​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Työharjoitteluun maailmalle

Suorita monipuolinen työharjoittelu Uuden-Seelannin suurkaupungeissa samalla kun tutustut tähän maagiseen maahan, seikkailet sademetsissä ja tapaat ihania ihmisiä ympäri maailman. Tulevaisuutesi alkaa tästä!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Työharjoittelu Uusi-Seelanti

Faktoja Työharjoittelu Uusi-Seelanti
Alkaen EUR 2290
Sopii18-35 -vuotiaille opiskelijoille
EdellytyksetOlet opiskelija tai vasta valmistunut
PituusVähintään 9 viikkoa, max 12 kuukautta
TyötakuuKyllä
Pitäsi tilataVähintään 3kk ennen toivottua aloitusta
TyöharjoitteluLainelautailuLaitesukellusTaattu työHotellityö

Onko pian tiedossa korkeakoulun tai ammatillisten opintojen työharjoittelujakso? Mikset kokeilisi vähän jotain erilaista ja lähtisit harjoitteluun tai työssäoppimaan Uuteen-Seelantiin? GoXplore auttaa sinut matkaan ja pääset ulkomaille harjoittelemaan teoriaopintoja käytännössä. Työkokemuksen lisäksi saat tärkeää kokemusta vieraasta maasta ja kulttuurista, joita et Suomessa ollessasi koe. Nämä ovat asioita, joita myös työnantajat arvostavat tulevaisuudessa, kun on aika löytää oman alan töitä täältä kotoota kilpailuilla työmarkkinoilla.

Kuka voi ottaa osaa ohjelmaan?
Tähän ohjelmaan voit ottaa osaa, jos olet 18-35 -vuotias ja sinulla on hyvä englannin kielen taito. Työharjoittelua ei ole välttämättä Uudessa-Seelannissa pakko suorittaa pääaineeseen liittyen, vaan opiskeltavan alan kanssa ollaan suht joustavia. Sinun tulisi olla käytettävissä täysipäiväisesti työharjoitteluaikana. Suositusaika harjoittelulle on 12-24 viikkoa, mutta lyhyempikin aika on mahdollinen tapauskohtaisesti. Ollaksesi oikeutettu opintotukeen harjoittelun aikana, sinun on oltava täysipäiväinen opiskelija ja harjoittelu sisältyy opintoihisi.

HUOM! Jotta voit ottaa osaa työharjoitteluohjelmaan, sinun täytyy olla Working Holiday viisumikelpoinen.

Epäilyttääkö matkalle lähteminen ja varauksen tekeminen koronaviruksen takia? Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle tarvittaessa mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Lue lisää aiheestä tästä.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Työ

Kokemuksesi, englannin kielen taitosi, harjoittelun keston ja toiveidesi perusteella etsitään sopivaa harjoittelupaikkaa. Ennen mitään lopullisia päätöksiä pääset työhaastatteluun (yleensä Skypen välityksellä), jonka aikana voitte mahdollisen tulevan työnantajan kanssa käydä puolin ja toisin kysymyksiä ja toiveita tulevan harjoittelun osalta. Mikäli kaikki menee hyvin ja kumpikin osapuoli on tyytyväinen, allekirjoitetaan harjoitteluun virallinen työsopimus. Jos/kun haluat, että harjoittelu luetaan osaksi opintojasi täällä Suomessa, olethan yhteydessä omaan opintoneuvojaasi ja tarkistutat harjoittelun sisällön hänellä.

Miten voin lähteä harjoitteluun?
Ole yhteydessä meihin ja lähetä meille englannin kielinen CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. Tämän jälkeen toimitat meille hakulomakkeita, jotka laitetaan eteenpäin yhteistyökumppanillemme Uuteen-Seelantiin. Uuden-Seelannin päässä hakemuksesi, toiveidesi ja taustasi perusteella aletaan etsiä sinulle sopivaa harjoittelupaikkaa. Sinut haastatellaan erilaisiin tehtäviin, mutta valitset itse harjoittelupaikkasi. Kun kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu on löytynyt, voidaankin jo kirjoittaa harjoittelusopimus. Jos/kun haluat, että harjoittelu luetaan osaksi opintojasi täällä Suomessa, olethan yhteydessä omaan opintoneuvojaasi ja tarkistutat harjoittelun sisällön hänellä.

Kun harjoittelupaikka on selvillä ja sovittuna, hoidetaan kuntoon matkajärjestelyt (lentoliput, viisumi ym.). Yhteistyökumppanimme tuki paikan päällä Aucklandissa on aina käytettävissä koko oleskelusi ajan maassa. Alla on muutama ala, jota opiskelevana sinun on mahdollista lähteä kauttamme harjoitteluun. Lista ei kuitenkaan ole aivan aukoton, joten paljon muutakin on tarjolla!

VALITSE HARJOITTELUN SISÄLTÖ:
 • Markkinointi, Administration & Business, HR
 • Taloustiede
 • Matkailu, palveluliiketoiminta
 • Oikeustiede
 • Public Relations (PR), Media
 • Arkkitehtuuri
 • Sosiaaliala
 • Kasvatustiede, varhaiskasvatus
 • Sports & Event Managment
 • Ympäristötieteet
 • Design & Art
 • Tekniikka / Insinööriopinnot & IT

Mitä pitää ottaa huomioon hakuprosessissa?
Jos suunnittelet hakevasi työharjoitteluohjelmaamme, kannattaa alkaa hyvissä ajoin miettimään, mistä tarvittavat dokumentit ja todistukset on saatavilla liitteeksi hakemukseen. Liitteeksi hakemukseen tarvitset passin lisäksi

1) englanninkielisen opintorekisteriotteen
2) ansioluettelon
3) ainakin kolme erilaista valokuvaa
4) motivaatiokirjeen
5) kaksi suosituskirjettä

Lähetä sivu PDF-muodossa

Majoitus

Kaikille osallistujille kuuluu alkuun 2 ensimmäisen yön majoitus paikan päällä. Vaihtoehtoja on useampia, joista valita alkuun. Saat apua ja vinkkejä myös pysyvämpään majoitukseen ensimmäisten öiden jälkeen. Harjoittelun kestosta ja sijainnista riippuen voit miettiä homestay vaihtoehtoa, asunnon vuokraamista vapailta markkinoilta tai vaikkapa ottaa vastaan huoneen/asunnon työnantajalta, jos sellainen on tarjolla esimerkiksi matkailualaan liittyen suoraan harjoittelukohteessa.

Miksi valita Työharjoittelu Uusi-Seelanti GoXplore?

Lähdöt

Työharjoittelun aloittaminen Uudessa-Seelannissa on mahdollista oikeastaan ympäri vuoden. Ajankohta aloitukselle sovitaan aina erikseen työnantajan kanssa. Suositeltu harjoittelujakson pituus on 12 - 24 viikkoa, mutta lyhyempikin jakso on mahdollinen tapauksesta riippuen. Alkuun järjestettävän ja ohjelmaan kuuluvan 2 yön majoituksen vuoksi suositeltava saapumispäivä on usein sunnuntai.

Saapuminen ja orientaatio onnistuu Aucklandiin, mutta jos harjoittelupaikkasi on muualla Uudessa-Seelannissa, autamme sinua toki matkajärjestelyiden kanssa. Varaudu että tästä saattaa tulla lentojen osalta pieni lisäkustannus.

Huomioi alla oleva linkki ja Uuden-Seelannin Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 2.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Uuden-Seelannin valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://www.immigration.govt.nz/about-us/media-centre/news-notifications/coronavirus-update-inz-response

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Viisumi

Working Holiday -viisumi oikeuttaa 12 kuukauden ajan matkustamaan ja tekemään töitä Uudessa-Seelannissa. Erona Australian viisumiin on se, että voit tehdä töitä samassa paikassa jopa koko ajan. Työharjoitteluohjelmissa aika määräytyy luonnollisesti harjoittelun keston mukaan, mutta tämä ei tarkoita ettetkö voisi esimerkiksi työharjottelujakson jälkeen jäädä maahan tekemään jotain muita töitä.

Viisumivaatimukset:

Hinnat

Aloituspäivät 2020 Hinta
Työharjoittelu 2290
Työharjoittelu / High season 2490

(Hinnat ovat voimassa 30.12.2020 asti)

Työharjoittelu Uudessa-Seelannissa: Low Season1700 €
Työharjottelu Uudessa-Seelannissa: High Season1950 €


Uuden-Seelanninn työharjoitteluohjelma pitää sisällään:

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

FAQ

Kuinka paljon rahaa tarvitsen mukaan?
Vaikea kysymys, koska harjoittelut ovat eri mittaisia ja ihmiset käyttävät kovin eri tavalla rahaa vapaa-aikanaan. Ettei ainakaan rahat ihan heti lopu kesken, kannattaa varata mukaan noin 100€ /vko. Suurin osa hakee KELA:lta opintotukea, asumislisää ja opintolainaa lisäksi. Niillä pitäisi kattaa elinkustannukset paikan päällä!

Kuinka pitkään voi olla Uudessa-Seelannissa?
Working Holiday viisumilla saat olla maassa 12 kk. Vaikka harjoittelu olisi lyhyempikin aika, voit toki jäädä maahan reissaamaan ja palkallisiin töihin harjoittelun jälkeen.

Voinko tehdä saman aikaisesti palkallisiä töitä?
Tästä voit keskustella työnantajasi kanssa. Luonnollisesti työnantaja haluaa, että annat 100% panoksesi heille harjoittelusi aikana, eikä muu työ näin ollen saa vielä voimiasi ja ajatuksia liikaa. Yleensä on helpompaa kerätä matkakassaa ja reissata ennen/jälkeen itse harjoittelun.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?
Kyllä, kuten kaikille muillekin matkoille. Tämä on myös ehdoton edellytys Uuden-Seelannin Working Holiday -viisumille. Kannattaa huomioida, että tarvitset vakuutuksen, joka kattaa myös työn teon paikan päällä. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta.

Mitä asuminen Uudessa-Seelannissa maksaa?
Riippuu täysin asunnosta ja sijainnista, mutta Uudessa-Seelannissa vuokrat usein ilmoitetaan per viikko. Tavallinen summa liikkuu noin 200-400 NZD välillä. Dollarissa saattaa ajoittain olla suuria vaihteluita.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Uusi-Seelanti » Työharjoittelu Uusi-Seelanti

Emilia M tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti All Set ohjelmamme 801 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!