Lähdöt

Me varaamme sinulle lennot Aucklandiin, ja mahdollisuus matkustaa Uuteen-Seelantiin seikkailulle on ympäri vuoden. Sinut haetaan lentokentältä ja viedään hostellille, josta sinulle on varattu majoitus. Ohjelma alkaa joka toinen ja neljäs sunnuntai sekä joka maanantai ja kotimatkat järjestetään perjantaisin. 2 esittelypäivän jälkeen matkustat uuden perheesi luokse. Katso tarkat päivät alapuolelta.

Ohjelma alkaa ympäri vuoden, mutta huomioi, että tietyt alueet ovat enemmän sesonkiriippuvaisia kuin toiset. Esimerkiksi hevosiin liittyen kilpailukausi ja poikimiskausi. Vaellusratsastustallit ovat aktiivisia melkein koko vuoden. Saat lisätietoja eri sesongeista ottamalla meihin yhteyttä. Muista että, vuodenajat ovat siellä päinvastoin kuin meillä Suomessa. Kun Uudessa-Seelannissa on kesä, meillä on talvi.

Me emme voi koskaan taata tietyn tyyppistä farmia tai paikkaa Uudessa-Seelannissa, mutta jos sinulla on toiveita kirjoita ne varaukseesi ja ilmoita niistä meille, jotta voimme tehdä kaikkemme, jotta löydämme toiveitasi vastaavan paikan. Muista kuitenkin olla joustava ja avoin ehdotuksille. Se tulee auttamaan sinua koko matkasi ajan.

Et tule katumaan matkaasi Uuteen-Seelantiin ja me suosittelemme, että matkustat hieman ympäri maata myös Ranch aikasi lisäksi. Uusi-Seelanti on kohde, jolla on uskomattoman paljon tarjota!

ALOITUSPÄIVÄT 2019:

Miksi Farm Stay -ohjelma Uuteen-Seelantiin GoXploren kautta?

Sulje ponnahdusikkuna