Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Welcome to GoXplore Finland

Haluatko työskennellä ulkomailla, matkustaa, saada ystäviä, tutustua uusiin kulttuureihin sekä pitää hauskaa? Olet löytänyt oikean osoitteen!

GoXplore on Skandinaavian johtava Work & Travel Company; tarjoamme palkallisia työpaikkoja sekä vapaaehtoistöitä ympäri maailmaa. Toimistomme löytyvät Tukholmasta ja Helsingborgista, sekä Oslosta. Yli 15 vuoden kokemuksella autamme nuoria maailmalle turvallisella, mukavalla ja rennolla tavalla olitpa sitten kiinnostunut vapaaehtoistöistä, työharjoitteluista tai palkallisista töistä maailmalla. Autamme kaikissa mahdollisissa matkajärjestelyissä, mukaan lukien viisumit, lennot, työnhaku, asuminen jne., jotta matkasi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Olemme avanneet Suomen toimistomme 2015 ja nyt on kaikilla suomalaisillakin mahdollisuus lähteä maailmalle, tutustua uusiin kulttuureihin, kieliin sekä ihmisiin.

Olemme auttaneet tuhansia nuoria seikkailijoita. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä ensimmäisen askel kohta omaa seikkailuasi.

Dare to GoXplore!

Alla muutamia houkuttelevia matkaideoita!

Haluatko palkkatöihin Work & Travel Australia ohjelman kautta ja ansaita taskurahaa matkan varrella, kun reissaat ympäri Ausseja?

Miltä kuulostaa talvisesonki Kalliovuorilla puuterilumilla ja varma työpaikka ennen lähtöäsi? Lue lisää Kanada All Set!

Oletko joskus haaveillut pääseväsi lähelle villieläimiä? Lähde mukaan eläintenpelastuskeskukseen Namibiaan: Wildlife Rescue Centre.

Entä jos koulutuksesi vaatii työharjoittelun suorittamista osana tutkintoa, mutta haluaisit myös matkustella - mikset yhdistä näitä kahta? Lue lisää työharjoitteluista tästä.

Tämä julkaistiin torstai 04. kesäkuuta 2015 klo. 16:15

Alkuun » Uutuuksia » Welcome to GoXplore Finland

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 23.10.2019 Helsinki. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!