Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Työharjoitteluun maailmalle

Kun suoritat työharjoittelun Vancouverissa, aivan kulman takaa löytyvät sekä vuoret että meri. Monipuolisen harjoittelun aikana tapaat myös mielenkiintoisia ihmisiä ympäri maailman. Tulevaisuutesi alkaa tästä!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Työharjoittelu Kanadassa

Faktoja Työharjoittelu Kanadassa
EUR 2450
SopiiOpiskelijoille ja vasta valmistuneille
EdellytyksetRiippuu omasta opiskeltavasta alasta
PituusMin. 9 viikkoa, max. 12 kk
SaapumispaikkaVancouver
TyötakuuKyllä
Pitäsi tilataVähintään 3kk ennen toivottua aloitusta
TyöharjoitteluHiihtoTaattu työHotellityö

Onko työharjoittelu tai työssäoppimisjakso pian ajankohtainen? Mitäpä jos kokeilisit jotain hieman erilaista ja lähtisit suorittamaan työharjoittelun Kanadaan? Me GoXplorella autamme sinut matkaan ja pääset testaamaan osaamistasi teoriaopintojen jälkeen käytännössä ulkomaille. Työkokemuksen lisäksi saat tärkeää kokemusta vieraasta maasta ja kulttuurista, joita et Suomessa ollessasi koe. Nämä ovat asioita, joita myös työnantajat arvostavat tulevaisuudessa, kun on aika löytää oman alan töitä täältä kotoota kilpailuilla työmarkkinoilla.

Kuka voi ottaa osaa ohjelmaan?
Tähän ohjelmaan voit ottaa osaa, jos olet 18-35 -vuotias ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Työharjoittelua ei ole välttämättä Kanadassa pakko suorittaa pääaineeseen liittyen, vaan opiskeltavan alan kanssa ollaan suht joustavia. Sinun tulisi olla käytettävissä täysipäiväisesti työharjoitteluaikana. Suositusaika harjoittelulle on 12-24 viikkoa, mutta lyhyempikin aika on mahdollinen tapauskohtaisesti. Ollaksesi oikeutettu opintotukeen harjoittelun aikana, sinun on oltava täysipäiväinen opiskelija ja harjoittelu sisältyy opintoihisi.

Kanadan Working Holiday -viisumeita ei valitettavasti ole vuodelle 2019.

HUOM! Jotta voit ottaa osaa työharjoitteluohjelmaan, sinun täytyy olla Working Holiday viisumikelpoinen.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Vancouver on mahtavan monipuolinen kaupunki. Olisin niin toivonut, että olisin voinut jäädä maahan vielä pidemmäksi aikaa. Harjoitteluni Kanadassa meni nappiin, ja olen todella iloinen että uskalsin hypätä tähän seikkailuun.

Joonas // Työharjoittelu Kanadassa

Työ

Kokemuksesi, englannin kielen taitosi, harjoittelun keston ja toiveidesi perusteella etsitään sopivaa harjoittelupaikkaa. Ennen mitään lopullisia päätöksiä pääset työhaastatteluun (yleensä Skypen välityksellä), jonka aikana voitte mahdollisen tulevan työnantajan kanssa käydä puolin ja toisin kysymyksiä ja toiveita tulevan harjoittelun osalta. Mikäli kaikki menee hyvin ja kumpikin osapuoli on tyytyväinen, allekirjoitetaan harjoitteluun virallinen työsopimus. Jos/kun haluat, että harjoittelu luetaan osaksi opintojasi täällä Suomessa, olethan yhteydessä omaan opintoneuvojaasi ja tarkistutat harjoittelun sisällön hänellä.

Miten voin lähteä harjoitteluun?
Kanadaan jokaisen kohdalla prosessi alkaa viisumin hakemisella. Pelkästään viisumin hakemiseen sinun kannattaa varata aikaa ainakin 2kk. Vasta kun viisumi on myönnetty, aloitetaan itse harjoittelupaikan etsiminen. Ole yhteydessä meihin ja lähetä meille englannin kielinen CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. Tämän jälkeen toimitat meille hakulomakkeita, jotka laitetaan eteenpäin yhteistyökumppanillemme Vancouveriin. Kanadan päässä hakemuksesi, toiveidesi ja taustasi perusteella aletaan etsiä sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa. Sinut haastatellaan erilaisiin tehtäviin, mutta valitset itse harjoittelupaikkasi. Kun kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu on löytynyt, voidaankin jo kirjoittaa harjoittelusopimus. Jos/kun haluat, että harjoittelu luetaan osaksi opintojasi täällä Suomessa, olethan yhteydessä omaan opintoneuvojaasi ja tarkistutat harjoittelun sisällön hänellä.

Kun harjoittelupaikka on selvillä ja sovittuna, hoidetaan kuntoon matkajärjestelyt. Yhteistyökumppanimme tuki paikan päällä Vancouverissa on aina käytettävissä koko oleskelusi ajan maassa. Alla on muutama ala, jota opiskelevana sinun on mahdollista lähteä kauttamme harjoitteluun. Lista ei kuitenkaan ole aivan aukoton, joten paljon muutakin on tarjolla!

VALITSE HARJOITTELUN SISÄLTÖ:
 • Markkinointi, Administration & Business, HR
 • Taloustiede
 • Matkailu, palveluliiketoiminta
 • Oikeustiede
 • Public Relations (PR), Media
 • Arkkitehtuuri
 • Sosiaaliala
 • Kasvatustiede, varhaiskasvatus
 • Sports & Event Managment
 • Ympäristötieteet
 • Design & Art
 • Tekniikka / Insinööriopinnot & IT

HUOM! Kun olet päättänyt, että haluat aloittaa hakuprosessin Kanadaan työharjoitteluun, on ensimmäinen askel varauksen jälkeen aloittaa viisumiprosessi. Pelkästään tähän sinun kannattaa varata aikaa ainakin 2kk. Vasta kun viisumi on myönnetty, aloitetaan itse harjoittelupaikan etsiminen ja tämän jälkeen matkajärjestelyt.

Lähetä sivu PDF-muodossa

Majoitus

Kaikille ohjelmaan osallistujille kuuluu ensimmäiset 2 yötä Vancouverissa hostellissa, ellet olet valinnut itsellesi Homestay vaihtoehtoa. Tämä on kätevä tapa saapua maahan ilman että ensimmäisten öiden majoituksesta tarvitsee erikseen huolehtia. Moni valitsee Vancouverissa itselleen isäntäperheen, koska asuntojen vuokraaminen on verrattain kallista. Majoitusvaihtoehtoja toki on paljon erilaisia riippuen mikä on harjoittelun kesto, sijainti ja omat toiveesi. Meiltä ja yhteistyökumppaniltamme saat vinkit ja neuvot miten majoitut harjoittelusi ajan kätevästi.

Miksi valita Työharjoittelu Kanadassa GoXplore?

Viisumi

Työharjoittelun suoritat Working Holiday viisumilla. Huomioithan että sinun tulee olla ajoissa liikkeellä, vuosittain Suomeen myönnetään vain kourallinen Working Holiday viisumeita. Tällä viisumilla saat oleskella maassa max. 12kk ja jos harjoittelusi kestää lyhyemmän aikaa, mikset jäisi maahan reissaamaan tai jopa töihin ensimmäisen jakson jälkeen?

Autamme sinua yhteistyökumppanimme kanssa läpi viisumiprosessin. Huomioi että tähän on hyvä varata aikaa ainakin 2kk ja vasta kun viisumi on myönnetty sinulle, voi yhteistyökumppanimme alkaa etsimään sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa.

Voidaksesi hakea Working Holiday viisumia Kanadaan, sinun tulee:

Viisumiprosessin yhteydessä suoraan Immigrationille ja lähetystölle maksettavat maksut ovat 250 CAD vuonna 2018.

Osana viisumiprosessia 31.7.2018 lähtien kaikilta Working Holiday viisumin hakijoilta vaaditaan myös käynti Visa Application Centressä. Tällaista ei vielä ole Suomessa, joten vierailu lähimpään Tukholman toimistoon on pakollinen kaikille. Visa Application Centressä osana viisumiprosessia sinulta otetaan sormenjäljet ja valokuvat.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Hinnat

Työharjoittelu Kanada Hinta
2450

(Hinnat ovat voimassa 30/12/2018 asti)

Viisumiprosessin yhteydessä suoraan Immigrationille ja lähetystölle maksettavat maksut ovat 250 CAD vuonna 2018.

Työharjoitteluohjelma pitää sisällään:

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Vancouver on mahtavan monipuolinen kaupunki. Olisin niin toivonut, että olisin voinut jäädä maahan vielä pidemmäksi aikaa. Harjoitteluni Kanadassa meni nappiin, ja olen todella iloinen että uskalsin hypätä tähän seikkailuun.

Joonas // Työharjoittelu Kanadassa

FAQ

Aikaero Suomeen?
4,5 h itärannikolla ja 9 h länsirannikolla.

Milloin voin aloittaa harjoittelun?
Periaatteessa voit aloittaa harjoittelun vuoden ympäri. Harjoittelupaikkasi aloitus määrittää lähtöpäivän ja lennot katsotaan sen mukaan.

Kuinka paljon rahaa minun tulisi varata mukaan?
Käyttörahan tarve on yksilöllistä, mutta noin 100€ /vko pitäisi riittää. Jokainen kuluttaa yksilöllisesti ja haluaa tehdä esim. vapaa-aikanaan erilaisia asioita. KELAn ulkomaan opintoetuudet kuuluvat sinulle myös, jos suoritat harjoittelun osana tutkintoasi täällä Suomessa.

Kuinka pitkään voin olla Kanadassa?
Working Holiday -viisumilla saat oleskella 12kk maassa. Harjoittelun jälkeen kannattaa ehdottomasti jäädä tutkimaan maata laajemminkin.

Mitä asuminen maksaa?
Riippuu täysin kaupungista, kaupunginosasta, asumismuodosta ja itse asunnosta. Voit laskea vähintään 300-400 € kuukaudessa majoitukseen.

Voinko työskennellä samalla, kun suoritan harjoittelua?
Kun suoritat harjoittelua, ei yleensä ole aikaa tai voimia tehdä toista työtä saman aikaisesti. Työnantajasi myös haluaa, että annat heille 100% työpanoksen. Harjoittelun jälkeen on toki mahdollista jäädä maahan, matkustaa ja tehdä töitä siinä samalla. Working Holiday viisumilla olet oikeutettu tekemään töitä.

Tarvitsenko vakuutuksen?
Kyllä! Matkavakuutus on pakollinen. Tarviset vakuutuksen myös jo pelkästään Working Holiday viisumia varten, tämä on Immigrationin vaatimus. Voit tutustua meidän tarjoamaamme Work & Travel matkavakuutukseen: https://www.goxplore.fi/matkavakuutus

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Kanada » Työharjoittelu Kanadassa

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan