Peruutusehdot

Edellä 6, 7, 8 alkaen Täydentävät matkaehdot

6. Peruutusturva
Peruutusturva on henkilökohtainen ja sitä ei makseta takaisin peruutustilanteessa. Peruutusturva on voimassa äkillisen sairauden, onnettumuuden tai kuolemantapauksen kohdatessa, joka koskee itse asiakasta tai avio/avopuolisoa, lapsia, vanhempia tai sisarruksia. Muutokset peruutusturvaan (lisäys tai peruutus) tulee tehdä ennenkuin maksat varausmaksun.

HUOM! Work & Travel ohjelmien lentolippuihin sisältyy 50% peruutusmaksu, kun lippu kirjoitettu. Tämä maksu ei sisälly/ei koske GoXploren peruutusturvaan.

7. Asiakkaan oikeus perua matka, ilman peruutusturvaa
Kustannukset peruutustilanteessa:

Mahdollinen viisumimaksu 299 Euro ohjelmasta riippuen.

8. Peruutus GoXploren peruutusturvalla

Peruutus, joka tapahtuu peruutusturvan piirissä, noudatamme seuraavaa sääntöä:

Peruutus tulee tehdä kirjallisena GoXplore Sweden ABlle. Lääkärintodistus, sekä lentoliput ja muut asiakirjat tulee välittömästi lähettää GoXplorelle. Matkustaja on yhteydessä GoXploreen, joka tämän jälkeen huolehtii matkan peruuttamisesta. On tärkeää, että lentoliput perutaan ENNEN suunniteltua lähtöaikaa. Jos matkaa ei ole peruttu ajoissa, takaisinmaksua ei suoriteta. Todistukset tulee esittää peruutuksen yhteydessä, päivättynä päivämäärällä, joka on ennen lähtöpäivää. Lääkärintodistuksen tulee sisältää tiedot tehdyistä tutkimuksista (päivämäärä), tulokset, diagnoosi sekä lausunto, että sairaus tai onnettuus merkittävästi estää tai vaikeuttaa matkustajan lähöä. Mahdollinen sairaus ei saa olla tiedossa varausvaiheessa. Tällaisessä tapauksessa peruutusturva ei päde. Peruusturvasta ja varausmaksusta ei tehdä takaisinmaksua.

Jos matkustajalla ei ole lääkärintodistusta, käsitellään peruutus kuten kohdassa 7.

Sulje ponnahdusikkuna