Sisäänkirjautuminen Kuulumisia Seven Mile Beachilta

Vapaaehtoistyö Namibiassa eläinten parissa

Koe ainutlaatuinen Namibia vapaaehtoisena Nankuusessa, jossa olet lähikontaktissa eläinten, kuten leijonien, leopardien ja paviaanien kanssa. Uskomaton seikkailu odottaa sinua.

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Wildlife Rescue Centre

Faktoja Wildlife Rescue Centre
Alkaen EUR 1195
Sopii18 -vuotiaille tai vanhemmille
EdellytyksetEi vaatimuksia
Pituus2 viikosta 12 viikkoon
SaapumispaikkaWindhoek
Osallistujien lukumäärä20 -30
Pitäsi tilata3 kuukautta ennen lähtöä
VapaaehtoistyöVapaaehtoistyö eläinten parissaLeijonatLuonnonsuojeluKarjatilaTyöskentely eläinten parissa

N/A'an ku SÉ ( Naankuse) sijaitsee noin 40 kilometriä Winhoekin ulkopuolella ja projektia johtaa erittäin omistautunut ja ympäristötietoinen nainen nimeltään Marlice van Vuuren. Hän ylläpitää tilaa yhdessä miehensä ja perheensä kanssa. Marlice on tunnettu Namibiassa siitä, että hän on ympäristönsuojelija ja eläinten ystävä. Hän ei ole kiireinen vain luonnon ja eläinten ansiosta, vaan hän auttaa myös paikallista heimoa, San Bushmenia. Projektissa työskennellään myös San-kansan elintason parantamiseksi, joka lasketaan yhdeksi maailman vanhimmista kansoista. Heillä on projektissa muun muassa oma koulu lapsille ja terveysasema. Tila sijaitsee luonnonsuolejualueella, joka on 3200 hehtaaria suuri ja on upea luonnonalue, jossa voit kokea Namibian uskomattoman luonnon parhaalla mahdollisella tavalla.

Projektin tavoite on suojella ja säilyttää hauras luonto, eikä vähiten eläimistö. Heidän ajatuksenaan on, että tila ja suojelualue tulisi olla turvallinen ympäristö orvoille ja vahingoittuneille eläimille, jotka tarvitsevat apua ja kuntoutusta. Perusideana on, että villieläimet kuuluvat luontoon ja he keskittyvätkin haavoittuneiden eläinten kuntoutukseen, tavoitteena että, ne voidaan vapauttaa luontoon ja että, ne voivat elää ilman ihmisen apua. Mutta valitettavasti ei aina eläimiä, jotka saapuvat projektiin, voi vapauttaa eri syistä johtuen. Ne eläimet saavat kuitenkin uuden mahdollisuuden elää turvallista ja hyvää elämää tilalla, ja saavat parhaan seurannan ja hoidon, jota ne voivat saada. Monet eläimistä, jotka saapuvat tilalle, ovat vakavasti vahingoittuneita, orpoja, entisiä lemmikkejä tai ne ovat olleet vangittuja huonoissa oloissa ja ovat nyt ilman mahdollisuutta selvitä luonnossa itse. Yksikään näistä eläimistä ei olisi selvinnyt luonnossa, jos ne eivät olisi tulleet Naankuse-tilalle ja saaneet hoitoa, ruokaa, lääkkeitä yms. Jos eläimellä on mahdollisuus tulla 100% kuntoutetuksi niin, että se voidaan palauttaa luontoon, on se aina ensimmäisen vaihtoehto. Suojelualueelle ei haluttaisi eläimiä, jotka pärjäävät ilman ihmistä.

Ainoatakaan eläintä ei hylätä ja projekti haluaa suojella ja auttaa eläimiä lajiin katsomatta. Pieni lintu on aivan yhtä tärkeä kuin leijona. Kaikilla eläimillä on sama arvo ja kaikki saavat uuden mahdollisuuden Naankuse-tilalla.

Vapaaehtoisena saat kokea, että olet osa tosissaan olevaa ja taitavaa tiimiä, joka asettaa kaiken aikansa luonnon ja eläinten säilyttämiseen. Saat mahdollisuuden tehdä käytännön töitä eläinten kanssa, jotka tarvitsevat hoitoa ja aktiviteettejä. Sinulla on myös mahdollisuus yhdistää aikasi pieniin projekteihin, kuten työskennellä hevosten kanssa, koulussa, joka on tarkoitettu San-kansan lapsille, tai olla mukana tutkimusryhmässä. Projekteilla on myös tavoitteena opettaa paikalliselle väestölle, kuinka tärkeää on säilyttää ympäristö, luonto ja eläimet.

Yleistä tietoa projektista
Projekti on suosittu ja se voi täyttyä hyvin ajoissa ajankohdasta riippuen. Vähimmäisaika on 2 viikkoa, mutta suurin osa vapaaehtoisista viihtyy 4-6 viikkoa. Projektissa voi viettää kuitenkin aikaa jopa 3 kuukautta, koska viisumi Namibiaan on voimassa 3 kuukautta kerrallaan.

Niinä päivinä, kun sinulla on vapaata, voit vapaaehtoisena matkustaa monille eri retkille lisäkustannusta vastaan ja kukapa ei haluaisi nähdä enemmän upeasta Namibiasta. Retket kestävät päivän ja ne ovat lähellä projektia. Tulet saamaan enemmän tietoa näistä ennen matkaasi meiltä GoXplorelta. Sunnuntaisin on mahdollisuus matkustaa päiväksi Windhoekiin.

The Clever Cubs Koulu
Projekti käynnisti vuonna 2009 koulun aluella lapsille, jotka työskentelevät tilalla. Vapaaehtoisena Naankuse-tilalla voit ottaa osaa projektin aikana tehtäviin koululla, kuten auttaminen siellä ja opettajan avustaminen tarvittaessa.
Koulu avattiin San-lapsille, jotta heille voitaisiin tarjota mahdollisuus koulun käyntiin, jota heillä ei muuten olisi. Vanhemmat tekevät töitä tilalla ja suojelualueella samalla kun lapset käyvät paikallista koulua. Koulu on myös ilmainen, jotta kaikilla on mahdollisuus koulun käyntiin. Koulu antaa lapsille opetusta englannissa, matematiikassa, taiteessa, muotoilussa, urheilussa ja ympäristötietoudessa. Samalla he oppivat lukemaan ja kirjoittamaan. Projekti työskentelee myös vanhempien lasten hyväksi, jotta heillä olisi mahdollisuus jatkaa koulun käyntiä Windhoekissa. San-lapset ovat tunnettuja siitä, että he ovat erittäin mukautuvia, ystävällisiä ja innokkaita. Lapset rakastavat uusien ihmisten tapaamista, uusien asioiden oppimista ja on mahdotonta, ettei heidän innokas asenteensa ja suuri hymynsä tarttuisi.

Kuka voi osallistua?
Osallistuaksesi ohjelmaan tulee sinun olla yli 18-vuotta. Suurin osa matkustajista on iältään 18-35-vuotta. On tärkeää, että pidät eläimistä, olet hyvässä fyysisessä kunnossa etkä pelkää osallistua aktiivisesti erilaisiin tehtäviin. Koska projektissa käsitellään villieläimiä, on tärkeää, että olet joustava ja mieli avoinna. Yksikään päivä eläinten parissa ei ole samanlainen.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Kanaan ja Neurasin Research viikot olivat paras osa koko projektia! Suosittelen kaikille itse perus-projektin lisäksi.

Anna // Wildlife Rescue Centre

Projekti

Tila on suuri ja siellä on monia eri eläinlajeja, jotka kaikki ovat yhtä tärkeitä. Projektiin saapuu säännöllisesti useita eläimiä, jotka tarvitsevat apua ja työtehtäviä on paljon ja ne vaihtelevat. Tilalla ei tekeminen lopu kesken, koska apua tarvitsevia eläimiä on paljon ja aina jotakin tehtävää.

Vapaaehtoisena on sinulla mahdollisuus työskennellä käytännössä muun muassa suurten kissaeläinten, paviaanien ja muiden eläinten kanssa. Opit heidän käyttäytymisestään ja eri eläinlajeista. Kun projektissa on pentuja, opit myös niiden hoidosta, kuten kuinka niitä ruokitaan. Jos projektissa on sairaita eläimiä, opit työntekijöiltä, kuinka näitä autetaan ja hoidetaa ja voit avullasi auttaa säilyttämään Afrikan eläimistön ja ekosysteemin. Projektin tavoitteena on, että eläimet voidaan palauttaa luontoon ja että ne voivat elää siellä ilman ihmisen apua. Niille eläimille, joita ei voida vapauttaa, haluaa projekti tarjota mahdollisimman vapaan elämän suojelualueella, jotta ne voivat jatkaa elämäänsä turvallisella alueella. Tilalla vakituisesti työskentelevät antavat näkemyksiä ja opetusta, kuinka voi selvittää jokaisen eläimen yksilölliset tarpeet. Niihin eläimiin, jotka palautetaan luontoon, tulet olemaan vähemmässä kontaktissa, koska tarkoitus on säilyttää eläimet mahdollisimman villeinä.

Mahdollisia työtehtäviä:

Varaudu: eläinten määrä, ikä ja laji voi vaihdella aloitusajankohdastasi riippuen.

Vapaaehtoisena aloitat päiväsi aikaisin aamulla valmistautumalla päivään, jonka jälkeen tapaat loput ryhmästä aamupalalla ja samalla suunnittelette tulevaa päivää. On tärkeää olla joustava, kun työskentelee eläinten kanssa. Jotkut päivät voivat olla pidempiä, kun taas jotkut lyhyempiä. Siksi työaika vaihtelee päivästä päivään. Ja kenties joskus pidetään enemmän taukoja, jos ilma on liian kuuma. Keskellä päivää on aikaa lounaalle ja sen jälkeen on yleensä mahdollisuus leikkiä eläinten kanssa, pestä vaatteita, rentoutua, käydä suihkussa yms. Ennen kuin menet illalla nukkumaan, käytte henkilökunnan kanssa läpi kaikki eläimet, että ne voivat hyvin.

Viikonloppuisin on tavallisesti vapaa-aikaa vapaaehtoisille ja silloin on paljon eri vaihtoehtoja, mitä voit tehdä. Lauantai on yleensä päivä, jolloin keksitään jotain kivaa tilalla. Tai voit valita meneväsi bushwalkille suojelualueell, tehdä ratsastuskierroksen, uida uima-altaassa. Pelata jalkapalloa tai paintballia tai yksinkertaisesti vain rentoutua. Sunnuntaisin järjestetään mahdollisuuksia päästä käymään Windhoekissa, jossa voit käydä internetkahvilassa, shoppailla tai vain katsella kaupunkia. Jos haluat hieman luksusta, voit valita asuvasi upeassa hotellissa, joka on reservaatissa, jos siellä on vapaita huoneita. Tämä riippuu täysin siitä, onko siellä tila ja maksat sen itse, ja voit majoittua siellä yhden tai kaksi yötä.

Tutkimusprojekti
Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana tutkimusohjelmassa oleskelusi aikana. Siitä tulee pieni lisäkustannus, jos haluat tehdä sen. Silloin saat mahdollisuuden matkustaa Namibian eteläosaan ja työskennellä tutkimustiimin kanssa. Siellä saat upean tilaisuuden kokea maasta enemmän. Lue enemmän välilehdestä Research Week.

Hevosprojekti:
Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana meidän hevosohjelmassamme oleskelu aikanasi. Tämä projekti on kokeneille ratsastajille. Lue lisää välilehdestä Hevosviikot.

Lähetä sivu PDF-muodossa

Research Viikko

Vapaaehtoisena Wildlife Rescue Centressä on sinulla mahdollisuus yhdistää valitsemasi projektin tutkimusprojektiin Neuras tai Kanaan 1 tai useamman viikon ajaksi. Jos esimerkiksi matkustat 4 viikoksi, voit olla 3 viikkoa pääprojektissa ja 1 viikon tutkimusprojektissa. Tällä tavoin saat mahdollisimman paljon irti Namibiasta ja vapaaehtoisohjelmasta. Se on fantastinen kokemus ja opit uskomattoman paljon.

Jos haluat osallistua tutkimusprojektiin sinä aikana, kun olet Namibiassa on kaksi eri kohdetta, jonne voit matkustaa. Silloin 1 viikko on vähimmäisaika yhdessä paikassa. Sinusta tulee osa tiimiä, joka työskentelee näissä projekteissa ja avustat erilaisissa työtehtävissä. Voisi sanoa, että nämä kaksi sivuprojektia ovat laajentamassa pelkästään tilalla työskentelyä. Sinä saat mahdollisuuden tarkkailla saalistajia ja muista eläimiä alueella ja avustat tärkeän tiedon hankkimista ja eteenpäin raportoimista. Opit tärkeää tietoa esimerkiksi ihmisten ja eläinten välisten konfliktien lieventämiseksi Namibiassa.

Molemmat osaprojektit kulkevat 7 päivän kierrolla, kuljetuksineen Naankusesta (päätila) ja takaisin lauantaisin. Eli osaprojekti kestää siis lauantaista lauantaihin. Vapaaehtoisena on sinulla mahdollisuus käyttää 1 tai useampi viikko viipymisestäsi tähän. On tärkeää, että ymmärrät, että paikat molempiin sivuprojekteihin on rajoitetut, joten suosittelemme varaamaan ne ennen lähtöä. Mieluiten samaan aikaan, kun varaat matkaa. Muuten riskinä on, että projektit ovat täynnä. Voit myös valita, että olet vain mukana tutkimus projektissa, siinä tapauksessa ilmoitat siitä varauksessa.

NEURAS Wine & Wildlife Estate :
Neuras on yksi tutkimusprojekteista, joissa voit olla mukana. Neuras sijaitsee noin 80 km päässä maailmankuuluista hiekkadyyneistä Sossusvleissa ja siellä voit muun muassa tutustua Namibian luontoon ja aavikkoon, oppia ekosysteemistä tässä ympäristössä, joka on lumoava ja opettavainen. Vapaaehtoisten apu on välttämätön tässä projektissa ja apusi on siis erittäin tärkeää. Saa mahdollisuuden nähdä eläimia, kuten gepardi, leopardi, seepra ja kudu, muutamia nimetäksemme. Lisäksi, että Neuras on tutkimustiimin koti, on alueella jopa viinituotantoa. Se on yksi Namibian kolmesta viinintuottajasta. Viinituotannosta tulee tuloja, joilla rajoitetaan tutkimustyötä alueella ja vapaaehtoisena saat olla tuotantoalueissa, jossa on tehty käsin ja saat olla auttamassa viinin teossa. 1998 pari osti tilan Neuraksesta valmistaakseen viiniä. Sittemmin Neuraksesta on tullut tunnettu siitä, että se on "kuivin viinitila maailmassa". Nykyään Naankuse hallinnoin Neurasta. Alueesta on tullut myös "release sight" eläimille, jotka vapautetaan luontoon kuntoutuksen jälkeen Naankusessa. Yksi työtehtävistä on siis tarkkailla eläimiä, jotka on juuri vapautettu luontoon.

Tiimi, jossa olet vapaaehtoisena, tarjoaa sinulle mahdollisuuden päiväreissuun heikkadyyneille Sossusvleihin, jotka on yksinkertaisesti pakko nähdä, kun on Namibiassa. Siitä tulee pieni lisämaksu, joka maksetaan koordinaattorille paikan päällä. Se sijaitsee noin tunnin matkan päässä Neuraksesta.

Muutama työtehtävä Neuraksessa:

Päivät ovat vaihtelevia ja alkavat aikaisin. Vapaaehtoisena olet suoraan eläinten luonnollisessa ympäristössä, mutta et tule ottamaan eläimiä. Työskentelet ammattitaitoisen tiimin kanssa, ja koska teitä on pieni ryhmä, tulet saamaan paljon irti kokemuksesta. Pääpaino on seuraamisessa, raporttien teossa, tarkkailussa ja ottaa selvää mitä eläimiä alueella oleskelee, sekä samalla pitää yllä yleiskuvaa pysyvistä linnuista ja gepardeista sekä muista eläimistä. Käytössä ei ole internetiä tai puhelinta tämän projektin aikana.

Saat asua leirissä aseman lähellä safariteltassa, jotka on jaettu kahdelle+kahdelle. Pääalueella on uima-allas sekä grillialue, jossa paikat 12 osallistujalle.

Kanaan Desert Retreat:
Noin 2 tunnin päässä etelään Neurakselta sijaitsee Naankusen uusin tutkimusalue, Kaanan Desert Retreat. Siellä voit kokea punaisia hiekkadyynejä, avointa maata ja kukkuloita. Eläimistä tulet varmasti näkemään ainakin hyeenan, leopardin, antiloopin ja monia muita. Kaanan on erityisen tunnettu sen kauniista ympäristöstä, josta saa uskomattomia valokuvia. Tulevaisuudessa vapaaehtoiset tulevat tapaamaan ja tutustumaan paikalliseen San-kansaan ja heidän kulttuuriin. Kukaan ei tunne aluetta heitä paremmin, eikä kenelläkään ole parempaa tuntemusta luonnosta, eläimistä ja kasvillisuudesta. Tutkimustiimi saa paljon apua tältä San-kansalta.

Kanaasta on tullut koti hetkis sitten 5 gepardille, jotka on palautettu takaisin luontoon kuntoutuksen jälkeen päätilalta Naankusella. Näitä gepardeja ei voitu vapauttaa eri syistä, ja koska ne olivat olleet liian kauan kosketuksissa ihmisen kanssa, mahdollisuus että, ne etsisivät ihmisiä saadakseen ruokaa, on suuri. Naankuse päästi ne vapaaksi isommalle alueelle Kanaanissa, jotta ne olisivat turvallisessa ympäristössä, joka on kuitenkin niin iso, että ne voivat tuntea itsensä mahdollisimman vapaiksi. Vapaaehtoisena olet mukana tässä osaprojektissa ja järjestät ruokaa, ulkoruokinnan ja autat henkilökuntaa tarvittaessa.

Päivät ovat vaihtelevia ja alkavat aikasin. Vapaaehtoisena saavut suoraan eläinten luonnolliseen ympäristöön, mutta et kuitenkaan ole lähikontaktissa niiden kanssa. Työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä, ja koska olette pieni ryhmä, tulet saamaan paljon irti kokemuksestasi. Päätehtäviä ovat eläinten seuranta, raporttien teko, tarkkailu ja olla perillä alueen eläimistä, sekä pitää yllä yleiskuvaa alueen pysyvistä lintu-, gepardikannasta sekä muista eläimistä.

Saat asua tilalla, jossa jaat huoneen toisen vapaaehtoisen kanssa. Kaanan Desert Retreatissa on paikkoja enintään 6 vapaaehtoiselle kerrallaan. Varukset tähän Research -viikkoon onkin siis tehtävä hyvissä ajoin!

Muutama työtehtävä Kaanan Desert Rereatsilla

Suosittelemme, että valitset yhden tai useamman näistä viikoista täydentämään pääprojektiasi. Saat nähdä Namibiaa, jota moni ei ole saanut kokea ja tämä tulee olemaan hyvin antoisaa aikaa.


Kanaan ja Neurasin Research viikot olivat paras osa koko projektia! Suosittelen kaikille itse perus-projektin lisäksi.

Anna // Wildlife Rescue Centre

Miksi valita Wildlife Rescue Centre GoXplore?

Majoitus

ASUMINEN
Vapaaehtoisena jaat huoneen 2-3 muun vapaaehtoisen kanssa ja safariteltan jaat yhden vapaaehtoisen kanssa. Majoituksessa on lakanat valmiiksi, joten niitä ei tarvitse ottaa mukaan. Vessa ja suihku löytyy. Lämmin vesi lämmitetään aurinkoenergian avulla, joten jos haluat käydä suihkussa aamulla, on vesi kylmää ja suihkussa ei saa viettää liian pitkää aiaan, jotta vettä riittää muillekin. Sähköä ei ole huoneissa/teltoissa, mutta voit ladata laitteesi muualla alueella. Tilalla ei ole WiFiä, mutta sinulla on mahdollisuus käydä kerran viikossa ainakin Windhoekissa tai läheisessä kylässä.

RUOKA
Saat 3 ateriaa päivässä, yleensä aika kansainvälistä ruokaa. Kasvissyöjät ja muut erityistarpeet on täytettävissä, ilmoita niistä mielellään varauksen yhteydessä. Vesi projektissa on juomakelpoista. Viikonloppuisin järjestetään usein paikallinen braii (grillausta). Sinulla on mahdollisuus ostaa juotavaa ja naposteltavaa paikalliselta myyntimieheltä, mutta erikoisempia tuotteita kuten aurinkorasvaa saat vain Winhoekista, jos unohdit suojakertoimet kotiin.

Siellä on myös matkamuistomyymälä, josta voit ostaa paikallisia tavaroita ja rahat menevät projektin tukemiseen.

PYYKKI
Projekti tarjoaa pesuapua, mutta pikkupyykin saat pestä itse. Kun saavut projektiin saat enemmän tietoa sitä koskevista säännöistä, kenen puoleen kääntyä käytännönasioissa ja yleisiä turvallisuusohjeita.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Hevosviikot

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut hevosista ja olet kokenut ratsastaja. Hevosviikoissa ei ole kyse pelkästä ratsastamisesta, vaan tarkoitus on myös kouluttaa/opettaa nuoria hevosia. Projektiin osallistutaan vähintään 2 viikoksi ja asutaan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa. Hevosviikot voi yhdistää hyvin myös Wildlife -projektiin ja saat monipuolisen kokonaisuuden Namibiaan.

Projektissa koet ja näet savannin hevosen selästä. Aamulla vietät aikaa talleilla siivoten, ruokkien ja kouluttaen nuoria ja uusia hevosia ja varsoja. Hevosten koulutus perustuu "natural horsemanship" metodeihin. Tähän koulutusmenetelmään kuuluu leikkisää työntekoa hevosten kanssa ja pitkiä ratsastuskierroksia kokeneempien hevosten kanssa. Joskus tilalla on myös varsoja, jotka täytyy totuttaa ihmiskontaktiin. Iltapäivät käytetään ruokintaan, ratsastukseen ja oleskeluun reservaatissa hevosten kanssa. Muita aktiviteettejä voi olla paimennustehtävät ja rakennus- /kunnostustalkoot hevosten alueella.

Viisumi

Kaikki, jotka aikovat Naankuseen Namibiaan, tulee hakea työviisumia ennen lähtöä. GoXplore hakee viisumin puolestasi ja kaikki kustannukset kuuluvat ohjelman hintaan.

HUOM! Sisäasiaministeriölä on yleensä tapana käyttää pitkä aika viisumhakemusten käsittelyyn, joten pyydämme sinua lähettämään sen meille mieluiten 3 kuukautta ennen lähtöä. Saat ohjeet meiltä, kun olet varannut matkasi ja palauttanut varaukseen tarvittavat dokumentit. Viisumi on ryhmäviisumi, joten on tärkeää, että otat mukaan viisumin molemmat sivut näyttääksesi ne Namibiaan saapumisesi yhteydessä.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Lähdöt

HUOMIO: projekti täyttyy todella aikaisessa vaiheessa.
Jos haluat ottaa osaa tähän projektiin, tee varauksesi hyvissä ajoin!

Saapuminen on mahdollista joka maanantai ja torstai ympäri vuoden mihin aikaan tahansa ja päätät itse mikä päivä on sopiva sinulle saapua projektiin. Sinut haetaan lentokentältä (Hoseo Kutako International airport) kyseisenä päivänä ja kuljetetaan projektiin. Tämäkin sisältyy ohjelman hintaan. Projketin lopetus ja lähteminen pois on myös maanantaisin tai torstaisin. Lento ei saa lähteä ennen kello 16.00 kyseisenä päivänä. Vähimmäisaika projektissa on 2 viikkoa.

RYHMÄLÄHDÖT 2018
Meidän ryhmälähtömme on täydellinen tapa saada yhteys muihin henkilöihin, jotka aikovat tehdä saman matkan kuin sinä. Sillä tavalla voitte auttaa toisianne pakkaamisessa, jakaa vinkkejä muiden kanssa. Jo kuukautta ennen lähtöä saat osallistujalistan, jossa on kaikkien niden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, jotka matkustavat samana päivänä tai lähiaikoina. Tietenkin voit lähteä myös jonain toisena ajankohtana kuin ryhmälähdöt. Jos olet epävarma onko projektissa tilaa juuri haluamallesi päivälle > Soita meille GoXplorelle ja me tarkistamme asian sinulle.

Ryhmälähdöt 2018

Paikka projektista tulee varata ajoissa, koska projekti on erittäin suosittu (vähintään 3 kk ennen lähtöä, johtuen myös viisuminhakemuksesta).

Hinnat

Hinta
2 viikon projekti 1195
3 viikon projekti 1595
4 viikon projekti 1995
5 viikon projekti 2450
6 viikon projekti 2895
7 viikon projekti 3225
8 viikon projekti 3525
10 viikon projekti 4095
12 viikon projekti 4695
Research week 100

(Hinnat ovat voimassa 31.12.2018 saakka)

Lennot eivät sisälly yllä oleviin hintoihin. Meno-paluulippu Windhoekiin maksaa yleensä noin 900 – 1100 EUR sisältäen lentokenttäverot. HUOM! Lippujen hinnat nousevat yleensä mitä lähempänä lähtöä ollaan.

Mitä hinta sisältää?
Projektin toimintaa tuetaan enemmän tai vähemmän vapaaehtoisilla lahjoituksissa. Tutkimus ja säilytys on kallista, mutta kiitos ohjelmamaksuista, jotka vapaaehtoiset maksavat, voidaan projektia jatkaa kokoaikaisena suojeluprojektina. Vapaaehtoisena tuet myös tilan toimintaa ja paikallista toimintaa.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Wildlife Rescue Centre matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme
Kanaan ja Neurasin Research viikot olivat paras osa koko projektia! Suosittelen kaikille itse perus-projektin lisäksi.

Anna // Wildlife Rescue Centre

Aktiviteetit Namibia

Usein kysyttyä

Liittyykö Wildlife Rescue Cernter jotenkin salametsästykseen?

Ei, N/aán ku sê/Wildlife Rescue Centerillä ei ole mitään tekemistä salametsästyksen kanssa. Leijonia, eikä mitään muitakaan elämiä, myydä eteenpäin projektista, joten tämä ei ole mahdollista. Namibiassa on laitonta ja kiellettyä säilyttää eläimiä vangittuina. Haavoittuneet petoeläimet, jotka mahdollisesti voidaan joskus palauttaa takaisin luontoon, ovat tilalla mahdollisimman vähän missään kosketuksen ihmisen kanssa ja merkitty erikseen. Tähän mennessä yli 500 haavoittunutta eläintä ollaan voitu palattaa luontoon takaisin.

Kuinka paljon tarvitsen taskurahaa?

Koska ateriat ja asuminen kuuluu ohjelmanhintaan, et tarvitse kovin paljoa ylimääräistä. Noin 40-50 euroa per viikkoa. Jos aiot keksiä jotain muutan, kun olet vapaalla, lisää se tietenkin tarvetta.

Millaiset ovat kommunikaatio mahdollisuudet projektissa?

Juuri nyt tilalla ei ole WIFI-yhteyttä. Kerran viikossa voit matkustaa Windhoekiin internetkahvilaan.

Mitkä rokotukset tarvitset?

Ota yhteys rokotuskeskukseesi tai omalääkäriisi saadaksesi neuvoja. Projektilla on vaatimuksena, että osallistujien tulee ottaa rokote vesikauhua vastaan. Tavallisesti otetaan rokotukset hepatiittia A & B, vesikauhua ja jäykkäkouristusta vastaan.

Mitä vaatteita minun tulisi ottaa mukaan?

Tulet saamaan meiltä pakkauslistan, jossa on vinkkejä, ennen matkaasi. On tärkeää, että pakkaat vaatteita, jotka saavat mennä pilalle. Sinä työskentelet eläinten kanssa ja yleisissä tilan töissä, joten vaatteista voi tulla likaisia. Shortseja ja paitoja päiviksi ja pitkät housut illaksi. Hyvät kengät on myös tärkeät.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä! Vakuutus on pakollinen. GoXplorella on tilaustyönä tehty vakuutus, joka kattaa myös työn vapaaehtoismatkoilla. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Namibia » Wildlife Rescue Centre

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 08.05.2018 Helsinki. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!