​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen ​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Tietoa meistä

Haluatko työskennellä ulkomailla, matkustaa, saada uusia kavereita, tutustua uusiin kulttuureihin sekä pitää hauskaa? Nyt olet löytänyt oikean osoitteen!

GoXplore on Pohjoismaiden suurin asiantuntija matkustamisen ja työnteon yhdistämisessä maailmalla; tarjoamme palkallisia työpaikkoja sekä vapaaehtoistöitä ympäri maailmaa. Toimistomme löytyvät Helsingin lisäksi Tukholmasta, Helsingborgista ja Oslosta. Yli 15 vuoden kokemuksella autamme nuoria maailmalle turvallisella, mukavalla ja rennolla tavalla. Olemme mukana kaikissa mahdollisissa valmisteluissa, järjestämme viisumit, lennot ja ryhmälähdöt, mitä pakata mukaan - ja vastauksia löytyy melkein mihin tahansa kysymykseen.

Haluamme yksinkertaistaa asiakkaillemme kokea maailma hieman eri tavalla, hankkia kokemusta ulkomailla asumisesta, työskentelystä ja seikkaluista. Kansainvälistymällä ja uusiin kulttuureihin tutustumalla vähennämme ennakkoluuloja ja yhteisöjen välisiä kuiluja.

Olemme erikoistuneet järjestämään matkoja, joissa yhdistetään työskentely ja reissaaminen. Me kaikki GoXplorella olemme työskennelleet, opiskelleet ja asuneet ulkomailla. Tiedämme millaista on olla uudessa maassa asumassa ja työskentelemässä. Siksi olemme omistautuneet auttamaan matkustajiamme saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen. Olemme auttaneet tuhansia nuoria seikkailijoita. Ota yhteyttä, ja otamme yhdessä ensimmäisen askeleen kohta omaa seikkailuasi.

Dare to GoXplore!

Varaa aika toimistoltamme Helsingissä

Tule käymään toimistollamme Pieni Roobertinkatu 9 Helsinki, niin voimme kertoa enemmän millaista on matkustaa ja työskennellä ulkomailla.

GoXplore Finland Oy
M.O.W., Mothership of Work
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai: 08.00-17.00
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu
Pyhien aatot: 08.00-13.00
Pyhäpäivät: Suljettu

Soita 0504156400 / 075 325 2022 tai lähetä sähköpostia etukäteen, niin varaamme sinulle ajan. Olet lämpimästi tervetullut käymään toimistollamme!

Alla muutamia houkuttelevia matkaideoita!

Work & Travel Australia - ansaitse matkakassa samalla kun reissaat maata ympäri? Käy tutustumassa Australia -sivuilla.

Horses & Wildlife Etelä-Afrikka – Satuloi hevonen ja koe Etelä-Afrikan luonto hevosen selästä. Ehkä eteesi saapuu jopa legendaarinen The Big Five...

Lion Centre -projekti Zimbabwessa - ohjelman tarkoitus on kasvattaa leijonapopulaatiota, pääset tarkkailemaan läheltä näitä huikeita villieläimiä.


Alkuun » Tietoa meistä

Emilia M tilasi Work & Travel Uusi-Seelanti All Set ohjelmamme 720 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!