Lähdöt

Päätät itse koska haluat saapua Costa Ricaan, mutta suosittelemme saapumista lauantaina (tai sunnuntaina), näinä päivinä sinua voidaan myös olla vastassa kentällä. Kuljetus isäntäperheen luokse on järjestetty. Maanantaina on sitten aika aloittaa kielikurssi. Projektit ja majoitus päättyy aina lauantaisin.

Jos haluat työskennellä opettajana, on hyvä muistaa, että koulut ovat kiinni 1. - 18.07. välisenä aikana sekä joulukuun alusta helmikuun puoliväliin. Voit tehdä töitä muina aikoina, ja käyttää loma-ajat matkustamiseen. Lastenkodit ja kansallispuistot ovat auki ympäri vuoden.

HUOM! Lennot eivät sisälly hintaan.

Teemme sinulle tarjouksen lennoista halutessasi. Lennot voit myös hoitaa itse, muista ettet kuitenkaan varaa mitään ennen kuin olet saanut vahvistuksen projektista haluamillesi päiville. Koska yhteistyökumppanimme hoitaa lentokenttäkuljetukset, tarvitsemme lentoaikataulusi. Jos siis varaat lennot jotain muuta kautta, ilmoitathan tiedot meille mahdollisimman pian.

Voit olla yhtäjaksoisesti Costa Ricassa kolme kuukautta, jos haluat viipyä pidempään, tulee sinun uusia oleskelulupasi. Lisätietoja tästä saat paikan päällä Costa Ricassa.

Sulje ponnahdusikkuna