Lähdöt

Ryhmälähdöt

Yksi monista syistä miksi ihmiset matkustavat näille matkoille on tavata uusia ihmisiä ja saada uusia ystäviä. Tiedämme miltä tuntuu jättää turvallinen koti, perhe ja ystävät ja matkustaa kohti tuntematonta. Silloin voi olla mukavaa, jos on joku tai joitakin, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse. Heidän kanssaan on mukava jakaa ajatuksia ja jutella ennen matkaa. Siksi me olemme järjestäneet ryhmälähtöjä. Lähdöillä on tietyt päivämäärät ja me varaamme kaikille matkustajille paikat samalta lennolta. Voitte ottaa toisiinne yhteyttä jo ennen matkaa, koska lähetämme osallistujalistan kaikille. Osa matkustaa yhdessä Helsingistä ja osa tavataan Lontoossa. Ryhmälähdöillä on myös yhteinen kuljetus Sydneyn/Melbournen lentokentältä ja kaikki asuvat samassa hostellissa. Myös yhteistyökumppanimme orientaatio on kaikille Sydneyssä/Melbournessa yhteinen.

Emme voi koskaan taata tiettyä määrää ryhmälähdölle, koska se vaihtelee lähtöjen välillä. Ryhmälähtöjen paikkatilanne riippuu aina lentojen paikkatilanteesta, joten korkeasesongin aikana kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Saadaksesi varmuuden onko haluamallasi ryhmälähdöllä tilaa – ota meihin yhteyttä!

Päivämäärät alla koskevat ainoastaan ryhmälähtöjä. Jos haluat lähteä jonain muuna päivänä, sekin toki onnistuu.

Vuoden 2020 ryhmälähdöt

Tammikuu17, 31
Helmikuu07, 21
Maaliskuu3, 10, 24
Huhtikuu7, 21, 28
Toukokuu05, 19
Kesäkuu16, 23
Heinäkuu07, 14
Elokuu04, 11, 25
Syyskuu01, 08, 15, 22
Lokakuu06, 13, 20, 27
Marraskuu03, 10, 24
Joulukuu01

Huomioi alla oleva linkki ja Australian Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 1.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Australian valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://immi.homeaffairs.gov.au/news-media/archive/article?itemId=355

Sulje ponnahdusikkuna