluHiihtoTaattu työHotellityö

Onko työharjoittelu tai työssäoppimisjakso pian ajankohtainen? Mitäpä jos kokeilisit jotain hieman erilaista ja lähtisit suorittamaan työharjoittelun Kanadaan? Me GoXplorella autamme sinut matkaan ja pääset testaamaan osaamistasi teoriaopintojen jälkeen käytännössä ulkomaille.

Työkokemuksen lisäksi saat tärkeää kokemusta vieraasta maasta, erilaisista yhteisöistä ja kulttuurista, joita et Suomessa ollessasi koe. Nämä ovat asioita, joita myös työnantajat arvostavat tulevaisuudessa, kun on aika löytää oman alan töitä täältä kotoota kilpailuilla työmarkkinoilla.

Epäilyttääkö matkalle lähteminen ja varauksen tekeminen koronaviruksen takia? Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle tarvittaessa mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Lue lisää aiheestä tästä.

Kuka voi ottaa osaa ohjelmaan?
Tähän ohjelmaan voit ottaa osaa, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Työharjoittelua ei ole välttämättä Kanadassa pakko suorittaa pääaineeseen liittyen, vaan opiskeltavan alan kanssa ollaan suht joustavia. Sinun tulisi olla käytettävissä täysipäiväisesti työharjoitteluaikana. Suositusaika harjoittelulle on 12-24 viikkoa, mutta lyhyempikin aika on mahdollinen tapauskohtaisesti. Ollaksesi oikeutettu opintotukeen harjoittelun aikana, sinun on oltava täysipäiväinen opiskelija ja harjoittelu sisältyy opintoihisi.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Vancouver on mahtavan monipuolinen kaupunki. Olisin niin toivonut, että olisin voinut jäädä maahan vielä pidemmäksi aikaa. Harjoitteluni Kanadassa meni nappiin, ja olen todella iloinen että uskalsin hypätä tähän seikkailuun.

Joonas // Työharjoittelu Kanadassa

Työ

Kokemuksesi, englannin kielen taitosi, harjoittelun keston ja toiveidesi perusteella etsitään sopivaa harjoittelupaikkaa. Ennen mitään lopullisia päätöksiä pääset työhaastatteluun (yleensä Skypen välityksellä), jonka aikana voitte mahdollisen tulevan työnantajan kanssa käydä puolin ja toisin kysymyksiä ja toiveita tulevan harjoittelun osalta. Mikäli kaikki menee hyvin ja kumpikin osapuoli on tyytyväinen, allekirjoitetaan harjoitteluun virallinen työsopimus. Jos/kun haluat, että harjoittelu luetaan osaksi opintojasi täällä Suomessa, olethan yhteydessä omaan opintoneuvojaasi ja tarkistutat harjoittelun sisällön hänellä.

On monia syitä miksi kannattaa lähteä työharjoitteluun ulkomaille:

Opiskelija, joka haluaa tehdä työharjoittelunsa ulkomailla, saa kaksi tärkeää kokemusta CV:n kerralla, sekä ulkomaan kokemuksen että työkokemuksen. Ulkomailla harjoittelunsa tehneet opiskelijat ovat saavuttaneet kokemuksia ja osaamisia, jotka ovat arvokkaita työmarkkinoilla. Opiskelija on oppinut seisomaan omilla jaloillaan kulttuurienvälisessä kontekstissa olemalla osa työyhteisöä, jossa on ratkaistava tehtäviä vieraalla kielellä.

Vancouverissa on yli 1000 yritystä, joiden kanssa työskentelemme. Alla on muutama ala, jota opiskelevana sinun on mahdollista lähteä kauttamme harjoitteluun. Lista ei kuitenkaan ole aivan aukoton, joten paljon muutakin on tarjolla! Jos alueesi ei löydy listalta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin ja kysyä, voimmeko auttaa sinua.

VALITSE HARJOITTELUN SISÄLTÖ:
 • Markkinointi, Administration & Business, HR
 • Taloustiede
 • Matkailu, palveluliiketoiminta
 • Oikeustiede
 • Public Relations (PR), Media
 • Arkkitehtuuri
 • Sosiaaliala
 • Kasvatustiede, varhaiskasvatus
 • Sports & Event Managment
 • Ympäristötieteet
 • Design & Art
 • Tekniikka / Insinööriopinnot & IT

Miten voin lähteä harjoitteluun?
Ole yhteydessä meihin ja lähetä meille englannin kielinen CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. Tämän jälkeen toimitat meille hakulomakkeita, jotka laitetaan eteenpäin yhteistyökumppanillemme Vancouveriin. Kanadan päässä hakemuksesi, toiveidesi ja taustasi perusteella aletaan etsiä sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa. Sinut haastatellaan erilaisiin tehtäviin, mutta valitset itse harjoittelupaikkasi. Kun kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu on löytynyt, voidaankin jo kirjoittaa harjoittelusopimus. Jos/kun haluat, että harjoittelu luetaan osaksi opintojasi täällä Suomessa, olethan yhteydessä omaan opintoneuvojaasi ja tarkistutat harjoittelun sisällön hänellä.

Kun harjoittelupaikka on selvillä ja sovittuna, hoidetaan kuntoon matkajärjestelyt. Yhteistyökumppanimme tuki paikan päällä Vancouverissa on aina käytettävissä koko oleskelusi ajan maassa.

Lähetä sivu PDF-muodossa

Majoitus

Kaikille ohjelmaan osallistujille kuuluu ensimmäiset 2 yötä Vancouverissa hostellissa, ellet olet valinnut itsellesi Homestay vaihtoehtoa. Tämä on kätevä tapa saapua maahan ilman että ensimmäisten öiden majoituksesta tarvitsee erikseen huolehtia.

Yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa autamme sinua majoituksen hankkimisessa. Majoituksen löytäminen voi olla hankalaa, sillä olet maassa lyhyemmän ajan, mutta yhteistyökumppanimme Vancouverissa auttaa sinua.
On olemassa monia eri vaihtoehtoja majoitukseen, kuten Homestay, hostellit, asuntojen vuokraaminen. Saat lisää informaatiota näistä, kun olet tehnyt varauksen.

Jos haluat valita Homestayn, autamme tässä ennen lähtöä. Homestay on paras tapa asua Vancouverissa ja oppia maan kulttuuri. Saat majoituksen sekä perheen tuen asuessasi Vancouverissa. Kaikki Homestayt sisältävät 3 ateriaa päivässä sekä oman huoneen.

Homestay maksaa noin 33 CAD/päivä sekä 230 CAD sijoituskustannuksen. Moni valitsee homestayn ensimmäiseksi pariksi kuukaudeksi ennen kuin he löytävät jaetun vuokra-asunnon toisten maailmalta tulleiden henkilöiden kanssa. Suosittelemme, että hankit jaetun vuokra-asunnon vasta kun olet maassa, ettet vain tule huijatuksi.

Vancouver on mahtavan monipuolinen kaupunki. Olisin niin toivonut, että olisin voinut jäädä maahan vielä pidemmäksi aikaa. Harjoitteluni Kanadassa meni nappiin, ja olen todella iloinen että uskalsin hypätä tähän seikkailuun.

Joonas // Työharjoittelu Kanadassa

Miksi valita Työharjoittelu Kanadassa GoXplore?

Viisumi

Kanadan työharjoitteluun osallistutaan eTA sähköisellä matkustusluvalla. Tämä turistiviisumi on voimassa 6 kuukauden kestolla. Jos sinulla on kysymyksiä viisumiin liittyen työharjoittelussa, ota meihin yhteyttä.

Suomalaisilla ei valitettavasti ole mahdollista saada Working Holiday -viisumeita vuodelle 2020 ollenkaan.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Hinnat

Työharjoittelu Kanada Hinta
ohjelma suoritetaan eTA matkustusluvalla 2450

Työharjoitteluohjelma pitää sisällään:

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Vancouver on mahtavan monipuolinen kaupunki. Olisin niin toivonut, että olisin voinut jäädä maahan vielä pidemmäksi aikaa. Harjoitteluni Kanadassa meni nappiin, ja olen todella iloinen että uskalsin hypätä tähän seikkailuun.

Joonas // Työharjoittelu Kanadassa

FAQ

Aikaero Suomeen?
4,5 h itärannikolla ja 9 h länsirannikolla.

Milloin voin aloittaa harjoittelun?
Periaatteessa voit aloittaa harjoittelun vuoden ympäri. Harjoittelupaikkasi aloitus määrittää lähtöpäivän ja lennot katsotaan sen mukaan.

Kuinka paljon rahaa minun tulisi varata mukaan?
Käyttörahan tarve on yksilöllistä, mutta noin 100€ /vko pitäisi riittää. Jokainen kuluttaa yksilöllisesti ja haluaa tehdä esim. vapaa-aikanaan erilaisia asioita. KELAn ulkomaan opintoetuudet kuuluvat sinulle myös, jos suoritat harjoittelun osana tutkintoasi täällä Suomessa.

Mitä asuminen maksaa?
Riippuu täysin kaupungista, kaupunginosasta, asumismuodosta ja itse asunnosta. Voit laskea vähintään 300-400 € kuukaudessa majoitukseen.

Voinko työskennellä samalla, kun suoritan harjoittelua?
Kun suoritat harjoittelua, ei yleensä ole aikaa tai voimia tehdä toista työtä saman aikaisesti. Työnantajasi myös haluaa, että annat heille 100% työpanoksen. Harjoittelun jälkeen on toki mahdollista jäädä maahan, matkustaa ja tehdä töitä siinä samalla. Working Holiday viisumilla olet oikeutettu tekemään töitä.

Tarvitsenko vakuutuksen?
Kyllä! Matkavakuutus on pakollinen. Tarviset vakuutuksen myös jo pelkästään Working Holiday viisumia varten, tämä on Immigrationin vaatimus. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Kanada » Työharjoittelu Kanadassa

Emilia M tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti All Set ohjelmamme 800 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!