Lähdöt

All Set -ohjelmaan ei ole ennalta määrättyjä lähtöpäiviä. Lähtö suunnitellaan toiveidesi mukaan, mutta kannattaa olla joustava näiden päivien kanssa. Myös työnantajalla saattaa olla vaatimuksia/edellytyksiä aloituksen suhteen. Alla on talvi- ja kesäsesongit, jolloin suurin osa töistä on mahdollista aloittaa ja jolloin todennäköisimmin löytyy hyvin eri vaihtoehtoja.

Kesäsesonki Australiassa alkaa:
Syyskuun puoliväli / lokakuun puoliväli ja tästä eteenpäin puoli vuotta

Australian talvi (Dry season in the Tropical North)
Toukokuu – lokakuu (minimi 6 kk sitoutuminen töihin)

Lennot varataan sinulle vasta sitten, kun sijoitus työpaikkaan on vahvistettu. Lentoliput kuuluvat ohjelman hintaan ja voit valita nämä joko Sydenyyn tai Melbourneen. Jos työpaikkasi on jossain muualla, voit varata jatkolennot myös kauttamme, mutta erilliskustannuksena. Huomioi, että maan sisäisiin lentolippuihin saattaa kuulua erillisiä ehtoja ja sääntöjä, jotka poikkeavat lipuista, jotka kuuluvat tämän ohjelman hintaan.

Travel Restrictions – effective immediately:
https://immi.homeaffairs.gov.au/news-media/archive/article?itemId=355

Huomioi yllä oleva linkki ja Australian Immigrationin matkustustiedote. Uutinen koskee matkustusta sekä oleskelua Manner-Kiinan alueella 1.2.2020 jälkeen ja rajoittaa näin ollen Australian valtion alueelle pääsyä kaikkien maiden kansalaisten osalta määrittelemättömän ajan yllä olevasta ajankohdasta eteenpäin.

Sulje ponnahdusikkuna