Lähdöt

Varaamme lentoliput Helsingistä Brisbaneen, mutta kotiin voit toki palata muualtakin päin Australiaa. Yhteistyökumppanimme hakee osallistujat kentältä ja tuo hostelliin, jossa yövyt ensimmäisen yön. Saavut torstaina paikan päälle ja seuraavana päivänä matka jatkuu Noosaan. Täällä vietetään kolme aurinkoista päivää ja ehdit mukavasti sopeutua aikaeroon ennen kuin aloitat itse työt tulevassa työpaikassasi.

Noosan sijainti merenrannalla ja lukuisat harrastus- ja urheilumahdollisuudet vetävät puoleensa myös paljon retkeilijöitä ympäri maailmaa. Noosassa voit rentoutua, käydä kävelyllä tai uimassa Tyynessä valtameressä ja saada uusia kavereita, ennenkuin aloitat uudet seikkailut.

Viisi päivää kestävän tutustumisjakson aikana käydään esimerkiksi läpi millaista on työnteko australialaisilla maatiloilla. Pääset myös kertomaan millaisia töitä itse haluaisit tehdä ja saat työtarjouksia mahdollisilta työnantajilta. Ensimmäisen työrupeaman jälkeen voit matkustella ympäri Australiaa. Voit myös olla halutessasi pidempään yhden työnantajan palveluksessa, jos haluat.

Noin 95% niistä töistä, joita välitämme, oikeuttaa hakemaan ns. Second Year Working Holiday -viisumia. Tämä viisumi oikeuttaa yhteen lisävuoteen Australiassa, kun ensimmäisellä viisumilla on tehty tarpeeksi farmi-töitä.

Et varmasti tule katumaan hetkeäkään, jos päätät lähteä Australiaan. Suosittelemme kyllä, että teet muutakin kuin pelkkiä töitä. Australia on maa, jolla on niin paljon annettavaa ja olisi synti matkustaa maapallon toiselle puolelle ottamatta siitä kaikkea irti. Kerromme sinulla lisää ja annamme vinkkejä erilaisista matkaohteista ja nähtävyyksistä. Kaikesta kannattaa nauttia omassa tahdissa ja omalla painollaan. Tulet huomaamaan, että suunnitelmasi muuttuvat ajan myötä, joten älä suunnittele liikaa etukäteen.

Jos haluat, että paluulentosi on jostain muualta kuin Brisbanestä tai haluat lentää kotiin jonkin toisen maan kautta, ilmoita meille niin autamme varausten tekemisessä.

ALOITUSPÄIVÄT 2020


Tammikuu2, 9, 16, 23, 30
Helmikuu6, 13, 20,27
Maaliskuu5, 12, 19, 26
Huhtikuu2, 9, 16, 23, 30
Toukokuu7, 14, 21, 28

Miksi Farm & Travel Australia GoXplore kautta?

Sulje ponnahdusikkuna