​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Taattu työpaikka Uudessa-Seelannissa

Haluatko matkalle rauhassa, niin että kaikki on valmiina ennen lähtöä? Jos sinulla on kokemusta palvelualoilta, voit valita All Set -ohjelmamme. Työt taataan etukäteen ja itse voit keskittyä nauttimaan matkastasi tarunomaiseen maahan!

Lue lisää

Ota yhteyttä Saara

Work & Travel Uusi-Seelanti All Set

Faktoja Work & Travel Uusi-Seelanti All Set
Alkaen EUR 2390
Sopii18-35 -vuotiaille
EdellytyksetKokemus palvelualoilta ja/tai asikaspalvelusta
PituusMax. 12 kuukautta
SaapumispaikkaYmpäri vuoden
TyötakuuKyllä
PalkkatyöKyllä
Pitäsi tilataMielellään 3kk ennen suunniteltua lähtöä
Work & TravelPalkallinen työTaattu työ

Work & Travel Uusi-Seelanti All Set

Lonely Planet on listannut Uuden-Seelannin monta kertaa ykkösmatkakohteeksi. Lukemattomia nähtävyyksiä, sademetsiä, suuria jäätiköitä, pieniä pingviinejä, Maori-kulttuuri ja koko kansan rakastama Rugby. On helppoa ymmärtää miksi sanotaan, että maa on "chilled ja relaxed" ja miksi siellä viihdytään niin äärettömän hyvin. Uuden-Seelannin läpi ei kannata kiirehtiä ja moni matkailija toivookin, että aikaa maassa olisi ollut huomattavasti enemmän. Nähtävää ja tekemistä on niin paljon, että aika tulee joka tapauksessa loppumaan kesken...

Monet nuoret reissaavat Uuteen-Seelantiin ja tekevät samalla töitä mahdollistaakseen pidemmän oleskelun maassa. Osa haluaa vasta paikan päällä päättää minne päin maata asettuu, missä työskentelee ja miten pitkään, kun taas osa haluaa, että kaikki on valmiina jo ennen lähtöä Suomesta. Jos jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu enemmän sinun jutulta, kannattaa tutustua tarkemmin Work & Travel Uusi-Seelanti All Set -ohjelmaan.

Jos haluat jo etukäteen varmuuden siitä, missä ja miten pitkään tulet työskentelemään, Uuden-Seelannin All Set -ohjelma on sinulle oiva valinta. Jos sinulta löytyy aiempaa työkokemusta palveluliiketoiminnan saralta ja/tai asiakaspalvelusta, voit valita 6kk mittaisin Hospitality Placement vaihtoehdon. Jos taas olet kiinnostunut alasta, mutta työkokemusta ei vielä löydy, 3kk mittainen Hostel Internship Placement takaa sinulle paikan alalta. Alta löydät kuvaukset näistä kahdesta eri vaihtoehdosta, joihin sinun on mahdollista hakea.

Kummankin vaihtoehdon osalta autamme viisumin/oleskeluluvan kanssa sekä muissa byrokratian kiemuroissa kuten veronumeron hankkiminen ja pankkitilin avaaminen. Itse voit nauttia ajastasi Down Under ja keskittyä oleelliseen eli työn tekoon ja hauskan pitämiseen. Ohjelma pitää sisällään myös lentoliput ja nämä ovat viisumin lailla voimassa yhden vuoden. Työ-/harjoittelujaksosi jälkeen voit siis hyvin jäädä maahan vielä matkustamaan tai tekemään vaikka uusia töitä.

Ennen kaikkea etsimme vastuullista ja ystävällistä henkilökuntaa, henkilöitä jotka ovat ennakkoluulottomia ja innokkaita tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin ja tapaamaan uusia ihmisiä. Sinun tulisi myös olla joustava ja avoin erilaisille työtarjouksille. Jos haluat oppia uusia asioita ja olet henkilö, jolta ei aina erikseen tarvitse pyytää joka asiaan apua, olet varmasti hyvä ehdokas tähän ohjelmaan!

Ennen matkaa:

Apua Uudessa-Seelannissa:

Ei kuulu ohjelman hintaan:

Epäilyttääkö matkalle lähteminen ja varauksen tekeminen koronaviruksen takia? Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle tarvittaessa mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Lue lisää aiheestä tästä.

Mikä Uuden-Seelannin ohjelma sopii sinulle?

Meillä on neljä ohjelmaa Uuteen-Seelantiin. Jokaisen ohjelman omilta sivuilta löydät tarkan ohjelmasisällön. Jotta ohjelmien oleelliset erot olisi helppo ymmärtää, löydät alta taulukon, josta näet mitä mihinkin ohjelmaan kuuluu. Klikkaa itse ohjelmaa, josta olet kiinnostunut ja lue lisää.
Ohjelma Taattu työpaikka? Työ selvillä ennen lähtöä? Apua työn löytymisessä? Palkka Majoitus selvillä ennen lähtöä? Apua majoituksen löytymisessä?
Work & Travel X Rahapalkka X
All Set - Hospitality X X
Rahapalkka X
All Set - Internship X X
Ruokailut & majoitus X
Ranchstay X X
Ruokailut & majoitus X
Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Työ

Jos olet opiskelija, nuori työntekijä tai seikkailunhaluinen reissaaja, joka etsii uusia, ainutlaatuisia ja kansainvälisiä haasteita matkailun tai palveluliiketoiminnen saralta, on All Set -ohjelmamme juuri sinua varten. Tämän ohjelman kautta sinun on mahdollisuus saada töitä vaikkapa jostain luksus-resortista, ravintolasta tai muusta turistikohteesta ympäri Uutta-Seelantia. Paikkoja tarjotaan osana kansainvälistä kulttuurivaihtoa, pidämme huolen, että saat varmasti kaiken mahdollisen irti ajastasi Uudessa-Seelannissa. Pääset nauttimaan erityisistä tapahtumista ja kulttuuriretkistä. Jos haluat mukaan ohjelmaan, jossa on vähemmän raameja olollesi Uudessa-Seelannissa ja voit reissata rauhassa omaan tahtiisi, tavallinen Work & Travel -ohjelma saattaa olla parempi vaihtoehto sinulle.

Tulet oppimaan matkailun ja palveluliiketoiminnan perusteita, periaatteita ja rutiineja maailman suosituimmissa matkailukohteissa Uudessa-Seelannissa. Saat mahdollisuuden edistää uraasi ja kasvaa ihmisenä uusien kokemusten ja haasteiden kautta. Tämän ohjeman kautta on mahdollista saada tietotaitoa ja erikoistua oman valintasi mukaan (culinary/restaurant, guest services, attractions/event management, operations/logistics etc.) ja oppia suoraan työelämän kautta kaikki vieraanvaraisuudesta matkailu- ja palveluliiketoiminnan saralla.

Esimerkkejä työpaikoista:

Ole meihin yhteydessä ja laita meille CV sekä hakukirje englanniksi, niin katsomme mitä mahdollisia tehtäviä sinulle voisi olla tarjolla toiveidesi mukaan. Tarvitsemme myös henkilötietosi, mutta tässä vaiheessa kun vasta arvioimme hakemustasi, ei sinun vielä tarvitse maksaa edes ohjelman ennakkomaksua. Autamme sinua Working Holiday - viisumin kanssa, jolla voit oleskella Uudessa-Seelannissa jopa vuoden. Uudessa-Seelannissa voit työskennellä vaikka koko vuoden yhdelle työnantajalle. Takaamme että tulet työskentelemään keskimäärin ainakin 30h/viikko ja keskituntipalkka on noin 15 NZD. Jokainen työnantaja määrittelee ja suunnittelee aikataulut sekä työvuorot itse, mutta sinulla tulee olemaan keskimäärin 2 vapaapäivää viikossa.
Lähetä sivu PDF-muodossa

Asuminen

Saapuessasi Aucklandiin, sinulle on varattuna lentokenttäkuljetukset ja pääset suoraan majoitukseen, joka sinulle on varattuna ensimmäisiksi 3 yöksi. Täällä tapaat jo muita nuoria, joihin pääset tutustumaan. Ensimmäisten hostelli-öiden jälkeen majoituksesi riippuu täysin siitä, missä työpaikkasi sijaitsee. Autamme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa löytämään sinulle sopivan majoituksen toiveidesi mukaan.

Hospitality & Tourism placement
Osa työnantajista tarjoaa majoituksen työpaikan yhteydessä. Varsinkin jos olet menossa töihin johonkin hotelliin tai matkailukeskukseen, majoitus saattaa kuulua työpaikkaan. Työnantajasta riippuen majoitus voi maksaa erikseen tai sitten se huomioidaan palkassasi. Majoitus on mahdollista varmistaa ja vahvistaa jo ennen töiden alkua, ja usein tämä onkin hyvä idea, koska osa työpaikoista saattaa sijaita hieman kauempana ja etäällä suurista asutuskeskuksista.

Aucklandin & Wellingtonin "city placements" osalta moni etsii itse oman majoituksen joko hostellista tai vuokraa esimerkiksi oman asunnon itse/kaverin kanssa. Aucklandissa on mahdollista myös valita "home-stay" paikallisessa perheessä. Uudessa-Seelannissakin on käytössä usein vuokratakuu, joka on yhden kuukauden vuokra. Tämän saa takaisin vuokrasopimuksen päätyttyä.

Hostel Internhip placement
Majoitus on perustasoa hostellissa, mutta usein erittäin kodikas ja asut samanhenkisten nuorten kanssa. Usein majoitus on samassa hostellissa, jossa muutenkin työskentelet. Huoneet jaetaan muiden kanssa (dorms) ja samassa huoneessa saattaa olla jopa 8 henkeä. Jokaisessa kerroksessa on yhteinen kylpyhuone, keittiö ja olohuone. Hostelleissa on myös pyykkitupa, jota voi käyttää korvausta vastaan.

Uuden-Seelannin julkinen liikenne toimii hyvin ja usein työpaikat katsotaankin niin, että ne ovat hyvin saavutettavissa. Moni ottaa mukaan myös oman makuupussin ja korvatulpat, nämä saattavat auttaa alkuun, jos et ole tottunut jakamaan huonetta/asuntoa ennen muiden kanssa.

Miksi valita Work & Travel Uusi-Seelanti All Set GoXplore?

Viisumi

Working Holiday -viisumi oikeuttaa 12 kuukauden ajan matkustamaan ja tekemään töitä Uudessa-Seelannissa. Erona Australian viisumiin on että, voit tehdä töitä samassa paikassa koko ajan. Työ itsessään ei ole tärkeää, vaan tarkoitus on kerätä kasaan matkarahoja reissaamista varten. Jotta voit ostaa viisumin meidän kauttamme, tulee sinun osallistua johonkin meidän Work & Travel -ohjelmaan.

Viisumivaatimukset, työviisumia varten:

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Lähdöt

Suositellut aloituspäivät: Hospitality & Tourism Placements

Kesäsesonki on Uudessa-Seelannissa suunnilleen lokakuun puolesta välistä huhtikuun loppuun. Jos olet kiinnostunut isojen kaupunkien tarjonnasta Auckland, Wellington & Christchurch (city placements), kannattaa varautua olemaan käytettävissä ainakin 10 kuukautta loka-marraskuusta alkaen.

Talvisesongin aikana pitäisi varautua olemaan paikalla ja käytettävissä kesäkuusta syyskuun loppuun. Talvikausi ja sen päättyminen riippuu toki aina paljon myös säästä ja lumitilanteesta, joka on oleellinen esim. hiihtokeskuksissa. "City placements" talvikaudella muualla kuin näissä keskuksissa, saattaa kestää myös jopa 10 kuukautta.

Paikalla kannattaa olla paria viikkoa ennen töiden alkua. Tämä on kuitenkin vain suositus. Näin pääset tutustumaan uuteen kotikaupunkiin ja ympäristöön rauhassa ennen töiden alkua.

Suositellut aloituspäivät: Hostel Internship

Hostel Internship -harjoittelun voit aloittaa oikeastaan vuoden ympäri. Aloituspäivät muovautuvat sen mukaan, missä tulet työskentelemään ja mikä tarve työnantajalla on. Varsinaisia kesä- tai talvisesongin aikatauluja ei noudateta. Aloituspäivästä sovitaan aina erikseen ja tapauskohtaisesti työnantajan kanssa.

Huomioi alla oleva linkki ja Uuden-Seelannin Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 2.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Uuden-Seelannin valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://www.immigration.govt.nz/about-us/media-centre/news-notifications/coronavirus-update-inz-response

Hinnat

Aloituspäivät 2020 Hinta
Hospitality Placement 2470
Hospitality Placement / high season 2660
Hostel Internship 2390
Hostel Internship / high season 2590

Hinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti.

Haluan varata! Minulla on kysyttävää

FAQ

Milloin pitää viimeistään hakea ohjelmaan?

Mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, ainakin 3-4 kk ennen haluattua aloitusajankohtaa. Töiden löytäminen toiveidesi mukaan vie aikaa ja suosittelemme, että oletkin joustava aloituspäivän kanssa.

Mistä voin saada työpaikan?

Töitä on paljon tarjolla esimerkiksi hotelleissa, resorteissa, ravintoloissa, matkailukohteissa ja kaupoissa ympäri Uutta-Seelantia. Huomioi että kesä- ja talvikaudella saattaa olla hieman erilaisia töitä tarjolla. Työtehtävät vaihtelevat myös näinä aikoina.

Voinko toivoa jotain tiettyä työtä / työtehtävää?

Kyllä, voit kertoa meille toiveesi ja nämä pyritään luonnollisesti mahdollisimman hyvin toteuttamaan. Kaikkiin tehtäviin on olemassa minimivaatimukset ja jokaisen tausta ja kokemus punnitaan tarkasti, ennen kuin mitään voidaan taata tai luvata. Mitä joustavampi olet, sitä todennäköisemmin toiveesi voidaan toteuttaa.

Mitkä ovat eri työsesongit?

Kesäsesonki on Uudessa-Seelannissa suunnilleen lokakuun puolesta välistä huhtikuun loppuun. Jos olet kiinnostunut isojen kaupunkien tarjonnasta Auckland, Wellington & Christchurch (city placements), kannattaa varautua olemaan käytettävissä ainakin 10 kuukautta loka-marraskuusta alkaen.

Talvisesongin aikana pitäisi varautua olemaan paikalla ja käytettävissä kesäkuusta syyskuun loppuun. Talvikausi ja sen päättyminen riippuu toki aina paljon myös säästä ja lumitilanteesta, joka on oleellinen esim. hiihtokeskuksissa. "City placements" talvikaudella muualla kuin näissä keskuksissa, saattaa kestää myös jopa 10 kuukautta.

Kuinka monta tuntia töitä minun täytyy tehdä viikossa?

Työtunnit riippuvat työpaikasta. Keskimääräinen viikkotuntimäärä on noin 30 tuntia. Yleensä työvuorot selviää pari viikkoa etukäteen. Usein työtehtävissä edellytetään, että olet käytettävissä myös iltaisin ja viikonloppuisin eli ns. vuorotyövuoroina.

Minkä tyyppisiä henkilöitä töihin haetaan?

Ennen kaikkea etsimme vastuullista ja ystävällistä henkilökuntaa, henkilöitä jotka ovat ennakkoluulottomia ja innokkaita tutustumaan uusin mahdollisuuksiin ja tapaamaan uusia ihmisiä. Sinun tulisi myös olla joustava ja avoin erilaisille työtarjouksille. Jos haluat oppia uusia asioita ja olet henkilö, jolta ei aina erikseen tarvitse pyytää joka asiaan apua, olet varmasti hyvä ehdokas tähän ohjelmaan!

Voinko osallistua kaverin kanssa?

Kyllä voit. Emme toki voi etukäteen luvata, että esimerkiksi työt löytyy samasta yrityksestä. Hyvin suurella todennäköisyydellä ainakin samaan kaupunkiin on mahdollista päästä.

Mitä jos työnantaja antaa minulle potkut?

Jos sinut irtisanotaan tehtävistä, emme ole vastuussa löytämään sinulle uutta työpaikkaa. Toki tämä riippuu syystä ja onko tälle irtisanomille ollut perusteita. Jokainen tapaus arvioidaan luonnollisesti tapauskohtaisesti.

Tarvitsenko matkavakuutuksen?

Kyllä, se on edellytys jokaiselle osallistujalle. Lisäksi Uuteen-Seelantiin jo pelkkää viisumia varten kattava matkavakuutus on pakollinen. Ota meihin yhteyttä, niin me GoXplorella voimme suositella sinulle matkavakuutusta.

Tarvitsenko veronumeron ja mikä se on?

Kyllä, Uudessa-Seelannissa tarvitset henkilökohtaisen veronumeron: "Inland Revenue Departure Number -IRD -nr". Me autamme sinua tämän kanssa, kun olet hyväksytty ohjelmaan.

Kuinka löydän majoituksen?

Me ja yhteistyökumppanimme autamme sinua majoituksen kanssa. Jokainen toki päättää itse missä ja miten haluaa asua. Monella työnantajalla on mahdollisuus tarjota majoitus myös töiden yhteydessä. Riippuen työpaikasta ja töiden kestosta moni valitsee hostellin tai vuokraa yksin/kaverin kanssa asunnon tai huoneen. Uudessa-Seelannissa vuokrat ilmoitetaan usein per viikko ja tavallinen hinta on noin 130–225 NZD/viikko. Homestay vaihtoehto on myös jossain mahdollinen, jos haluat asua paikallisen perheen kanssa.

Saanko vapaata / lomaa töistä?

Kyllä. Sovitun työajan aikana et voi välttämättä saada pidempää lomaa, koska olet lupautunut työskentelmään tietyn ajan työnantajalle. Jos tarvitset vapaata, sovit tästä työnantajan kanssa suoraan. Normaalit vapaapäivät sinulla luonnollisesti on ja näitä yleensä kaksi viikossa.

Voinko jäädä muihin töihin, suorittaa harjoittelun tai olla vaikka Au Pairina All Set -ohjelman jälkeen?

Kyllä voit. Working Holiday -viisumilla voit oleskella ja tehdä töitä maassa 12kk.

Lähetä sivu PDF-muodossa Haluan varata! Minulla on kysyttävää

Alkuun » Maa » Uusi-Seelanti » Work & Travel Uusi-Seelanti All Set

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan