Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

​Maanjäristys Indonesiassa Lombokin saarella

Päivitetty viimeksi 09.08.2018:

Voimakas uusi maanjäristys on tapahtunut tänään Balilla Indonesiassa Lombokin luoteisosassa. Tsunamivaroitusta ei ole annettu ja järistys oli voimakkuudeltaan 5.9. Jälkijäristyksiä saattaa olla tiedossa. Indonesia sijaitsee Tyynenmeren tulirenkaaksi kutsutulla alueella, jolla esiintyy runsaasti maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia. Maanjäristyksestä pahiten kärsineellä Lombokin saarella on muutamia vapaaehtoisprojekteja, joihin GoXplore myös järjestää matkoja.

Edellinen maanjäristys, jonka voimakkuus oli 7, alkoi yli 10 kilometrin päässä Lombokin pohjoispuolella. Järistyksessä tuhoutui tuhansia rakennuksia, kuten moskeijoita ja kouluja. Kaikki vapaaehtoisprojekteihimme osallistuneet henkilöt ovat kunnossa ja turvassa. Nusa Penidan saarelle ja Ubudiin osallistujat toteuttavat ohjelmansa suunnitelmien mukaisesti. Ohjelmakoordinaattorimme ilmoittaa ja ohjeistaa osallistujia tilanteesta, suorittaa tarvittaessa hätätoimenpiteitä ja toimii yhteyshenkilönä. Tällä hetkellä Lombokiin suuntaavia matkustajiamme ohjeistetaan vaihtamaan/muuttamaan projektista joko Ubudin tai Nusa Penidan alueelle.

Tsunaminvaroitus on poistettu, eikä tällä hetkellä ole muuta tietoa tulevista päivistä. Yhteistyökumppanimme paikan päällä tarkkailee säätä, tilannetta ja paikallisia olosuhteita. Päätavoitteemme on varmistaa osallistujien turvallisuus ja mukavuus osallistuessaan projekteihin. Toteutamme kaikki tarvittavat viranomaisten toimenpiteet hätätilanteessa.
Pidäme säännöllisti yhteyttä Balilla tällä hetkellä oleskelevien osanottajien kanssa, mutta heille myös suositellaan tilanteen seurantaa tiedotusvälineiden ja viranomaisten kautta.

Matkustustiedote: https://um.fi/matkustustiedote/-/c/ID

Tämä julkaistiin tiistai 07. elokuuta 2018 klo. 14:38

Alkuun » Uutuuksia » ​Maanjäristys Indonesiassa Lombokin saarella

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 23.10.2019 Helsinki. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!