Sisäänkirjautuminen

Working Holiday Uusi-Seelanti

Working holiday -viisumilla voit matkustaa, tehdä töitä ja asua Uudessa-Seelannissa! Nyt saat vapauden tutustua maahan 12 kuukauden ajan. Tätä reissu et tule unohtamaan! Taianomainen maa ja luonto on kuin satukirjasta!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Work & Travel Uusi-Seelanti

Faktoja Work & Travel Uusi-Seelanti
Alkaen EUR 1085
Sopii18 - 35 -vuotiaille
EdellytyksetWorking Holiday viisumi
PituusEnintään 1 vuosi
SaapumispaikkaAuckland
PalkkatyöKyllä
Osallistujien lukumääräEi rajoituksia
Pitäsi tilataVähintään 1-2 kuukautta ennen suunniteltua lähtöä
Work & TravelPalkallinen työ

Uusi-Seelanti on äänestetty monta kertaa yhdeksi parhaista matkakohteista maailmassa! Perustelut ovat usein ne, että lista maan tärkeimmistä ja välttämättömistä nähtävyyksistä on aina yhtä vahva ja pitkä - melkein yliannostus kauniita maisemia, sademetsistä jäätiköihin, kuumistä lähteistä vulkaanisille tasangoille, pikku pingviineistä suuriin valaisiin, ylpeä Maori-kulttuuri sekä rugby-liiga, jota koko maa rakastaa sekä mahtava ruokakulttuuri. Kun on tietoinen näistä, ei tarvitse ihmetellä miksi paikalliset ovat niin "chilled ja relaxed" ja miksi kaikki viihtyvät Uudessa-Seelannissa niin hyvin!

Uusi-Seelanti on fantastinen maa, jonka läpi ei kannata kiiruhtaa - luontoelämykset, rikas eläinmaailma ja ystävällinen väestö takaavat ainutlaatuisen matkailukohteen. Tosi asia on, että useimmat turistit toivovat, että heillä olisi enemmän aikaa olla Uudessa-Seelannissa. Paras tapa nauttia maasta on Work & Travel -ohjelmamme. Autamme sinua saamaan Working Holiday-viisumin, muissa valmisteluissa ja säästyt paljolta vaivalta. Aucklandin toimistomme auttaa työyhdistysasioissa. Viisumi oikeuttaa tekemään töitä yhden vuoden ajan. Tämä mahdollistaa matkustelun; työnteolla kartutat matkakassaa, ja pääset nauttimaan Uudesta-Seelannista!


KUKA VOI OSALLISTUA OHJELMAAN?

Olet 18 - 35 -vuotias, on sinulla oikeus yhden vuoden työ- ja oleskelulupaan. Olet pohjoismaiden kansalalainen ja sinulla on matkakassassa vähintään 4 200 NZD ennen lähtöä. Lue lisää viisumivaatimuksista täältä.

GoXploren toimisto on Aucklandin sydämessä. Meillä on kaikki mitä tarvitset yhden katon alla; työpaikka, matkustusvinkkejä ja muita palveluita kuten postin edelleenlähettäminen ja internetin käyttömahdollisuus. Kaikki tiimissämme ovat paikallisia ja omaavat yhden yhteisen kiinnostuksen kohteen - reissaaminen tässä ainutlaatuisessa maassa.

ENNEN LÄHTÖÄ:

JÄSENYYS / ALENNUKSET:

SAAPUMINEN AUCKLANDIIN:

KOTONA TAAS:

Epäilyttääkö matkalle lähteminen ja varauksen tekeminen koronaviruksen takia? Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle tarvittaessa mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Lue lisää aiheestä tästä.

Katso video Uudesta-Seelannista!

VARAUKSEN TEKEMISESTÄ LÄHTÖPÄIVÄÄN:

1. Rekisteröidy ja tee varaus kotisivuillamme.

2. Saat saman tien varausvahvistuksen, jonka yhteydessä laitamme ennakkomaksusta laskun 150€. Varausmaksulaskusta näet myös alustavan kokonaissumman valitsemallesi ohjelmalle. Vahvistuksen mukana on ohjeistus, miten varausprosessi etenee.

3. Kun varausmaksu on maksettu, lähetämme tietoa viisumihakemuksesta. Saat myös käsikirjan, joka kertoo ajastasi Uudessa-Seelannissa, löydät hyvää hyödyllistä ja hauskaa tietoa bussipassista, surffaamisesta ja muuta mukavaa. Viisumianomuksesi on myös paketin mukana.

4. Lähetät täytetyn viisumianomuksen meille, ja anomme sitä noin 4 viikkoa ennen lähtöä.

5. Saat loppulaskun vasta noin 4-6 viikkoa ennen lähtöä, yhdessä nimilistan kanssa muista osallistujista, jotka matkustavat saman kuukauden aikana. Kun lasku on maksettu saat lentolippusi saapumisinfon kera.

Ps. Pakkaa laukkusi pari kolme kertaa - älä ota mukaan liian paljon tavaraa!

Haluan varata! Minulla on kysyttävää
Tee summittainen budjetti ja varaudu pahan päivän varalle - Et tarvitse miljoonaa euroa, etkä kauppatieteen tutkintoa, vaan lähinnä tervettä järkeä ja joustavuutta, niin pärjäät hyvin!

Pauliina // Work & Travel Uusi-Seelanti

Työ

Uuden-Seelannin läpi ei kannata kiirehtiä. Hanki töitä, tienaa vähän rahaa, kokeile erilaisia harrastuksia ja jää hetkeksi. Working Holiday -viisumisi oikeuttaa tekemään töitä yhden vuoden ajan. Voit matkustella ympäriinsä ja työskennellä lyhyempiä aikoja eri paikoissa, tai miksi ei vuokrata asuntoa ja työskennellä vähän pidempään. Valinta on sinun, ja mitä tahansa teetkin, tulee matkasi olemaan upea kokemus monien kutsumassa Kiwimaassa.

Osallistujana olet myös Work & Travel Company -yhdistyksen jäsen. Autamme sinua löytämään töitä, mutta muista että olet itse vastuussa työnhausta.

Meillä GoXploressa on pitkä kokemus työnhausta Uudessa-Seelannissa ja olemme myös pohjolan suurin toimisto, joka yhdistää matkustamisen ja työnteon. Olemme kaikki olleet ulkomailla pidempiä aikoja ja hakeneet aivan niitä samoja töitä, kuin mitä sinäkin olet nyt hakemassa. Tästä syystä voimme antaa hyviä neuvoja seikkailuasi varten!

Esimerkkejä töistä:

Kuinka löydän töitä?

Löytääksesi töitä, sinun tulee olla avoin, joustava ja valmis ottamaan haasteita. Usein vie hetken ennenkuin sopeutuu uuden maan kulttuuriin ja oppii kuinka kaikki toimii. Siksi on tärkeää, että et hae vain yhdenlaisia töitä. Aivan kuten Australiassa, kysyntä on suuri maataloustöissä, etenkin sadonkorjuun aikaan. Myös muita sesonkitöitä on paljon tarjolla, ja ne löydät parhaiten Work&Travel Company-yhdistyksestä, muilta matkaajilta tai ilmoitustauluilta.

Reissussa tulet tapaamaan monia muista backpackerseita. Heidän kokemuksensa ja tarinansa voivat auttaa sinua löytämään uusia töitä. Ole tarkkaakainen ja kuuntele, ehkä löydät mukavan ja hyväpalkkaisen työn. Oma-aloitteisuus on tärkeää, ja jos näet jossain kyltin "Tarvitsemme työntekijöitä", menee sisään ja esittele itsesi. Ehkä unelmatyö odottaa juuri sinua!

Voit aina pyytää apua työhön liittyvissä kysymyksissä Aucklandin toimistolta. He saavat myös pyyntöjä extrahenkilökunnasta eri työnantajilta. Missäpäin Uutta-Seelantia sitten oletkin, voit aina olla yhteydessä toimistoomme ja tiedustella avoimia työpaikkoja.

WWOOF

Willing Workers on Organic Farms (WWOOF) - jäsenenä voit olla varma, että saat töitä maatiloilta. Palkkana on ilmainen ruoka ja asuminen sekä ehdottomasti paras tapa tutustua uusi-seelantilaiseen maalaiselämään. Jäsenenä saat listan yhteistyötiloista. Voit olla mukana myös Australian WWOOF:ssa. Lisätietoja osoitteesta http://www.wwoof.co.nz/. Jos matkustat meidän kauttamme, sisältyy jäsenyys hintaan.

Lähetä sivu PDF-muodossa

Majoitus

Kun saavut Aucklandiin, on kuljetus Auckland Central Backpackers:iin järjestetty, hostelli sijaitsee keskustassa. Neljä ensimmäistä yötä sisältyvät hintaan, mutta voit jatkaa asumista tässä hostellissa, paikkatilanteen sen salliessa.

Hostelli / retkeilymaja

Hostelli on sosiaalinen tapa asua. Tunnelma on hyvä, ja tapaat reppureissaajia kaikista maailman kolkista, ei ole vaikea löytää tulevaa kanssamatkustajaa, kämppistä tai työkaveria. Täältä saat myös parhaat matkavinkit sekä muita vinkkejä ja neuvoja matkaasi varten. Yksi yö hostellissa maksaa noin NZ $ 13-17. Hinta riippuu sijainnista ja paikan tasosta. Muista kysyä, jos saat alennusta, kun varaat useamman yön kerrallaan tai jos sinulla vaikka olisi mahdollisuus tehdä töitä hostellissa ilmaista majoitusta ja ruokaa vastaan. Jos haluat kokea paljon, seikkailla ja juhlia, on tämä oikea tapa edetä.

Asunto / huoneisto

Halvinta on vuokrata asunto, jos asut pidempään samassa paikassa. Jos olet yksin niin hommaa kämppäkavereita. On myös halvempaa laittaa itse ruokaa, kuin syödä ulkona koko ajan. Monet väsyvät pian hostellien vakioruokaan, nuudeleihin. Voit toki myös jakaa huoneen, joka tekee asumisesta vieläkin halvempaa.

Asuntoauto

Jos teitä on useampi reissaaja yhdessä, ehkä on hyvä idea vuokrata asuntoauto tai vaikka ostaa sellainen. Auto toimii kulkuvälineenä ja teillä on taattu yösija. Ainoa ongelma on parkkipaikan saaminen. Virallisilla leirintäalueilla peritään maksu, mutta samalla pääsee suihkuun. Asuntoautojen hinnat vaihtelevat suuresti koosta ja varustelusta riippuen.

Muita mahdollisuuksia

Leirintäalueet, Bed n Breakfastit ja pensionaatit löytyvät melkein joka paikasta. Telttailu on paras tapa asua, jos haluat vaeltamaan tai pyöräilemään. Maalaiskylistä löytyy mukavia pensionaatteja ja "home stays" , jos haluat pois turistialueilta.

Huomenna vasta viimeinen työpäivä enkä haluaisi millään lähteä. Matkani on ollut todella antoisa ja uskomattoman tapahtuma rikas, siitä jää ihanat muistot koko elämän ajaksi. Kiitos kuuluu paljon teille ❤

Claudia // Work & Travel Uusi-Seelanti

Miksi valita Work & Travel Uusi-Seelanti GoXplore?

Viisumi

Working Holiday -viisumi oikeuttaa 12 kuukauden ajan matkustamaan ja tekemään töitä Uudessa-Seelannissa. Erona Australian viisumiin on se, että voit tehdä töitä samassa paikassa koko ajan. Työ itsessään ei ole tärkeää, vaan tarkoitus on kerätä kasaan matkarahoja reissaamista varten. Toki useammanlaisia töitä saa hakea. Jotta voit ostaa viisumin meidän kauttamme, tulee sinun osallistua Work & Travel-ohjelmaan.

Viisumivaatimukset, työviisumia varten:


Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Lähdöt

Aucklandiin/Uuteen-Seelantiin löytyy useita ryhmälähtöjä, ja voit melkein itse valita koska haluat lähteä. Lennät suoraan Uuteen-Seelantiin, Aasian kautta sekä meno- että paluumatkalla. Saat nimilistan lähtijöistä, jotka matkustavat samana päivänä tai saman kuukauden aikana. Lista tulee hyvissä ajoin ennen lähtöä, joten voit halutessasi olla yhteydessä kanssamatkustajiisi. Yhteydenpito helpottaa lähtöä ja on hyvä tapa saada uusia kavereita!

Ryhmälähdöt - Maori Explorer

Alta näet kaikki Maori Explorer -ohjelman ryhmälähdöt. Jos haluat lähteä jonain toisena päivänä, se onnistuu yhtä lailla. Tällöin matkustat lennoilla yksin, et isomman ryhmän mukana.

Vuoden 2020 ryhmälähdöt

Tammikuu17, 31
Helmikuu04, 18
Maaliskuu01, 15, 29
Huhtikuu05, 19
Toukokuu03, 17
Kesäkuu14, 28
Heinäkuu05, 19
Elokuu02, 16, 30
Syyskuu06, 13, 20, 27
Lokakuu04, 11, 18, 25
Marraskuu08, 15, 22 29
Joulukuu06, 13, 20

Huomioi alla oleva linkki ja Uuden-Seelannin Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 2.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Uuden-Seelannin valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://www.immigration.govt.nz/about-us/media-centre/news-notifications/coronavirus-update-inz-response

2nd Year Visa

Jäikö sydämesi edellisellä kerralla Uuteen-Seelantiin? No worries, meillä on hyviä uutisia. Sinulla on mahdollisuus uuteen seikkailuun 2nd Working Holiday visalla!

Olemme saaneet vuodelle 2020 2nd Working Holiday viisumeita 20 kappaletta. Jos siis olet jo käyttänyt ensimmäisen Working Holiday viisumisi, tässä on toinen mahdollisuutesi. Viisumit jaetaan Suomen, Ruotsin ja Norjan asiakkaidemme kesken, joten nyt on aika toimia jos haluat vuoden 2020 aikana Uuteen-Seelantiin.

Your second chance:

Autamme sinua myös tämän toisen viisumin osalta, niin että olet valmis työskentelemään heti saavuttuasi maahan. Haemme sinulle yhdessä viisumia, autamme pankkitilin avaamisessa, veronumeron hankkimisessa, kuten myös maoituksen ja töiden järjestämisessä paikan päällä.

Huomioi, että viisumihakemuksen käsittely saattaa kestää jopa 6 kk, joten olethan ajoissa varauksesi kanssa. Hakemuksesi lähetetään käsiteltäväksi Lontooseen, jossa on meitä lähin Uuden-Seelannin Visa Application centre.

Viisumipaketti sisältää:

Ollaksesi oikeutettu hakemaan tätä viisumia, sinun täytyy:
Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Hinnat

Aloituspäivät 2020 Hinta
Maori Explorer 2160
Maori Explorer / High season 2330
2nd Working Holiday visa + Standard vakuutus 6 kk 1085
2nd Working Holiday visa + Super vakuutus 6 kk 1135

(Hinnat voimassa saakka 31.12.2020)

Maori Explorer - Cathay Pacific

Sinulle, joka haluat matkustaa Uuteen-Seelantiin nopeasti ja edullisesti. Mahdollisuus pysähtyä kotimatkalla Hongkongissa. Hintaan sisältyy Work & Travel -ohjelma sekä muutoskelpoinen meno-paluu lentolippu.

Lähdöt: Ryhmälähdöt, tarkista lähtöpäivät täältä!
Menomatka: Helsingistä Aucklandiin, Lontoon ja Hong Kongin kautta
Paluumatka: Aucklandista tai Christchurchistä, mahdollisuus pysähtyä Hong Kongissa.
Lisäpalvelut: Pysähdys Australiassa: lennä Aucklandista tai Christchurchistä Sydneyyn hintaan 180€. Lennä sen jälkeen kotiin tai Hong Kongiin Melbournestä, Sydneystä tai Brisbanesta.
Hinta:

Helsingistä:
Low season: 1.1. - 30.6. ja 18.8. - 9.12. välisenä aikana
High season: 1.7. - 17.8. ja 10.12 - 31.12. välisenä aikana


Joskus matkan aikana saattaa tulla suunnitelmiin muutoksia ja siksi lentoliput ovat muutoskelpoiset. Paluulennot Uudesta-Seelannista / Australiasta ovat hyvin usein todella täynnä high season aikaan eli joulu-tammikuussa sekä heinä-elokuussa. Tästä syystä saattaa olla vaikea löytää paikkaa toivotulle paluupäivälle. Olethan varauksen kanssa ajoissa liikkeellä!

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Work & Travel Uusi-Seelanti matkakertomukset & blogit

Lue matkablogeja ja -kertomuksia osallistujiltamme
Ymmärrän kyllä ihan täysin surffipummeja, elämänmuutoksen tehneitä entisiä uraohjuksia, rennomman elämän perässä tänne tulleita ja kaikkia muita Uuteen-Seelantiin pysyvästi jääneitä ulkomaalaisia, joita olemme tavanneet - en itsekään olisi vielä valmis lähtemään kotiin.

Pauliina // Work & Travel Uusi-Seelanti

Usein kysyttyä


Koska viisumianomus tulee lähettää?

Kolmen viikon sisällä matkan varaamisesta.

Mitä matka maksaa GoXploren kautta?

Hinta määräytyy pitkälti valitsemiesi lentojen mukaan. Hintaan sisältyy itse ohjelma, lentoliput ja viisumikulut sekä paljon muuta apua paikan päällä työnhakuun liittyen työnvälitystoimistoltamme.

Minkälainen majoitus on varattuna alkuun?

Neljä ensimmäistä yötä Aucklandissa sisältyvät hintaan, sen jälkeen on aika etsiä oma asunto. Toki voit asua pidempäänkin hostellissa, jos näin haluat. Jos suunnittelet pysyvämpää asuntoa, huoneistoa/taloa/huonetta, saat lisätietoa tiedotustilaisuudesta. Yleensä asunnon löytyminen ei ole ongelma. Voit myös hommata kämppäkaverin ja näin pitää kustannukset kurissa tai asua eri hostelleissa. Mahdollisuuksia on monia.


Mitä asuminen maksaa?
Yö hostellissa maksaa noin 13 - 17 NZD per yö.

Pitääkö maassa olla kaikki 12 kuukautta?

Ei, päätät itse kuinka kauan haluat olla reissussa. Viisumi on voimassa yhden vuoden. Jos kyllästyt, mikä tuskin koskaan on tapahtunut, voit aina lentää takaisin kotiin suunniteltua aiemmin.

Kuinka kauan saan tehdä töitä yhdelle työnantajalle?

Uudessa-Seelannissa voit olla yhden ja saman työnantajan palveluksessa koko vuoden.

Kuinka paljon saan palkkaa?

Palkat ovat noin 12-18 dollaria tunnilta. Eroavaisuuksia toki löytyy töistä ja kokemuksestasi riippuen.

Kuinka paljon matkatavaraa voin ottaa mukaan?

Ruumaan menevää tavaraa saa olla 20 kg, ja käsimatkavaraa 5kg. Älä ota liikaa tavaraa mukaan!

Voinko käydä Australiassa vuoden aikana?

Kyllä, voit pysähtyä matkalla Australiassa vain 100eur lisähintaan. Kun saavut Australiaan, saat 3 kuukauden turistiviisumin. Työnteko on sallittu ainoastaan täyshoitoa (asunto ja ruoka) vastaan.

Tarvitsenko rokotuksia?

Tarkista hyvissä ajoin ennen lähtöä, jos tarviset erillistä rokotusta valitsemiisi kohteisiin. Lisää maa kohtaista tietoa: https://www.rokote.fi/

Tarvitsenko kansainvälisen ajokortin?

Uusi-Seelanti vaatii englannin kielisen version suomalaisesta ajokortistasi. Helpompaa näin ollen on hankkia kansainvälinen kortti. Tarkista vaatimukset ja toimitusehdot Autoliiton sivuilta: https://www.autoliitto.fi/matkailu/kansainvalinen-ajokortti

Mikä on WWOOF?

WWOOF tarkoittaa Willing Workers on Organic Farms. Jäsenyys ei sisälly ohjelmaan, mutta voit ostaa sen paikan päältä. Ilmoita kiinnostuksesi tiedotustilaisuudessa. Jäsenyys antaa mahdollisuuden työskennellä jäsenmaatiloilla. Teet töitä 4-6 tuntia päivässä täysihoitoa vastaan. Hyvä vaihtoehto oppia tuntemaan paikallista elämäntapaa.

Voinko opiskella Uudessa-Seelannissa?

Kyllä. Working Holiday viisumilla voit opiskella enintään4 kuukautta. Voit myös hakea opiskelijaviisumia ja silti osallistua ohjelmaamme.

Voivatko kaikki Pohjoismaiden kansalaiset hakea Working Holiday viisumia GoXploren kautta?

Kyllä, kunhan omistaa Pohjoismaisen passin.

Kuinka kauan viisuminen saaminen kestää?

Korkeintaan 10 päivää. Haemme viisumiasi muutama viikko ennen lähtöä ja saat sen sähköisesti itsellesi.

Koska varausmaksu on maksettava?

Heti kun olet tehnyt varauksen, saat varausvahvistuksen ja laskun varausmaksusta, 150€. Lasku tulee maksaa 14 päivän kuluessa. Jos haluat peruutusturvan, maksaa tämä 50€.

Koska varaus on viimeistään tehtävä?

Varaa hyvissä ajoin, jos tilaa ei löydy toivomanasi lähtöpäivänä, ilmoitamme minä päivänä paikkoja olisi vapaana.

Koska paluumatka varataan?

4 päivän sisällä varauksesta.

Voiko paluumatkan päivää muuttaa ja mitä se maksaa?

Paluumatkan päivää voi muuttaa matkan aikana, lipputyypistä riippuen säännöt vaihtelevat jonkin verran. Löydät omaa lippusi koskevat säännöt varausvahvistuksesta.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä! Vakuutus on pakollinen. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta.

Kattaako vakuutus oleskelun Thaimaassa?

Work & Travel matkavakuutus on voimassa koko maailmassa.

Jos olet lähdössä yhdessä kaverin kanssa, onko varmaa että lennämme samoilla lennoilla?

Kyllä, kunhan lennoilla vain on paikkoja. Muuten varaamme lennot niin lähelle toisiaan kuin mahdollista. Mainitsethan kaverisi nimen rekisteröinti/varausvaiheessa, niin varaamme teille samat lennot heti alusta.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Uusi-Seelanti » Work & Travel Uusi-Seelanti

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan