​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen ​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Taattu työpaikka Kanadassa

Haluatko varmistua työpaikasta ennen lähtöä? Valitse sesonkityö Kalliovuorilla tai trendikäs Vancouver. Saat töitä & voit keskittyä elämäsi seikkailuun. Dare to GoXplore!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Work & Travel Kanada All Set

Faktoja Work & Travel Kanada All Set
EUR
Sopii18 - 35 vuotiaille
Edellytyksetei vaatimuksia
PituusEnintään 1 vuosi
SaapumispaikkaVancouver tai Calgary
TyötakuuKyllä
PalkkatyöKyllä
Osallistujien lukumääräNoin 300 GoXplorelta (Suomi, Norja ja Ruotsi)
Palkallinen työHiihtoTaattu työ

Pidätkö luonnosta, vieraanvaraisista ihmisistä, merestä, vapaudentunteesta, suurkaupungeista, seikkailuista ja laskettelusta? Sitten työnteko Kanadassa sopii juuri sinulle! Missään muualla et voi elää näin lähellä kaikkia näitä mahdollisuuksia. Koe luonnonläheinen maa, lukuisine luonnonpuistoineen; joka on tunnettu monikulttuurisesta elämästään, jossa sekä englanti että ranska ovat virallisia kieliä; intiaanit ja eskimot ovat osaltaan vaikuttaneet paljonkin siihen miten Kanadassa eletään nykypäivänä. Kanada on monena vuonna rankattu yhdeksi parhaista maissa asua, terveystilan ja elämänlaadun perusteella. Laskettelurinteetkin ovat huippuluokkaa. Miten olisi Whistler, Banff tai joku muu kuuluisista laskettelukeskuksista.

Kanadan Working Holiday -viisumeita ei valitettavasti ole suomalaisille ollenkaan vuodelle 2020.
Kanadaan voit lähteä työharjoitteluun eTA sähköisellä matkustusluvalla.

Work & Travel Kanada All Set

Hyvien yhteistyökumppaniemme ansiosta voimme taata työpaikan jo ennen lähtöäsi Suomesta. Voit valita kahdesta eri alla olevasta vaihtoehdosta.

Kalliovuoret

Haluatko olla talvi- tai kesäkauden Kalliovuorilla, ja hypätä rinteeseen tai maastopyörän selkään vapaa-ajalla? Sitten oikea valinta on The Rockies! Täältä saat työpaikan jo ennen lähtöä ja melkein kaikki onnistuvat hoitamaan myös asumisasiat kuntoon. Autamme sinua työnhaussa ja haastattelu hoidetaan Skypen välityksellä. Pitkää työkokemusta ei tarvita, kunhan pidät avoimen mielen ja olet joustava, niin kaikki menee hyvin.

Vancouver

Oletko aina unelmoinut työpaikasta suurkaupungissa, sitten on Vancouverin ohjelmamme sinua varten. Autamme sinua työnhaussa ja haastattelu hoidetaan Skypen välityksellä. Pitkää työkokemusta ei tarvita, kunhan pidät avoimen mielen ja olet joustava, niin kaikki menee hyvin. Varsinainen työnsaanti tapahtuu paikan päällä, ja takaamme, että saat töitä ensimmäisen kahden viikon aikana.

Usein kysyttyä, Vancouver tai Kalliovuoret.

Mitä sisältyy Kanada All Set ohjelmaan? Ennen lähtöä:

Paikanpäällä Kanadassa sekä koko oleskelun ajan:

Ei sisälly hintaan:

Kuka voi osallistua?

Jos olet 18 - 35 -vuotias Suomen kansalainen, sinulla on oikeus yhden vuoden työlupaan. Kasassa on vähintään CAD 2500 matkakassa, joka vaaditaan ja tarkastetaan maahantulon yhteydessä.

Video: Panorama Mountain Village

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Reissu oli aivan uskomaton! Kanada on todella kaunis maa ja ihmiset todella ovat hyvin ystävällisiä ja auttavaista väkeä. Koti-ikävä ei juurikaan kerinnyt iskeä. Päinvastoin lähinnä harmitti, että piti palata ja etenkin, kun kesä alkoi. Mutta nyt rahat uudestaan kasaan ja talvea jahtamaan. En ole hetkeäkään katunut, että reissuun lähdin!

Heta // Work & Travel Kanada All Set

Kalliovuoret

Työt Kanadassa ovat useimmiten palvelualalta ja sijoittuvat hiihtokeskuksiin ja hotelleihin Länsi-Kanadassa, Kalliovuorten Albertan alueella. Tämä on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Hyvien yhteistyökumppaniemme ansioista voimme tarjota monenlaisia töitä, riippuen omasta kokemuksestasi, kuinka kauan voit olla töissä ja koska haluat aloittaa. Suurin osa töistä on hiihtoalueilla.

Koska ja missä?

Työt ovat sesonkiluontoisia = marraskuusta huhtikuulle tai kesäkuusta syyskuulle, mutta jos viihdyt, voit jäädä pidemmäksi aikaa, viisumisi on voimassa kokonaisen vuoden. Työskentele hotellissa, ravintolassa, siivousfirmassa, kaupassa tai hiihtokeskuksessa Länsi-Kanadassa. British Columbia: Whistler. Alberta: Kansallispuistot Banff ja Jasperin läheisyydessä. Teemme yhteistyötä lukuisten keskusten kanssa, jotka toimivat ympäri vuoden.

Esimerkkejä työpaikoista:

Kerro meille missä haluaisit tehdä töitä. Emme voi taata, että pääset unelmapaikkaasi, mutta takaamme, että saat töitä! Lue lisää Hospitality & Tourism Kalliovuorilla.

Katso video Kanadasta

Paik

Lähetä sivu PDF-muodossa

Vancouver

Oletko aina haaveillut työpaikasta suurkaupungin sykkeessä? Sitten kannattaa lähteä Vancouveriin, kaupunkiin jolla on paljon tarjottavaa. Luontoa, rantoja, suuria ostoskeskuksia, yökerhoja, pubeja. Kaupunki on vielä lisäksi suht lähellä Whistlerin rinteitä, joka on noin 600 km päässä Vancouverista.

Koska? All Set -paketilla lähtöjä on ympäri vuoden.

Esimerkkejä töistä:

Kerro meille missä haluaisit tehdä töitä. Emme voi ihan aina taata, että pääset unelmapaikkaasi, mutta takaamme, että saat töitä! Työnsaanti tapahtuu paikan päällä. Takaamme, että saat työpaikan noin kahden ensimmäisen viikon aikana.

Usein kysyttyä, Cityplacement Vancoverissa.

Reissu oli aivan uskomaton! Kanada on todella kaunis maa ja ihmiset todella ovat hyvin ystävällisiä ja auttavaista väkeä. Koti-ikävä ei juurikaan kerinnyt iskeä. Päinvastoin lähinnä harmitti, että piti palata ja etenkin, kun kesä alkoi. Mutta nyt rahat uudestaan kasaan ja talvea jahtamaan. En ole hetkeäkään katunut, että reissuun lähdin!

Heta // Work & Travel Kanada All Set

Miksi valita Work & Travel Kanada All Set GoXplore?

Majoitus

Kun osallistut Deluxe -ohjelmaan, majoitut ensimmäiset neljä yötä hostellissa Vancouverissa. Täällä tapaat nuoria joka puolelta maailmaa. Ensimmäiset päivät ovat tutustumista varten, uusien kontaktien luontia. Toisena päivänä on toimistollamme tiedotustilaisuus, jossa saa lisätietoja pankkitilistä, veroasioista ja paljon muuta.

Missä asun ensimmäisten öiden jälkeen?

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Viisumi

Kanadan Working Holiday -viisumeita ei valitettavasti ole suomalaisille ollenkaan vuodelle 2020.
Kanadaan voit lähteä työharjoitteluun eTA sähköisellä matkustusluvalla.

Working Holiday -viisumilla voit tehdä töitä kanadalaiselle työnantajalle enintään vuoden ajan. Vaihtelua työpäiviin saat vaikka laskettelurinteestä tai nauttimallaa upeasta luonnosta. Päätät itse mitä haluat nähdä ja kokea tai kuinka pitkään reissussa olet. Mutta yksi asia on varma, reissu tulee olemaan oikea seikkailu!

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

VIISUMIVAATIMUKSET:

Viisumiprosessin yhteydessä suoraan Immigrationille ja lähetystölle maksettavat maksut ovat 250 CAD vuonna 2018.

Osana viisumiprosessia 31.7.2018 lähtien kaikilta Working Holiday viisumin hakijoilta vaaditaan myös käynti Visa Application Centressä. Tällaista ei vielä ole Suomessa, joten vierailu lähimpään Tukholman toimistoon on pakollinen kaikille. Visa Application Centressä osana viisumiprosessia sinulta otetaan sormenjäljet ja valokuvat.

Lähdöt

Kanadan Working Holiday -viisumeita suomalaisille ei valitettavasti ole vuodelle 2020.

Kalliovuoret

Haluatko olla mukana mountainbike - tai laskettelukauden All Set -ohjelmassa Kalliovuorilla? Kesäkausi Kalliovuorilla alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa, talvikausi taas ajoittuu marraskuusta huhtikuulle.

Vancouver Cityplacement

Lähdetkö mielummin All Set -ohjelman Cityplacement Vancouveriin? Jos haluat lähteä joulu-tammikuussa, töitä voi olla vaikeampi saada. Hyvä aika aloittaa uudet työt on useimmiten helmikuun alussa.

ALOITUSPÄIVÄT - KALLIOVUORET

Talvikausi alkaa Kesäkausi alkaa
Lokakuu / Marraskuu Toukokuu / Kesäkuu

HUOM! Kalliovuorilla työt alkavat useimmiten marraskuussa. Aloituspäivä voi kuitenkin vaihdella sääolojen takia, esimerkiksi lumenpuute. Emme vastaa sääolosuhteista johtuvista viivästyksistä.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Hinnat

Ohjelman hintaan kuuluu myös lentoliput, jotka ovat voimassa 1 vuoden lähtöpäivästä. Kanadan All Set -ohjelmassa varaamme lennot sinulle Vancouveriin tai Kalliovuorille toiveesi mukaan, jossa osallistut myös työnvälitystoimistomme tai työnantajasi orientaatioon.

Viisumiprosessin yhteydessä suoraan Immigrationille ja lähetystölle maksettavat maksut ovat 250 CAD vuonna 2018.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Work & Travel Kanada All Set matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme
Yhteydenpito toimi alusta loppuun ja avustanne oli suuri apu myös reissun aikana! Koko kokemus oli aivan uskomaton ja rohkeus kasvoi todella myös selvitellä asioita paljon itsenäisemmin. Kiitos!

Heta // Work & Travel Kanada All Set

Usein kysyttyä

Kuinka kauan voin olla Kanadassa ?

Voit olla maassa 12 kuukautta, joka lasketaan saapumispäivästä.

Kuinka paljon käteistä rahaa/matkakassaa tarvitsen mukaan?

Tähän on vaikeampi vastata, koska kulutustottumukset ovat erilaisia. Voit laskea että teet töitä 10-50 tuntia viikossa ja saat palkkaa 8-10 CAD/ tunti. Suosittelemme, että sinulla on mukana vähintään 2 000 euroa taskurahaa.

Kuinka monta tuntia viikkossa teen töitä ?

Jos olet sesonkilaatuisissa töissä, tuntien määrää ei voida taata. Yleensä tunnit vaihtelevat 10 ja 50 väillä. Varaudu myös tekemään töitä viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Kuinka paljon saan palkkaa ?

Voit laskea, että saat palkkaa noin 8-10 CAD/tunti.

Voinko opiskella Kanadassa samalla viisumilla?

Opiskelu ei ole sallittua, mutta voit käydä iltakursseilla ja muilla kursseilla, jotka eivät ole osa yliopistotutkintoa ja eivät kestä pidempään kuin 6 kuukautta.

Millaisia töitä voin saada?

Deluxe -ohjelmassa, joka takaa sinulle töitä jo ennen lähtöä, voimme tarjota töitä maatiloilta, palvelun ja turismin parista.

Esimerkkejä työpaikoista:

Vastaanottovirkailija, yövahti, avustaja
Ravintola: isäntä tai emäntä7hovimestari, tarjoilija, baarimikko
Keittiö: kokki, keittiöapuri, tiskaaja
Myynti: Matkamyyjä - varausten tekoa, liput
Siivous: siivooja, huoltomies, pesuavustaja
Vieraspalvelut: Tapahtuma-avustaja, allasvahti, golf avustaja, hissipoika, suksihuolto, polkupyörävuokraus, lastenvahti, kiipeily.

Kuinka löydän töitä?

Riippuen paketista, jonka valitset, saat työpaikan jo ennen lähtöä tai sitten saat apua työpaikan löytymiseen paikan päällä Kanadassa. Voit esittää toiveita työn suhteen. Minkälaisia töitä sinulle tarjotaan riippuu paljon kokemuksestasi, koulutuksesta, kielitaidosta ja motivaatiosta.

Onko töitä vaikea saada?

Tämä riippuu siitä, millainen koulutus ja kuinka paljon kokemusta sinulla on ja millaisissa työpaikoissa olet ollut aikaisemmin.

Tarvitsenko työkokemusta?

Työkokemus ei ole välttämätönta, mutta aivan kuten Suomessa, saat töitä sen perusteella mitä olet tehnyt aikaisemmin. Joten mitä enemmän kokemusta sen parempi, ja älä unohda suosituskirjeitä pöytälaatikkoon.

Mitä asuminen Kanadassa maksaa?

Riippuen asumisen tasosta ja asutko yksin vai yhdessä, voit laskea, että noin 80-150 CAD/viikossa.

Missä asua?

Ensimmäiset neljä yötä sisältyvät hintaan. Jos esimerkiksi saat töitä hotellista, heillä on usein tarjota asunto työntekijöille, jonka jaat yhden tai useamman kanssa. Vuokra maksetaan etukäteen tai otetaan suoraan palkasta. Muissa töissä, asuminen huoltajaperheen kanssa voi olla mahdollista.

Saanko lomapäiviä / vapaata töistä?

Jos tarvitset vapaapäiviä, haet niitä suoraan työnanajalta. Emme kuitenkaan voi taata, että saat vapaata sinä aikana kun olet töissä.

Voinko matkustaa yhdessä kaverin kanssa?

Kyllä, on mahdollista, että kaverukset tai pari matkustaa yhdessä ja tekee töitä samassa paikassa, jos heillä on samat edellytykset työhön.

Mitä eläminen Kanadassa maksaa?

Kanada ei ole edullinen maa, saat rahat kasaan asuntoa ja ruokaa varten, kun teet töitä noin 20 tuntia viikossa. Mutta on myös tärkeää, että sinulla on taskurahaa mukana, jotta voit nauttia matkastasi ja tutustua Kanadaan.

Bussilippu : Vancouver $80-$100 / kk , Whistler $50 / kk
Rinnelippu: $ 800 - $1800
Takuuraha asuntoa varten: noin $175 - $ 300
Big Mac: $4
Starbucks iso Café Latte: $3.50
Olut: $6-8

Kuinka paljon maksetaan veroja?

Maksat 30% veroa. Saat apua Kanadassa mahdollisten veronpalautusten kanssa, kun olet päättänyt työsuhteesi.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä! Matkavakuutus on pakollinen. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Kanada » Work & Travel Kanada All Set

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!