Sisäänkirjautuminen Epäilyttääkö matkalle lähteminen koronaviruksen takia?

Working Holiday Australia

Työviisumilla voit matkustaa ja tehdä töitä yhdessä maailman upeimmista maista - upeita rantoja, surffausta, fantastisia eläimiä ja paikallisväestö, joihin ei vaan voi olla ihastumatta. Tätä reissua et tule katumaan!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Work & Travel Australia

Faktoja Work & Travel Australia
Alkaen EUR 1210
Sopii18 - 30 vuotiaille
EdellytyksetWorking Holiday viisumi
PituusEnintään 1 vuosi
SaapumispaikkaSydney tai Melbourne
PalkkatyöKyllä
Lähellä eläimiäEi
Osallistujien lukumääräEi rajoituksia
Pitäsi tilataVähintään 1-2 kuukautta ennen suunniteltua lähtöä
Work & TravelLainelautailuLaitesukellusPalkallinen työ

Australiaan matkustaminen on hyvä tapa kokea kilometrien pituiset rannat, trooppiset sademetsät ja coolit kansainväliset suurkaupungit. Work & Travel ohjelmamme kautta jopa vuoden mittainen reissu on mahdollista, kun pystyt mahdollistamaan matkasi keräämällä matkakassaa paikan päällä. Näiden edellä mainittujen yhdistelmä, on se paras tapa kokea tämä upea maa. Australiassa ei vain käydä, se pitää kokea!

Voit valita täyden rannan muiden reppureissaajien kanssa tai nauttia omasta rannasta. Grillijuhlat, shoppailua tai rauhaa ja rentoutumista. Luvassa on lukemattomia seikkailuja ja upeita nähtävyyksiä kaikille keleille. Jos haluat olla tapahtumien keskellä ja pidät ihmisten tapaamisesta, silloin tulet rakastamaan itärannikkoa, mutta jos mieluummin menet vastavirtaan, ovat länsirannikko ja maan sisäosat juuri sinulle. Sieltä löydät uskomattoman rauhan taianomaisen kauniilla maisemilla. Vain sinä tiedät mitä haluat, kyse on sinun matkastasi ja sinä määrität rajat. Ongelmien, kysymysten tai avun tarpeen ilmestyessä, olemme paikalla sinua varten.

KUKA VOI OSALLISTUA OHJELMAAN?

Kun olet Suomen kansalainen ja 18 - 30 -vuotias, sinulla on oikeus yhden vuoden työ- ja oleskelulupaan. Sinulla on Suomen / Pohjoismaiden voimassaoleva passi (voimassa vähintään 6kk kotiin paluun jälkeen). Rikostaustasi on puhdas viisumin saantiin liittyen eikä sinulla ole matkustamiseen liittyviä laillisia esteitä. Lisätietoja muista viisumia koskevista vaatimuksista voit lukea täältä.

Epäilyttääkö matkalle lähteminen ja varauksen tekeminen koronaviruksen takia? Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle tarvittaessa mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Lue lisää aiheestä tästä.

Katso video Australiasta

Mikä Australian ohjelma sopii sinulle?
Meillä on neljä ohjelmaa Australiaan. Jokaisen ohjelman omilta sivuilta löydät tarkan ohjelmasisällön. Jotta ohjelmien oleelliset erot olisi helppo ymmärtää, löydät alta taulukon, josta näet mitä mihinkin ohjelmaan kuuluu. Klikkaa itse ohjelmaa, josta olet kiinnostunut ja lue lisää.

Ohjelma Taattu työpaikka Työ selvillä ennen lähtöä Apu työn löytymisessä PalkkaMajoitus selvillä ennen lähtöä Apu majoituksen löytämisessä
Work & Travel X Rahapalkka
All Set - Hospitality X X
Rahapalkka
All Set - Internship X X
Ruokailut & majoitus X X
Farm & Travel X X
Rahapalkka ja ruokailut & majoitus X X

Mitä ohjelma sisältää?

Tässä ohjelmassa päätät itse, kuinka paljon haluat tehdä töitä ja kuinka paljon haluat matkustaa, kokea ja nähdä maata. Me olemme täällä sinua varten matkasi aikana, jos tarvitset apua. Meidän yhteistyökumppanimme keskellä Sydneyn ja Melbournen keskustoja auttavat sinua muun muassa, kuinka ja mistä kannattaa etsiä töitä, CV:n teossa, valmistautumaan haastatteluihin ja paljossa muussa. Paikallinen kumppanimme välittää töitä toimistoltaan käsin, mutta töitä löytää myös Online Job boardin kautta, joka on ainutlaatuinen etu meidän matkustajillemme. Me autamme sinua myös kaikkien muiden monimutkaisten asioiden kanssa, kuten viisumin hakemisessa, paikallisen pankkitilin ja -kortin hankkimisessa, veroasioissa yms., jotta voit aikanasi Australiassa keskittyä vain pitämään hauskaa ja nauttimaan elämästä reppureissaajana.

Ohjelmaan sisältyy myös vuoden meno-paluu lentolippu Australiaan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden itse valita kuinka pitkään haluat olla poissa. Valmistaudu suureen seikkailuun Ausseissa!Tämä ohjelma on sinulle, joka haluat kokea Australian, kerätä matkakassaa paikan päällä, mutta myös viipyä ja kokea maa niin kauan kuin mahdollista. Tulet tapaamaan paljon uusia ihmisiä, oppimaan uusia asioita itsestäsi, joudut mukavuusalueesi ulkopuolelle, mutta pääasiassa sinulla tulee olemaan todella hieno seikkailu.

Ennen matkaa:

• Työviisumin kustannukset (ei Aussie Basic, mutta sen voit lisätä varauksellesi)
• Mahdollisuus matkustaa ryhmälähtöjemme mukana
• Vuoden muutoskelpoinen meno-paluu lentolippu
• Lähtökaupunkina Helsinki
• Kaikki tarpeellinen tieto ennen matkaa
• Osallistujalista kanssamatkustajista ryhmässäsi
• Australialainen pankkitili ja pankkikortti
• Jäsenyys ainutlaatuisessa työnvälityksessämme
• Australialainen puhelinnumero

Australiassa matkasi aikana:

• Kuljetus lentokentältä hostelliin Sydneyssä/Melbournessa
• Neljä yötä aamiaisineen hostellissa Sydneyssä/Melbournessa
• Jäsenyys Work & Travel työnvälityksessä, Australian suurin työnvälitystoimisto reppureissaajille, joka kuuluu myös GoXploren matkustajille
• Kaiken kattava tiedotustilaisuus toimistollamme Sydneyssä/Melbournessa
• Tervetuliaispaketti saapuessasi Sydneyyn/Melbourneen
• Vinkkejä ja apua kuinka etsit majoituksen Sydneystä ja Australian muista osista
• Meidän työnvälittäjä auttaa sinua, kuinka etsiä töitä
• Tietoa ja apua australialaisen veronumeron hakemisessa
• Ilmainen neuvonta paikallisessa toimistossamme
• 24-tunnin Emergency Hotline
• Postin vastaanotto toimistolla, jonne ystäväsi ja perheesi voi lähettää kirjeitä/paketteja ja sitten ne lähetetään eteenpäin koko Australiaan

Takaisin kotona:

• "Tervetuloa kotiin"-tervehdys, joka sisältää arvioinnin ja todistuksen osallistumisestasi

Ei sisälly ohjelmanhintaan:

• Työ & Matkustus -vakuutus
• Peruutusturva


Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Reissasin Itärannikkoa rauhallisen hitaalla tahdilla ja tein töitä lyhyillä työsuhteilla, joita sain WTC-toimistolta. Tuli koettua ja nähtyä niin paljon kaikkea, mistä en ollut osannu ees haaveilla!! Vaikka just aluks epäröin lähtemistä paljon, en kyllä yhtäkään päivää katunut lähtöä!

Ronja // Work & Travel Australia

Työ

Suurin osa ihmisistä, jotka matkustavat Working Holiday -viisumilla Australiaan, on suunnitelmissa tutustua maahan pidemmän aikaa. Osa haluaa työskennelle hieman vähemmän ja matkustaa enemmän, osa taas haluaa asua ja työskennellä samassa paikassa ja tehdä pienempiä retkiä. Kaikki on mahdollista ja tarjolla on erityyppisiä töitä, joita voit hakea sen mukaan, miten ne sopivat suunnitelmiisi. Meidän paikallinen yhteistyökumppanimme tulee ensimmäisestä päivästä alkaen vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi auton ostosta ja asuntojen vuokrista, parhaisiin skydive-paikkoihin ja ravintoloihin yms. He tukevat sinua tarvittaessa vaikeina aikoina ja ovat kuin ylimääräinen perheesi.

Noin kaksi viikkoa ennen lähtöäsi saat käyttöösi "Members Louge"-palvelun. Sieltä löydät muun muassa australialaisen puhelinnumerosi. Voit myös valmistautua matkaan esimerkiksi lataamalla sinne CV:si ja henkilökohtaisen kirjeesi. Tämä sivu helpottaa työnhaku prosessia, kun saavut Australiaan.Ennen lähtöäsi voit kysyä meiltä melkein mitä tahansa, ja teemme parhaamme löytääksemme vastauksen. Pian varaamisen jälkeen saat käsikirjan, joka on täynnä hyödyllistä tietoa ja vinkkejä työhakuun. Kirjasta löytyy myös apu ansionluettelon ja henkilökohtaisen kirjeen kirjoittamiseen.

Työnvälityspalvelumme paikan päällä Sydneyssä ja Melbournessa kuuluu vain GoXploren lähtijöille eikä ole muiden käytössä. Tälläkin hetkellä avoimia työpaikkoja ympäri Australiaa on tarjolla yli 2000.

PERILLÄ AUSTRALIASSA

Kun laskeudut Australiaan, sinut haetaan lentokentältä ja viedään matkustajakotiin, jossa sinulla on 4 yön majoitus aamiaisella. Seuraavana arkipäivänä saapumisestasi tavataan sinut hostellin aulassa ja menet yhdessä edustajan kanssa Sydneyn/Melbournen toimistoon, jossa pidetään tiedotustilaisuus. Tilaisuuden aikana käytte läpi muun muassa, millaista on työskentely Australiassa, maan ympäri matkustamisen, saat jäsenkorttisi, SIM-korttisi, pankkikortin yms.

Sinulle, joka haluat tehdä paljon töitä, suosittelemme, että aloitat työn hakemisen heti, kun saavut perille, jotta saat tuloja mahdollisimman nopeasti. Käänny Sydneyn tai Melbournen toimiston puoleen, jos sinulla on kysyttävää työskentelemisestä. Missä tahansa päin Australiaa oletkin, voit aina ottaa yhteyttä toimistoihin vapaista työpaikoista paikassa, jossa olet. Me lähetämme sinulle nyt myös työtarjouksia suoraan puhelimeesi.

Work & Travel Company Australia on kokenut ja he ovat auttaneet tuhansia matkustajia löytämään työpaikan. Me työskentelemme monien pienien ja suurien työnantajien kanssa koko Australiassa, mutta suurin osa kontakteista sijaitsee Sydneyssä tai Melbournessa. Työnvälityksen jäsenyydestä on paljon hyötyä:

• Saat neuvoja, kuinka löydät töitä työnvälitystoimistoltamme
• Huomioi, että olet kuitenkin itse vastuussa työn hakemisesta
• Sinulla on käytettävissäsi Work & Travel Companyn työnvälitykseen koko Australia aikasi ajan
• Sinulla on käytettävissäsi työ-tietokanta (Online Job Board)
• Työnvälitystoimistolla on tarkka käsitys työmarkkinoista, kun saavut perille
• Suuri työnantajien verkosto, joka tarkoittaa erilaisten työpaikka vaihtoehtojen tarjontaa
• Henkilökohtaista neuvontaa
• Meidän työnvälittäjämme ovat asiantuntijoita reppumatkustajien auttamisessa ja heillä on vuosien kokemus
• Saat käyttöösi sinun Members Lounge-sivun 1-2 viikkoa ennen, josta esimerkiksi löydät australialaisen puhelinnumerosi, Online Job Boardin, yms.
• Paikallisissa konttoreissa on vapaasti käytettävissäsi internet, tietokone ja tulostin

Joulukuussa Melbournen ja Sydneyn työnvälitystoimistojemme kautta löytyi 448 työpaikkaa, joissa tuntipalkka oli keskimäärin 25.50 AUD / tunti!

Tiettyinä vuoden aikoina on enemmän tai vähemmän työpaikkoja tarjolla. Joulukuussa ja tammikuussa voi kestää tavallista kauemmin löytää työpaikka. Tähän on syynä, että silloin on kesäloma korkeakouluissa ja yliopistoissa, joka tarkoittaa suurempaa kilpailuja työpaikoista, kun reppumatkustajat ja opiskelijat etsivät työtä.

Sinun paikallisilla kontaktihenkilöilläsi on paljon kokemusta työpaikan etsimisessä reppumatkustajalle. He tietävät kuinka työn haussa kannattaa edetä ja he tekevät ainutlaatuista yhteistyötä paikallisten työnantajien kanssa. Tulet saamaan tukea työn haussasi ja välittävät yksinkertaisen tyyppisiä työpaikkoja. On tärkeää, että tiedostat, että etsit työpaikan itse ottamalla työnantajiin yhteyttä, menemällä haastatteluihin ja olemalla oma-aloitteinen. Siellä ei ole tarjolla työpaikkoja, jotka ovat vain sinulle, vaan kaikki työpaikat ovat tarjolla kaikille jäsenillemme.

Tärkeää on, että olet avoin kaiken tyyppisille työpaikoille, olet innokas ja joustava missä ja mitä työtä voisit kuvitella tekeväsi. Joskus tarvitsee muuttaa löytääkseen työpaikan, koska joissain paikoissa työpaikoista on enemmän kilpailua kuin toisissa. Joten älä sido itseäsi liikaa yhteen kaupunkiin, vaan valmistaudu ottamaan työtä vastaan sieltä, missä sitä on tarjolla. Ota osaa toimiston kontaktiverkostoon ja vinkkeihin sekä keskustele heidän kanssaan onko jossain kaupungissa/paikassa erityisen suuri kysyntä työntekijöistä. Ole aktiivinen työnhakemisen kanssa, äläkä masennu, kun sanotaan ei, vaan jatka hakemista ja työpaikka järjestyy. Tärkeää on myös olla oma-aloitteinen, joten tulosta CV:si ja jätä se henkilökohtaisesti eri paikkoihin. Se voi tuntua vaikealta aluksi, mutta totut nopeasti sen tyyppiseen työnhakuun.

Päätät itse kuinka paljon tai vähän haluat olla yhteydessä meidän työnvälitykseen ja paikalliseen toimistoon, mutta mitä enemmän käyt siellä ja olet valmis työn tekoon, sitä enemmän saat työ mahdollisuuksia. Ole aina positiivinen ja tee saamasi työ hyvin.

Mikä on palkkataso?

Palkka vaihtelee riippuen työstä, sijainnista ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Mutta tavallisesti se on noin 23 AUD/tunti. Tietyissä työpaikoissa on enemmän etuja kuin toisissa, esimerkkejä:

• Työskentely hostellissa, voi antaa alennetun asumishinnan
• Työskentely maatilalla sisältää joskus asumisen ja ruuan
• Työssä palvelualalla voi saada korvauksia työvaatteista tai RSA:sta (Responsible Service of Alcohol- kurssi)

VEROT

Maksat veroja, kun teet töitä ja veroprosentti on 19%. Australian viranomaiset ovat laskeneet veroprosenttia tämän vuoden alusta, aiempi oli 32,5%. Apua veronumeron kanssa saat informaatiotapaamisessa.

Esimerkkejä töistä:
• Hotelli/ravintola/kahvila/yökerho
• Hedelmien/vihannesten poimintaa
• Varasto-/rakennus-/tehdastöitä
• Kirjanpito/pankki/toimisto/myynti/markkinointi (saattaa vaatia aiempaa kokemusta)
• Tapahtumat/festivaalit
• Hiihtokeskukset/turistikohteet

Toimistomme Sydneyssä tekee läheistä yhteistyötä Luna Parkin kanssa ja tarjoaa matkustajillemme 100-150 työpaikkaa joulun ja uuden vuoden aikaan. Luna Park on huvipuisto, jossa voi työskennellä karusellin tai muiden laitteiden valvojana, ravintoloissa paljossa muussa. Rekrytointi näihin paikkoihin alkaa marraskuussa.


Jotain ihan muuta...

Tietenkin tarjolla on myös paljon muita töitä. Kaikkea parturista rakennustyömaihin, puhelinmyynnistä tarjoilijaan – kaikki on mahdollista, jos on oikea asenne ja on tarpeeksi joustava. Jos haluat tietää, kuinka me GoXplorella matkustimme ja haimme töitä Australiassa, älä epäröi ottaa yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.


Katso video Australiasta

Lähetä sivu PDF-muodossa

Majoitus

Neljä yötä Sydneyssä tai Melbournessa sisältyy hintaan. Osa valitsee viipyvänsä hostellissa pidempään, toiset matkustavat eteenpäin tai etsivät pysyvämpää asuntoa. Esittelyn aikana tulet tapaamaan sekä suomalaisia, että muun maalaisia, ja kuka tietää, ehkä löydät jo ensimmäisenä päivänä tulevan kämppiksesi. Jos matkustat yhdessä jonkun kanssa, teemme kaikkemme, jotta voitte asua samassa huoneessa, mutta me emme voi taata sitä sata prosenttisesti. Hostellissa asuminen Australiassa maksaa noin 15 eur / hlö / yö (huoneessa vähintään 4 henkilöä). Tietenkin on olemassa myös kalliimpia ja halvempia asumisvaihtoehtoja.

Sydney - Wake Up!
Jos valitset Sydneyn saapumiskaupungiksesi Australiassa, tulet asumaan Wake Up! nimisessä hostellissa. Se sijaitsee Sydneyn keskustassa ja "The Block" kulmassa, joka on reppumatkaajien keskus.

Melbourne – Europa Hostel
Jos valitset saapumiskaupungiksesi Melbournen, aloitat seikkailusi meidän uudesta Melbournen toimistosta ja asut Europa Hostel Melbournessa. Hostelli on todella keskeisellä paikalla ja reppureissaajien suosiossa.

Tulet tapaamaan paljon uusia ystäviä ensimmäisten päiviesi aikana. Molemmat Wake Up! ja Europa Hostel järjestävät paljon hauskoja tapahtumia iltaisin ja voit osallistua baarin tarjontaan, tai vain mennä lähistöllä sijaitsevaan kahvilaan kahville.

Apua asunnon etsintään
On jokaisesta itsestään kiinni, minne haluaa majoittua niiden neljän ensimmäisen yön jälkeen. Meidän toimistomme Sydneyssä ja Melbournessa antavat sinulle ohjeita ja vinkkejä, kuinka toimia asunnon etsimisessä, mikä sopii juuri sinun tilanteeseesi ja millä alueella kannattaa asua.

Asumiskustannukset Australiassa riippuu siitä missä ja miten asuu. Jaettu asuminen Share House/Share Apartments on erittäin tavallista ja siellä tulee ja menee paljon ihmisiä joka päivä, joten sen tyyppisissä majoituksissa on paljon ruljanssia. Eri tasoisia hostelleja on joka puolella erilaisilla hinnoilla. Riippumatta haluatko pysyvän asunnon vai matkustaa ympäriinsä ja asua eri paikoissa, löydämme sinulle jotain.

Sinulle, joka suunnittelet asuvasi Sydneyssä pidempään, on meidän toimistollamme ainutlaatuisen kontakti välittäjälle, joka tarjoaa Share House ja Share Apartments ratkaisuja. Kyseessä on jaettu majoitus, joka maksaa noin 200-250 AUD viikossa per henkilö.

Miksi Work & Travel Australia GoXploren kanssa?

• Me olemme Pohjoismaiden suurin asiantuntija työn ja matkustamisen yhdistämisessä
• Kaikki GoXplorella on matkustanut, työskennellyt tai elänyt ulkomailla pidempiä aikoja
• Meillä on yhteistyökumppanit ja työnvälitys omassa toimistossa Sydneyssä ja Melbournessa
• Säästä aikaa matkallasi, me hoidamme kaikki käytännönasiat!
• Olemme sertifioitu Australia asiantuntija
• Olemme täällä sinua varten ennen matkaasi, sen aikana ja jälkeen
• 24h hätänumero paikallisella kontaktihenkilöllemme
• Matkustatko yksin? Meillä on ryhmälähtöjä!
• Seuraus koko varausprosessin ajan, varmistaaksemme, että kaikki on ok ennen matkaa
• Meillä on yli 15 vuoden kokemus Australian matkoista
• Jos viisumiasi ei myönnetä, saat rahasi takaisin

Tämä matka on ollut parasta ikinä! Australia on värikäs sekä lumoava, ja ihmiset ystävällisimpiä mitä ole koskaan tavannut.

Kristina // Work & Travel Australia

Miksi valita Work & Travel Australia GoXplore?

Viisumi

Työviisumin vaatimukset Australiassa

• Suomen/Pohjoismaiden kansalainen
• Ikä 18-30 vuotta
• Lapsia ei ole sallittu ottaa mukaan
• Ei rikollista taustaa
• Omistaa voimassa olevan Pohjoismaisen passin (voimassa vähintään 6 kuukautta kotiin paluun jälkeen)
• Voimassa oleva meno-paluu lippu
• Enintään 6 kuukautta samalla työnantajalla

Suositukset
Australian viranomaiset suosittelevat, että matkustajalla on matkakassaa noin 5000 AUD, kun matkustaa maahan. Australian viranomaiset saattavat vaatia maahan saapuessa varallisuustodistuksen, joten suosittelemme hankkimaan sen varmuuden vuoksi. Jos suunnittelet käyväsi muissakin maissa matkasi aikana, älä unohda tarkistaa viisumisääntöjä niihinkin maihin.

UUTUUS!
Uudet asetukset astuvat voimaan heinäkuussa 2019.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Lähdöt

Ryhmälähdöt

Yksi monista syistä miksi ihmiset matkustavat näille matkoille on tavata uusia ihmisiä ja saada uusia ystäviä. Tiedämme miltä tuntuu jättää turvallinen koti, perhe ja ystävät ja matkustaa kohti tuntematonta. Silloin voi olla mukavaa, jos on joku tai joitakin, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse. Heidän kanssaan on mukava jakaa ajatuksia ja jutella ennen matkaa. Siksi me olemme järjestäneet ryhmälähtöjä. Lähdöillä on tietyt päivämäärät ja me varaamme kaikille matkustajille paikat samalta lennolta. Voitte ottaa toisiinne yhteyttä jo ennen matkaa, koska lähetämme osallistujalistan kaikille. Osa matkustaa yhdessä Helsingistä ja osa tavataan Lontoossa. Ryhmälähdöillä on myös yhteinen kuljetus Sydneyn/Melbournen lentokentältä ja kaikki asuvat samassa hostellissa. Myös yhteistyökumppanimme orientaatio on kaikille Sydneyssä/Melbournessa yhteinen.

Emme voi koskaan taata tiettyä määrää ryhmälähdölle, koska se vaihtelee lähtöjen välillä. Ryhmälähtöjen paikkatilanne riippuu aina lentojen paikkatilanteesta, joten korkeasesongin aikana kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Saadaksesi varmuuden onko haluamallasi ryhmälähdöllä tilaa – ota meihin yhteyttä!

Päivämäärät alla koskevat ainoastaan ryhmälähtöjä. Jos haluat lähteä jonain muuna päivänä, sekin toki onnistuu.

Vuoden 2020 ryhmälähdöt

Tammikuu17, 31
Helmikuu07, 21
Maaliskuu3, 10, 24
Huhtikuu7, 21, 28
Toukokuu05, 19
Kesäkuu16, 23
Heinäkuu07, 14
Elokuu04, 11, 25
Syyskuu01, 08, 15, 22
Lokakuu06, 13, 20, 27
Marraskuu03, 10, 24
Joulukuu01

Huomioi alla oleva linkki ja Australian Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 1.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Australian valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://immi.homeaffairs.gov.au/news-media/archive/article?itemId=355

Hinnat

Aloituspäivät 2020 Hinta
Aussie Basic 1940
Aussie Basic / high season 2160
Sydney Express 2330
Sydney Express / high season 2520
Melbourne Express 2330
Melbourne Express / high season 2520

(Hinnat voimassa 31.12.2020 asti)

Tarjoamme useita eri ohjelmavaihtoehtoja Australiaan. Kaikki lentoliput ovat muutoskelpoisia meno-paluulippuja Australiaan, voimassa yhden vuoden (365 päivää) lähtöpäivästä. Saapuminen Australiaan Work & Travel ohjelmissa on joko Sydney tai Melbourne, näissä kaupungeissa sinun on mahdollista ottaa osaa orientaatioon työnvälitystoimistoillamme.

Aussie Basic - Cathay Pacific

Lähtö Helsingistä, Lontoon ja Hongkongin kautta Sydneyyn tai Melbourneen.

Lähdöt: Ympäri vuoden! Mahdollisuus ryhmälähtöön. Tarkista ryhmälähdöt täältä
Menomatka: Helsingistä, Lontoon ja Hongkongin kautta Sydneyyn tai Melbourneen
Paluumatka: Onnistuu toiveesi mukaan melkein kaikista suurimmista kaupungeista.
Lisää erillinen pysähdys Hongkongissa 50 euroa, jossa voit olla 90 päivää ilman viisumia.
Hinta:

Helsingistä;
Low season: 1.1. - 30.6. ja 18.8. - 9.12. välisenä aikana
High season: 1.7. - 17.8. ja 10.12. - 31.12. välisenä aikana

Aussie Basic ohjelma ei sisällä automaattisesti Working Holiday viisumia. Sen voit valita varaukselle erikseen. Working Holiday viisumi: 400 euroa.

Sydney Express - Cathay pacific
Melbourne Express - Cathay pacific


Sinulle, joka haluat matkustaa Australiaan nopesti ja edullisesti. Kotimatkalla mahdollisuus pysähtyä Hongkongissa, ja kokea maaginen Kiina. Koko Work & Travel-ohjelma lentoineen sekä Working Holiday viisumi sisältyy hintaan.

Lähdöt: Ympäri vuoden! Mahdollisuus ryhmälähtöön. Tarkista ryhmälähdöt täältä.
Menomatka: Helsingistä, Lontoon ja Hongkongin kautta Sydneyyn tai Melbourneen
Paluumatka: Onnistuu toiveesi mukaan melkein kaikista suurimmista kaupungeista.
Kotimatkalla mahdollisuus pysähtyä kuluitta Hongkongissa, jossa voit olla 90 päivää ilman viisumia.
Hinta:

Helsingistä
Low season: 1.1. - 30.6. ja 18.8. - 9.12. välisenä aikana
High season: 1.7. - 17.8. ja 10.12. - 31.12. välisenä aikana

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Work & Travel Australia matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme
Jokainen joka miettii kannattaako Surf Campillle ottaa osaa, suosittelen ehdottomasti. Se oli koko vuoden pituisen matkani paras osio!

Sara // Work & Travel Australia

Aktiviteetit Australia

Usein kysyttyä


Koska viisumianomus tulee lähettää?

Viisumihakemuksen tarvitsemme viimeistään 2kk ennen lähtöä.

Mitä matka maksaa GoXploren kautta?

Hinta määräytyy matkustusajankohdan sekä valitsemasi ohjelman mukaan. Katso tämän ohjelman hinnat.

Kuinka paljon käteistä rahaa tarvitsen mukaan?

Australian viranomaiset suosittelevat noin 5000 AUD:n matkakassaa. Tämä ei missään tapauksessa ole vaatimus, mutta on ehkä mukavampi olla kaukana kotoa, kun taskussa on vähän ylimääräistä rahaa. Voit laskea, että tarvitset noin 1500 AUD/kuukausi.

Mikä on Australian hintataso?

Hintataso on suunnilleen sama kuin täällä kotona.

Saanko ottaa mukaan lääkkeitä?

Kyllä, lääkkeitä saa ottaa mukaan, mutta käsimatkatavaran osalta löytyy rajoituksia. Lue lisää.

Mitä jos tarvitsen lääkäriä Australiassa?

Suomen kansalaisena sinulla on oikeus terveydenhuoltoon Australiassa joko maksutta tai omavastuumaksun hinnalla. Tarvitset myös Medicare-kortin, jota voit hakea saavuttuasi Australiaan. Haettaessa korttia tarvitset mukaan passin, viisumin sekä Suomen Kela-kortin.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä! Vakuutus on pakollinen. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta!

Kattaako vakuutus oleskelun paluun osalta esim. Hongkongissa?

Kyllä. Work & Travel vakuutus on voimassa koko maailmassa.

Voinko ottaa vakuutuksen vielä sen jälkeen kun olen lähtenyt Suomesta?

Et voi. Vakuutuksen on astuttava voimaan siitä päivästä, kun lähdet Suomesta.

Matkustan Australiaan yksin. Onko siellä helppo tavata uusia ihmisiä?

Melkein puolet asiakkaistamme lähtee reissuun yksin. Koska järjestämme ryhmälähtöjä ja lähetämme kaikille nimilistan niistä jotka ovat samoilla lennoilla tai lentävät saman kuukauden aikana, tapaat siis jo tässä vaiheessa paljon uusia kavereita. Lennot, kuljetukset, asuminen hostellissa ja neljä ensimmäistä päivää vietät Sydneyssä yhdessä tämän ryhmän kanssa. Saat matkalta paljon enemmän irti kun lähdet yksin, tulet varmasti tapaamaan uusia ihmisiä.

Minne vanhemmat voivat lähettää postia?

Etunimi ja sukunimi
c/o Work & Travel Company
Locked Bag A 4035
Sydney South, NSW 1235
Australia

Miten matkan aikana asutaan?

Neljä ensimmäistä yötä Sydneyssä sisältyvät hintaan, sen jälkeen hoidat asumisen itse. Toki voit asua pidempääkin Wake Up! hostellissa. Jos haluat löytää pysyvämmän asunnon, huoneiston/talon/huoneen, saat vinkkejä ja apua tiedoitustilaisuudessa. Asunnon löytyminen on harvoin mikään ongelma. Voit vuokrata asunnon jonkun toisen kanssa, vuokrata huoneen tai asua hostellissa. Vaihtoehtoja on paljon.

Mitä asuminen maksaa?

Hostellit/retkeilymajat maksavat noin 20-30 AUD/yö. Jos haluat vuokrata asunnon tai talon, kustannukset ovat noin 200-400 AUD/viikko.

Voinko olla Australiassa lyhyemmän aikaa kuin 12 kuukautta?

Kyllä, valitset itse kuinka kauan haluat olla Australiassa. Viisumi ja lentolippu ovat voimassa 12 kuukautta. Jos kyllästyt, mitä tuskin koskaan tapahtuu, voit aina palata takaisin kotiin.

Millaisia töitä voin tehdä?

Lue lisää kohdasta "Työ": tätä kautta pääset jopa tutustumaan työnvälitystoimistomme avoimiin töihin.

Kuinka kauan saan tehdä töitä yhdelle työnantajalle?

Voit olla saman työnantajan palveluksessa 6 kuukautta. Palkkaa saat keskimäärin noin 20 AUD/tunti.

Kuinka paljon matkatavaraa voin ottaa mukaan?

Ruumaan menevää tavaraa saa olla 20 kg tai 20kg lipusta riippuen. Tarkista tämä omasta lentolipustasi. Älä ota liikaa tavaraa mukaan! Pakkaamisen osalta Less is More - on hyvä sääntö.

Voinko käydä vuoden aikana Uudessa Seelannissa?

Kyllä, muista että tarvitset Uuteen-Seelantiin turistiviisumin.

Tarvitsenko rokotuksia?

Tarkista hyvissä ajoin ennen lähtöä, jos tarviset erillistä rokotusta valitsemiisi kohteisiin: https://www.rokote.fi/

Kuinka vanha täytyy olla, että saa ajaa autoa tai moottoripyörää Australiassa?

Sama kuin täällä kotona, 18 vuotta!

Tarvitsenko kansainvälisen ajokortin?

Australia vaatii englanninkielisen käännöksen ajokortistasi. Helpoin tapa siis on hankkia kansainvälinen ajokortti, tarkista hinnat ja toimitusehdot Autoliiton sivuilta.

Voinko ajaa ajokortin Australiassa?

Ajokortin ajaminen edellyttää, että olet ollut kirjoilla Australiassa vähintään 6 kuukautta. Ajokortti ei kelpaa Suomessa.

Kuinka vanha täytyy olla, että voin ostaa tai vuokrata auton?

18 vuotta. Kysy neuvoa Sydneyn toimistosta.

Tarvisenko adapterin?

Kyllä, tarvitset ns. kolmipiikkisen pistokkeen. Volttimäärä on 220-240v.

Mikä on WWOOF?

WWOOF tarkoittaa Willing Workers on Organic Farms. Jäsenyys ei sisälly ohjelmaan, mutta voit ostaa sen paikan päältä. Ilmoita kiinnostuksesi tiedoitustilaisuudessa. Jäsenyys antaa mahdollisuuden työskennellä jäseinmaatiloilla. Teet töitä 4-6 tuntia päivässä täysihoitoa vastaan. Hyvä vaihtoehto oppia tuntemaan australialaista elämäntapaa.

Voinko opiskella Australiassa?

Working Holiday viisumi oikeuttaa 4 kuukauden opiskeluun. Voit myös hakea opiskelijaviisumia ja samalla hyödyntää ohjelmaamme.

Voivatko kaikki pohjoismaiden kansalaiset hakea GoXploren kautta?

Kyllä, kunhan omistaa Pohjoismaiden passin.

Kuinka kauan viisumin saaminen kestää?

Korkeintaan 10 päivää. Anomme viisumiasi muutama viikko ennen lähtö, ja saat sen postissa kun viisumi on myönnetty.

Voinko siirtää rahaa suomalaiselta tililtäni australialaiselle tilille?

Kyllä, tämä onnistuu kun olet perillä Australiassa.

Koska varausmaksu maksetaan?

Heti kun olet varannut matkan, lähetämme varausvahvistuksen ja varausmaksulaskun 150 euroa. Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa ja tällä varaat paikkasi ohjelmaan.

Koska varaus on viimeistään tehtävä?

Varaa hyvissä ajoin, jos tilaa ei löydy toivomanasi lähtöpäivänä, ilmoitamme minä päivänä paikkoja olisi vapaana. Work & Travel ohjelmien ryhmälähdöt täyttyvät yleensä noin 2-3kk ennen lähtöä.

Koska paluumatka varataan?

Tarvitsemme toiveet paluupäivistä heti varauksen tekemisen jälkeen. Lentolippu on muutoskelpoinen, joten paluuta on mahdollista muuttaa vielä paikan päälläkin, jos sunnitelmat muuttuvat.

Voiko paluumatkan päivää muuttaa ja mitä se maksaa?

Paluumatkan päivää voi muuttaa matkan aikana, lipputyypistä riippuen säännöt vaihtelevat jonkin verran. Löydät omaa lippusi koskevat säännöt varausvahvistuksesta. ÄLÄ UNOHDA jatkaa myös vakuutusta, jos viivyt ulkomailla pidempään.

Miten saan veronpalautukset?

Mahdollisten veronpalautusten saamiseen liittyy tiettyjä vaatimuksia, jotka tulee täyttää. Sydneyn toimistomme kertoo lisää aiheesta paikan päällä orientaatiossa.

Jos olet lähdössä yhdessä kaverin kanssa, onko varmaa että lennämme samoilla lennoilla?

Kyllä, kunhan lennoilla vain on paikkoja. Muuten varaamme lennot niin lähelle toisiaan kuin mahdollista. Mainitsethan kaverisi nimen rekisteröinti/varausvaiheessa, niin varaamme teille samat lennot heti alusta.

Kuinka kauan voin olla Uudessa Seelannissa, Malesiassa ja Thaimaassa?

Näissä maissa on turistiviisumi. Uudessa Seelannissa ja Malesiassa voi olla 3 kuukautta viisumilla, jonka saa maahan saapuessa. Thaimaassa saa turistiviisumilla oleskella 30 päivää. Tarkistathan aina itse viisumien voimassaoloajan niihin maihin, joissa aiot käydä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Australia » Work & Travel Australia

Rosa V tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti ohjelmamme 325 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!