​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Taattu työpaikka Australiassa

Haluatko taatun työpaikan ennen lähtöäsi Australiaan? Puolen vuoden työ hotelli- ja ravintola-alalta tai kolmen kuukauden työ hostellista aurinkoisilla alueilla Australiassa. Hieno ja turvallinen tapa aloittaa työt ja matkustelu Australiassa.

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Work & Travel Australia All Set

Faktoja Work & Travel Australia All Set
Alkaen EUR 2695
Sopii18-30 -vuotiaille
EdellytyksetKokemus palvelualoilta ja/tai asikaspalvelusta
Pituus6 kuukautta
TyötakuuKyllä
PalkkatyöKyllä
Pitäsi tilataMielellään 3kk ennen suunniteltua lähtöä
Work & Travel

Reissatessa Australiassa pääsee nauttimaan maan uskomattomista rannoista, trooppisista sademetsistä, viileistä suurkaupungeista ja loputtomasta auringonpaisteesta. Kaikki tämä yhdistettynä työntekoon Australiassa on täydellinen yhdistelmä tutustua tähän upeaan mantereeseen. Moni nuori haluaa reissata Australiaan, mutta osalle on tärkeää tietää etukäteen mistä ja millainen työpaikka on mahdollista saada. Osalle lähtijöistä puolestaan on tärkeää tietää millainen majoitus on tiedossa ja missä päin maata.

Jos haluat jo etukäteen varmuuden siitä, missä ja miten pitkään tulet työskentelemään, Australian All Set -ohjelma on sinulle oiva valinta. Jos sinulta löytyy aiempaa työkokemusta palveluliiketoiminnan saralta ja/tai asiakaspalvelusta, voit valita 6kk mittaisin Hospitality Placement vaihtoehdon. Jos taas olet kiinnostunut alasta, mutta työkokemusta ei vielä löydy, 3kk mittainen Hostel Internship Placement takaa sinulle paikan alalta. Alta löydät kuvaukset näistä kahdesta eri vaihtoehdosta, joihin sinun on mahdollista hakea.

Kummankin vaihtoehdon osalta autamme viisumin/oleskeluluvan kanssa sekä muissa byrokratian kiemuroissa kuten veronumeron hankkiminen ja pankkitilin avaaminen. Itse voit nauttia ajastasi Down Under ja keskittyä oleelliseen eli työn tekoon ja hauskan pitämiseen. Ohjelma pitää sisällään myös lentoliput ja nämä ovat viisumin lailla voimassa yhden vuoden. Työ-/harjoittelujaksosi jälkeen voit siis hyvin jäädä maahan vielä matkustamaan tai tekemään vaikka uusia töitä.

Ennen kaikkea etsimme vastuullista ja ystävällistä henkilökuntaa, henkilöitä jotka ovat ennakkoluulottomia ja innokkaita tutustumaan uusin mahdollisuuksiin ja tapaamaan uusia ihmisiä. Sinun tulisi myös olla joustava ja avoin erilaisille työtarjouksille. Jos haluat oppia uusia asioita ja olet henkilö, jolta ei aina erikseen tarvitse pyytää joka asiaan apua, olet varmasti hyvä ehdokas tähän ohjelmaan!

Epäilyttääkö matkalle lähteminen ja varauksen tekeminen koronaviruksen takia? Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle tarvittaessa mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Lue lisää aiheestä tästä.

Mikä Australian ohjelma sopii sinulle?
Meillä on neljä ohjelmaa Australiaan. Jokaisen ohjelman omilta sivuilta löydät tarkan ohjelmasisällön. Jotta ohjelmien oleelliset erot olisi helppo ymmärtää, löydät alta taulukon, josta näet mitä mihinkin ohjelmaan kuuluu. Klikkaa itse ohjelmaa, josta olet kiinnostunut ja lue lisää.
Ohjelma Taattu työpaikka Työ selvillä ennen lähtöä Apu työn löytymisessä Palkka Majoitus selvillä ennen lähtöä Apu majoituksen löytämisessä
Work & Travel X Rahapalkka
All Set - Hospitality X X
Rahapalkka
All Set - Internship X X
Ruokailut & majoitus X X
Farm & Travel X X
Rahapalkka ja ruokailut & majoitus X X

Mitä Australian Work & Travel All Set -ohjelma pitää sisällään?

Suurin ero tavallisen Work & Travel -ohjelman ja All Set -ohjelman välillä on, että sinulle taataan työpaikka/sijoitus puoleksi vuodeksi ennen matkalle lähtöä. Myös tämän ohjelman osalta autamme sinua saamaan taatun työpaikan jo ennen matkaa, sekä hoidamme puolestasi mm. viisuminhakuprosessin, oleskeluluvan, pankkitilin avaamisen, veronumerot ym., jotta itse voit keskittyä oleelliseen; työntekoon ja lomailuun. Kun lähdet reissuun meidän kauttamme, kuuluu kumpaankin ohjelmaan vuoden voimassa olevat meno-paluuliput, joka mahdollistaa sen, että voit kätevästi itse päättää kuinka pitkään olet reissussa. Valmistaudu elämäsi seikkailuun @ Down Under!

Australiassa voit valita haluatko hengailla auringossa pitkillä rannoilla muiden reppureissaajien kanssa vai valitsetko ennemmin jonkun pienen oman poukaman. Grilli-juhlat biitsillä vai omissa oloissa rauhassa ystävien kanssa. Jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin omaan makuun. Jos viihdyt ihmisten parissa ja siellä missä tapahtuu paljon, on itärannikko varmasti oiva valinta. Jos mieluummin tallaat omia polkujasi, kannattaa suunnata sisämaahan tai länsirannikolle. Sieltä löydät rauhaa ja maagisen kauniin luonnon. Ainoastaan itse tiedät, mikä sinua kiehtoo ja kiinnostaa kokonaisuutena. Kysymysten ja mietintöjen kanssa voit aina kääntyä meidän puoleemme ja autamme mielellämme!

Etsimme luotettavia, vastuullisia ja ystävällisiä henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita uusista paikoista ja tapaamaan uusia ihmisiä. Jos olet ylpeä siitä mitä teet ja osaat, haluat oppia uutta, ja sinulta saat apua pyytämättäkin, olet varmasti hyvä kandidaatti tähän ohejlmaan! Sinun ei ole tarvinnut opiskella matkailu- tai palveluliiketoimintaa etkä tarvitse usean vuoden työkokemusta palvelualoilta, voidaksesi hakea tähän ohjelmaan. Plussaa on luonnollisetsi, jos omaat kokemusta, josta voisi olla hyötyä yllä olevissa työtehtävissä. Kokemus vaaditaan vain culinary/restaurant/chef -tehtäviin. Näihin hakeaksesi sinulla tulee olla työkokemusta tai oleellinen koulutus.

Mitä Australian ohjelmaamme kuuluu?

Ennen matkaa:

Apua Australiassa:

Ei kuulu ohjelman hintaan:

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Työ


Jos olet opiskelija, nuori työntekijä tai seikkailunhaluinen reissaaja, joka etsii uusia, ainutlaatuisia ja kansainvälisiä haasteita matkailun tai palveluliiketoiminnen saralta, on All Set -ohjelmamme juuri sinua varten. Tämän ohjelman kautta sinun on mahdollisuus saada töitä vaikkapa jostain luksus-resortista, ravintolasta tai muusta turistikohteesta ympäri Australiaa. Paikkoja tarjotaan osana kansainvälistä kulttuurivaihtoa, pidämme huolen, että saat varmasti kaiken mahdollisen irti ajastasi Australiassa. Pääset nauttimaan erityisistä tapahtumista ja kulttuuriretkistä. Jos haluat mukaan ohjelmaan, jossa on vähemmän raameja olollesi Australiassa ja voit reissata rauhassa omaan tahtiisi, tavallinen Work & Travel -ohjelma saattaa olla parempi vaihtoehto sinulle.

Tulet oppimaan matkailun ja palveluliiketoiminnan perusteita, periaatteita ja rutiineja maailman suosituimmissa matkailukohteissa Australiassa. Saat mahdollisuuden edistää uraasi ja kasvaa ihmisenä uusien kokemusten ja haasteiden kautta. Tämän ohjeman kautta on mahdollista saada tietotaitoa ja erikoistua oman valintasi mukaan (culinary/restaurant, guest services, attractions/event management, operations/logistics, etc.) ja oppia suoraan työelämän kautta kaikki vieraanvaraisuudesta matkailu- ja palveluliiketoiminnan saralla.

All Set -ohjelmamme kautta tulet saamaan tietoosi tulevan työpaikkasi jo ennen lähtöä Australiaan. Autamme sinua myös CV:n rakentamisen kanssa ja valmistautumaan työhaastatteluihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen kokemukseen palvelualoille. Tulet allekirjoittamaan sopimuksen luksus-resortin, ravintolan tai turistikohteen kanssa, jossa sitoudut työskentelemään 6kk. Kaikki on on huomioitu oman taustasi ja kokemuksesi pohjalta, huomioiden paikallisen sesongin kohteessa. Ehkä pääset nauttimaan elämästä värikkäässä rantakohteessa Suuren Valliriutan kyljessä tai saatat löytää itsesi modernista Darwinista. Oletko seikkailun haluinen reissaaja? Paikallinen erämaa Uluru voisi kiinnostaa sinua tai henkeäsalpaavat maisemat Tasmaniassa. Etsitkö töitä jostain Australian suurimmista kaupungeista? Tämäkään ei ole ongelma, me voimme sijoittaa sinyt myös Sydneyyn, Brisbaneen tai Melbourneen suurimman osan ajasta vuodessa.

Esimerkkejä työpaikoista:

Ole meihin yhteydessä ja laita meille CV sekä hakukirje englanniksi, niin katsomme mitä mahdollisia tehtäviä sinulle voisi olla tarjolla toiveidesi mukaan. Tarvitsemme myös henkilötietosi, mutta tässä vaiheessa kun vasta arvioimme hakemustasi, ei sinun vielä tarvitse maksaa edes ohjelman ennakkomaksua.
Autamme sinua Working Holiday - viisumin kanssa, jolla voit oleskella Australiassa jopa vuoden. 6kk työjaksosi jälkeen voit siis halutessasi vielä vaikka jäädä reissaamaan maahan. Takaamme, että tulet työskentelemään keskimäärin ainakin 30h/viikko koko puolen vuoden ajan. Jokainen työnantaja määrittelee ja suunnittelee aikataulut sekä työvuorot itse, mutta sinulla tulee olemaan keskimäärin 2 vapaapäivää viikossa.

Sesonkitöitä

Joka vuosi useat yhteistyökumppanit tarjoavat meidän lähtijöille uudestaan mahdollisuutta ottaa osaa sesonkitöihin. Sesongit eri toimialoilla vaihtelevat, mutta alta näet muutamia esimerkkejä eri kohteista, joissa työ on eri aikaan vuotta mahdollista. Tässä vain siis muutamia esimerkkejä, paljon muutakin on toki ympäri vuoden tarjolla.

Aloitus maalis-huhtikuussa
Daydream Island
Sheraton, Port Douglas
Cable Beach Club Resort
One & Only, Hayman Island
El Questro
Silky Oaks
Lizard Island

Aloitus lokakuussa
Tasmania
Sheraton Gold Coast
Theme Parks Gold Coast

Vuoden ympäri tarjolla
Sydney (korkeasesonki alkaa syyskuussa)
Melbourne
Perth
Brisbane

Lähetä sivu PDF-muodossa

Asuminen

Kustannukset ja sijainti riippuvat sijoituksestasi, minkä työpaikan saat ja mistä. Suurin osa tähän ohjelmaamme osallistujista löytää majoituksen itse ja haluaakin sen järjestää. Ei kannata huolestua majoituksen löytymisestä, Australiassa on joustavia vaihtoehtoja todella paljon. Meiltä saat myös vinkkejä ja linkkejä ennen matkaasi, kuinka löytää juuri sinulle täydellinen koti Australiasta. Tarvittaessa voit aina olla myös yhteydessä toimistoomme Melbournessa, jossa autetaan sinua oleskelusi ajan kaikissa käytännön asioissa.

Myös useilla työnantajilla on tarjota työntekijöilleen majoitus. Näitä työnantajia löytyy sekä maaseudulta, että eri saarilta. Ilmoittele ajoissa, jos olisit kiinnostunut vastaavista paikoista.

Australiassa on erittäin toimiva julkinen liikenne, jolla pääset liikkumaan hyvin työpaikkasi ja kodin välillä. Moni valitsee asuinpaikkansa suht läheltä työpaikkaa. Yksi hyvä vaihtoehto voi myös olla polkupyörän hankinta.

Miksi valita Work & Travel Australia All Set GoXplore?

Viisumi

Working Holiday -viisumilla olet oikeutettu matkustamaan ja työskentelemään Australiassa 12 kuukauden ajan. Voit olla yhtäjaksoisesti enintään 6kk yhden työnantajan palveluksessa.

Viisumipaperit ja liitteet toimitat meille, kun olet suorittanut ennakkomaksun ohjelmaan. Viisumipaperit voit lähettää meille sähköisesti ja postilla. Viisumihakemus on jätettävä viimeistään 6-8 viikkoa ennen matkan alkua.

Viisumivaatimukset työskentelyyn Australiassa

Suositus: Australian viranomaiset suosittelevat, että matkustajalla on matkakassaa noin 5000 AUD, kun matkustaa maahan. Australian viranomaiset saattavat vaatia maahan saapuessa varallisuustodistuksen, joten suosittelemme hankkimaan sen varmuuden vuoksi.

Matkustaessasi myös muihin maihin matkasi aikana, älä unohda tarkistaa aina kohdemaan viisumisäännöksiä ja -suosituksia.

Kouluissa ja hoivatyössä työskentely

Jos olet suunnitellut työskenteleväsi jossain koulussa tai hoivatyön parissa, on viisumihakemuksen kanssa oltava erityisen ajoissa liikkeellä (vähintään 3kk ennnen lähtöä). Joudut käymään lääkärintarkastuksessa osana viisumiprosessia, ja tämä vie enemmän aikaa. Lääkärintarkastuksen voi suorittaa vain ennalta määrätty lääkäri, ns. Panel Doctor. Tähän saat meiltä erillisen ohjeistuksen. Pidä huolta, että sinulla on viralliset henkilöpaperit passin lisäksi aina saatavilla.

Löydä lääkäriasema ja auktorisoitu lääkäri täältä!

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Lähdöt

All Set -ohjelmaan ei ole ennalta määrättyjä lähtöpäiviä. Lähtö suunnitellaan toiveidesi mukaan, mutta kannattaa olla joustava näiden päivien kanssa. Myös työnantajalla saattaa olla vaatimuksia/edellytyksiä aloituksen suhteen. Alla on talvi- ja kesäsesongit, jolloin suurin osa töistä on mahdollista aloittaa ja jolloin todennäköisimmin löytyy hyvin eri vaihtoehtoja.

Kesäsesonki Australiassa alkaa:
Syyskuun puoliväli / lokakuun puoliväli ja tästä eteenpäin puoli vuotta

Australian talvi (Dry season in the Tropical North)
Toukokuu – lokakuu (minimi 6 kk sitoutuminen töihin)

Lennot varataan sinulle vasta sitten, kun sijoitus työpaikkaan on vahvistettu. Lentoliput kuuluvat ohjelman hintaan ja voit valita nämä joko Sydenyyn tai Melbourneen. Jos työpaikkasi on jossain muualla, voit varata jatkolennot myös kauttamme, mutta erilliskustannuksena. Huomioi, että maan sisäisiin lentolippuihin saattaa kuulua erillisiä ehtoja ja sääntöjä, jotka poikkeavat lipuista, jotka kuuluvat tämän ohjelman hintaan.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://immi.homeaffairs.gov.au/news-media/archive/article?itemId=355

Huomioi yllä oleva linkki ja Australian Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 1.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Australian valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Hinnat

Aloituspäivät 2020 Hinta
All Set - Hostel Internship 2695
All Set - Hostel Internship / high season 2880
All Set - Hospitality Placement 2795
All Set - Hospitality Placement / high season 2910

(Hinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti)

All Set Australia -ohjelman lentoliput ovat meno-paluulippuja Australiaan ja voimassa vuoden/365 päivää.

Lähdöt: Vuoden ympäri!
Menolento: Helsingistä Sydneyyn, Brisbaneen tai Melbourneen
Paluulento: Sydney, Brisbane, Perth tai Melbourne.
Hinta:

Helsingistä;
Low season: 01/1-30/6, 18/8-15/12 välisenä aikana
High season: 01/7-17/8, 16/12 - 31/12 välisenä aikana

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Work & Travel Australia All Set matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme

Aktiviteetit Australia

FAQ

Mitä tulen oppimaan tämän ohjelman myötä?

Tulet oppimaan matkailun ja palveluliiketoiminnan perusteita, periaatteita ja rutiineja maailman suosituimmissa matkailikohteissa Australiassa. Saat mahdollisuuden edistää uraasi ja kasvaa ihmisenä uusien kokemusten ja haasteiden kautta.

Voinko myös matkustaa Working Holiday viisumilla?

Working Holiday viisumilla olet oikeutettu:
Matkustamaan Australiaan ja Australiassa 12 kuukauden ajan. Voit matkustaa myös Australian ulkopuolelle ja takaisin maahan 12kk ajan ensimmäisestä maahantulopäivästä laskettuna. Työskennellä yhden työnantajan palveluksessa enitään 6kk. Opiskella enitään 4kk ajan.

En ole opiskelija eikä minulla ole työkokemusta palvelualoilta. Voinko osallistua ohjelmaan?

Etsimme luotettavia, vastuullisia ja ystävällisiä henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita uusista paikoista ja tapaamaan uusia ihmisiä. Jos olet ylpeä siitä mitä teet ja osaat, haluat oppia uutta, ja sinulta saat apua pyytämättäkin, olet varmasti hyvä kandidaatii tähän ohejlmaan! Sinun ei ole tarvinnut opiskella matkailu- tai palveluliiketoimintaa etkä tarvitse usean vuoden työkokemusta palvelualoilta, voidaksesi hakea tähän ohjelmaan. Plussaa on luonnollisetsi, jos omaat kokemusta, josta voisi olla hyötyä yllä olevissa työtehtävissä.

Milloin ohjelmaan kannattaa hakea?

Suosittelemme, että teet varauksesi ja lähetät hakemuksesi meille viimeistään 4-6 kk ennen haluattua aloituspäivää.

Kuuluuko majoitus ohjelmaan?

Kustannukset ja sijainti riippuvat sijoituksestasi, minkö työpaikan saat ja mistä. Suurin osa tähän ohjelmaamme osallistujista löytää majoituksen itse ja haluaakin sen järjestää. Ei kannata huolestua majoituksen löytymisestä, Australiassa on joustavia vaihtoehtoja todella paljon. Meiltä saat myös vinkkejä ja linkkejä ennen matkaasi, kuinka löytää juuri sinulle täydellinen koti Australiasta. Tarvittaessa voit aina olla myös yhteydessä toimistoomme Melbournessa, jossa autetaan sinua oleskelusi ajan kaikissa käytännön asioissa.

Myös useilla työnantajilla on tarjota työntekijöilleen majoitus. Näitä työnantajia löytyy sekä maaseudulta, että eri saarilta. Ilmoittele ajoissa, jos olisit kiinnostunut vastaavista paikoista.

Miten hakuprosessi etenee?

Teet varauksen nettisivujemme kautta. Kun saamme hakemuksesi, laitamme sinulle ennakkomaksusta laskun. Kun tämä on maksettu aloitamme sijoituksen/työpaikan etsimisen sinulle.

Olemme yhteydessä sinuun ja käymme läpi yhdessä tarkemmin ohjelman yksityiskohtia, toiveita ja kysymyksiäsi sekä aloitamme työhaastattelun suunnittelun sinulle. Saat meiltä apua ja vinkkejä haastatteluun, jotta osaat antaa itsestäsi mahdollisimman hyvän vaikutelman työnantajalle. Autamme sinua koko hakuprosessissa, haemme viisumia sinulle, hoidamme matkajärjestelyt ja kaiken muun, jotta olet valmistautunut hyvin tulemaan seikkailuusi.

Miksi minun pitää maksaa työtarjouksista/sijoituksesta?

Kyse ei ole pelkästä työpaikasta. Pääset kokemaan ja tutustumaan täysin uuteen kulttuuriin ja jakamaan omia kokemuksiasi kotimaastasi. Jokainen ohjelma on sertifioitu, niin että saat ohjelmasta muutakin irti kuin vain palkan. Saat uusia kokemuksia, ymmärrät erilaisia yrityskulttuureita eri puolilta maailmaa. Sijoitukset eri kohteisiin ovat osa kansainvälistä kulttuurin vaihto-ohjelmaa, maksat ohjelmasta. Ohjelman hinnan osuus on mahdollista saada takaisin työjakson päätyttyä veronpalautuksien muodossa. Koska et ole Australian kansalainen, on sinulla mahdollista hakea tätä palautusta, maksettuasi veroja Australiaan. Näiden asioiden kanssa saat apua paikan päällä Australiassa.

Onko minun maksettava osallistumismaksu, vaikka ette löytäisikään minulle töitä?

Koko maksua ei tarvitse maksaa, jos paikkaa ei löydy. Resursseja ei kuitenkaan ole tarjota eri tehtäviä loputtomiin. Lue yleiset matkaehtomme.

Voinko tehdä varauksen yhdessä kaverin tai poika-/tyttöystävän kanssa?

Voitte tehdä varaukset samanaikaisesti ja ilmoittaa, että olette lähdössä reissuun samaan aikaan. Etsimme sijoittuksia toiveidemme mukaan ja on mahdollista päästä jopa samaan työpaikkaankin, varmasti ainakin samaan kaupunkiin. Varauksen yhteydessä tulemme kysymään paljon lisätietoja toiveisiinne liittyen.

Kuinka monta päivää viikossa / tuntia päivässä tulen työskentelemään?

Takaamme että töitä on tarjolla ainakin keskimäärin 30h viikossa koko työjakson ajan. Jokainen työnantaja suunnittelee aikataulut ja vuorot omalla tyylillään ja aikataulullaan, mutta yleensä vapaapäiviä on 2 viikossa.

Voinko matkustaa ympäriinsä Australiassa olon aikana?

Työjakson aikana tärkein vastuusi on tehdä töitä työnantajalle. Pienet viikonloppureissut varmasti onnistuvat, mutta kannattaa asennoitua niin, ettei tuon työjakson (max. 6kk) aikana tehdä pidempiä reissuja. Tämän jälkeen voit vapaasti reissata ympäri maata, Working Holiday -viisumi on voimassa yhteensä 12kk.

Kuinka liikun kodin ja työpaikan välillä?

Australiassa on erittäin toimiva julkinen liikenne, jolla pääset liikkumaan hyvin työpaikkasi ja kodin välillä. Moni valitsee asuinpaikkansa suht läheltä työpaikkaa. Yksi hyvä vaihtoehto voi myös olla polkupyörän hankinta.

Voinko saada opintopisteitä työjaksosta ulkomailla?

Suurimmassa osassa tapauksia, kyllä. Korkeakouluilla on eroja omissa käytännöissään, joten tarkista tämä aina oman koulusi kanssa. Voimme yrittää rakentaa sijoituksen niin, että se vastaa mahdollisimman hyvin koulusi vaatimuksia, jos meinaat esim. suorittaa työharjoittelun All Set -ohjelman avulla.

Kuinka paljon tarvitsen rahaa mukaan?

Australian viranomaiset suosittelevat matkakassaa varattavaksi varmuuden vuoksi alkuun mukaan noin 2500 AUD. Tämä ei ole edellytys.

Millainen hintataso Australiassa on?

Hintataso on hyvin samanlainen kuin Suomessa.

Voinko ottaa lääkkeitä mukaan matkalle?

Kyllä, saat ottaa lääkkeitä mukaan matkalle. Nämä rajoitukset kannattaa aina tarkistaa erikseen kyseisen lentoyhtiön kanssa.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä! Vakuutus on pakollinen. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta!

Täytyykö minun olla koko 12kk Australiassa?

Ei, päätät itse kuinka pitkään haluat olla maassa. Sekä viisumi että lentoliput ovat voimassa vuoden siitä päivästä laskettuna, kun saavut maahan.

Mitä kaikkia töitä minun on mahdollista tehdä?

Katso ohjelman kuvauksesta kohta "Työ".

Kuinka pitkään voin olla yhden työnantajan palveluksessa?

Voit olla 6kk yhden työnantajan palveluksessa. Voit lasken palkaksi tehtävästä riippuen noin 15-22 AUD/tunti.

Kuinka paljon voin ottaa matkatavaroita mukaan?

Suosittelemme että varaudut ottamaan mukaan max. 20kg ruumaan ja 5 kg käsimatkatavaroihin. Kannattaa pakata "Less is More" -periaatteella. Eri lentoyhtiöillä on myös erilaisia rajoituksia, ja matkatavarat sallitaan aina lentoyhtiön sääntöjen mukaan.

Voinko matkustaa Uuteen-Seelantiin Australian matkani aikana?

Kyllä, työjakson jälkeen tämä on mahdollista. Lento esim. Sydneystä Aucklandiin kestää 3,5 tuntia ja tarvitset itsellesi turistiviisumin Uuteen-Seelantiin.

Tarvitsenko rokotuksia?

Tarkista esimerkiksi terveyskeskuksesta, että kaikki perusrokotukset ovat voimassa. Maakohtaiset suositukset näet: http://www.rokote.fi/

Tarvtsenko kansainvlisen ajokortin?

Australiaan tarvitset englannin kielen käännöksen ajokortista. Helpoin vaihtoehto on hankkia suoraan kansainvälinen ajokortti, joka maksaa 35€. Kortin saat tilattua Autoliiton sivuilta.

Kuinka vanha pitää olla, että saa vuokrata tai ostaa auton Australiassa?

18 -vuotias. Toimistomme Sydneyssä auttaa käytännönasioissa, jos haluat vuokrata/ostaa auton paikan päältä.

Tarvitsenko adapterin Australiaan?

Kyllä tarvitset 3-piste-adapterin. Jännite ja taajuus sama kuin Suomessa, 220-240 volttia.

Voinko opiskella Australiassa?

Working Holiday viisumilla olet oikeutettu opiskelemaan 4kk Australiassa. Jos opintosi kestävät pidempään, tarvitset opiskelijaviisumin. Kahta viisumia sinulla ei kuitenkaan voi samanaikasesti olla päällekkäin voimassa.

Kuinka kauan viisumin myöntämisessä menee?

Korkeintaan 10 päivää, mutta usein vahvistus tulee jopa vuorokaudessa. Viisumia haetaan sinulle useampi viikko ennen lähtöäsi.

Milloin ohjelman ennakkomaksu tulee olla maksettuna?

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, laitamme sinulle ennakkomaksusta laskun 150€. Sinulla on aikaa maksaa lasku 14 vrk. Ennen ennakkomaksun suorittamista et sitoudu vielä mihinkään. Vapaaehtoinen peruutusturva on lisäksi 50€.

Voiko paluulentoja muuttaa ja mitä tämä maksaa?

Paluuta on mahdollista muuttaa matkan aikana. Jokainen muutos on maksullinen ja siitä peritään lentoyhtiön määräämä kulu.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Australia » Work & Travel Australia All Set

Emilia M tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti All Set ohjelmamme 801 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!