​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Kuulumisia Seven Mile Beachilta

Hyppää seikkailuun ja aalloille Surf Camp Australian kanssa! 5 tai 7 päivän kurssin aikana vain syöt, nukut ja ajattelet surffaamista. Jos olet joskus haaveillut kokeilevasi surffaamista, on tässä tilaisuutesi! Surf Camp Australian kanssa yhteistyössä järjestyllä kurssilla pääset kokemaan Australian upeimmat ja kauneimmat ranna, jotka sopivat sekä aloittelijoille että jo kokeneemmille surffaireille. Rannat, joilla kurssit pidetään, ovat lähellä rauhallisia luonnonpuistoja, joissa ei muita ihmisiä juurikaan tapaa eli keskittyminen ja upeat elämykset luonnossa ovat taattuja. Alla muutama sana Mikolta, joka suoritti viiden päivän kurssin helmikuussa - ja on valmis uuteen viikkon vaikka saman tien.

"Olin aivan varma, että minusta ei tule koskaan surffaajaa enkä koskaan oikein ole lajista tiennyt mitään. Onneksi tartuin GoXploren tarjoamaan mahdollisuuteen testata tätä uutta lajia, takana on elämäni ehkä yksi huimimmista viikoista. Ei minusta surffaria tuon viikon jälkeen tullut, mutta lajia aion ehdottomasti testata uudelleen joka kerta kun siihen on mahdollisuus. Surf Camp oli täynnä saman henkisiä ja ikäisiä ihmisiä ja ohjaajat olivat ammattitaitoisia ja hauskoja kavereita. Se että lähdin kurssille täysin yksin, ei haitannut ollenkaan. Sain heti bussimatkalla muutaman kaverin, joiden kanssa olen varmasti yhteydessä vielä vuosia eteenpäin.

Päivät todella koostuivat vain ja ainoastaan surffaamisesta, ruokailuista, nukkumisesta ja hengailusta uusien kavereiden kanssa. Ruoka oli hyvää ja riittävää aussi-tyylistä buffet ruokaa, mutta majoituksen lähellä oli myös pieni kioski, josta oli mahdollista käydä ostamassa jätskiä ym. kun helle kävi liian kovaksi. Joka päivä olimme kahdelle eri tunnilla, jotka rytmittivät päivää. Heti ensimmäisenä päivänä minulle tuli kuumuuden takia hieman huono olo, mutta seuraavan päivän surffitunti oli mahdollista korvata joogalla. Hyvä siis tietää, että vaihtoehtoistakin ohjelmaa on tarjolla. Tunneilla edettiin loogisesti ja käytiin läpi kaikki mahdollinen säästä aina turvallisuuteen. Kurssilla meitä oli samaan aikaan noin 30 henkeä ja meidät jaettiin pieniin ryhmiin, mikä mahdollisti suht yksilöllisen opetuksen. Pääsinkin ylös laudalla jo heti ensimmäisenä iltapäivänä. Meillä kävi muuten säänkin osalta myös todella hyvä tuuri. Alkuviikko oli aika tyyntä, joten ketään ei hirvittänyt mennä veteen ja tuuli yltyi oikeastaan vasta loppuviikosta, niin että saatiin laudan alle vauhtia kunnolla.

Majoittuminen tapahtuin pienessä "mökkikylässä" noin 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja yövyin 4 hengen dorm-mökissä. Suihkut ja vessat jaettiin muiden kanssa, mutta tämä ei oikeastaan haitannut yhtään. Olen tottunut yöpymään hostelleissa ja tuolla ei muutenkaan kukaan vietä aikaa sisällä, vaan illat meni barbeque-juhlissa ja lueskellen kirjoja riippumatossa. Samassa huoneessa kanssani oli kaksi poikaa Ruotsista ja yksi Saksasta. Ainut asia minkä unohdin ottaa mukaan, oli tarpeeksi vahva aurinkorasva. +30 suojakerroin ei riittänyt mihinkään ja paloin heti ekana päivänä tosi pahasti. Kun ollaan veden äärellä melkein koko ajan, aurinko on julma ja armoton.

Seuraava matkani on suunnitteilla Etelä-Afrikkaan ja ajattelin testata miltä aallot tuntunut tuolla puolella maailmaa."

Tämä julkaistiin torstai 29. maaliskuuta 2018 klo. 11:41

Alkuun » Uutuuksia » Kuulumisia Seven Mile Beachilta

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!