Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

2nd Working Holiday viisumi Uuteen-Seelantiin

Nyt sinun on mahdollista lähteä uudelleen Uuteen-Seelantiin 2nd Working Holiday viisumulla. Ikäraja on edelleen meille suomalaisille 35 vuotta, pääset takaisin melkeinpä samoilla ehdoilla!

Uudesta-Seelannista kuten varmasti tiedät haluat, löytyy kauniit maisemat, villieläimet, rantaelämä, surffaus ja tietenkin kaikki adrenaliinipitoiset aktiviteetit. Täydellinen kohde työhön, matkustamiseen, ihmisten kohtaamiseen ja erilaisten seikkailujen kokemukseen. Olemme Suomessa ainoa järjestö, joka voi tarjota toisen vuoden viisumin Uuteen-Seelantiin ja viisumeita on 20 kpl jäljellä. Kiirehdi hakemuksesi kanssa, jotta voimme turvata sinulle omasi!

YES! 20 viisumia tarjolla ensi vuodeksi 2020. Seuraa sivujamme, ilmoitamme 2nd Working Holiday viisumeiden saapumisesta kanavissamme.

Ohjelmamme - toinen mahdollisuus
Ohjelmassamme autamme sinua kaikissa valmisteluissa, joita on oltava valmiina työskennelläksesi paikan päällä, kuten pankkitilin avaaminen, veronumero, verojen maksamisesta maassa ja tietysti tämä 2nd Working Holiday viisumi. Ensimmäiset kaksi yötä on keskitetysti sijoitettu hostelliin Aucklandissa ja tietenkin sinulla on kuljetus lentokentältä sinne. Sinusta tulee työvoimatoimistomme jäsen, joka auttaa sinua löytämään työpaikkoja kovilta työmarkkinoilta ja tämä palvelu on ainutlaatuinen matkailijoillemme. Tietenkin toimistollamme on saatavana myös apua ja vastauksia kysymyksiisi, ja voimme antaa sinulle vinkkejä kuljetuksesta, majoituksesta, aktiviteeteista jne. Saat myös Uuden-Seelannin puhelinnumeron ja IYTC-kortin (International Youth Travel Card), joka antaa sinulle paljon alennuksia ympäri maata. Ohjelmaan sisältyy myös 6 kuukauden kattava vakuutus, joten voit tuntea olosi turvalliseksi, kun menet maapallon toiselle puolelle!

Mitä pakettiin kuuluu?


Ei kuulu hintaan:

2nd Working Holiday viisumin hakuun liittyvät menettelyt:
Tällä viisumilla sinun on mahdollista työskennellä ja oleskella Uudessa-Seelannissa 12kk. Viisumi on haettava ja käytettävä vuoden 2020 aikana.

Viisumin hakijan on täytettävä alla olevat tiedot ja ehdot:

Miten varaan viisumin itselleni?
Koska vuoden 2020 olevia viisumeita saadaan vain 20 kpl, pitäisi päätös tehdä mahdollisimman nopeasti. Prosessi on hyvin yksinkertainen, voit rekisteröityä alla olevan linkin kautta, lähetämme sinulle 150 euron ennakkomaksusta laskun ja kun se on maksettu, vahvistamme varauksesi. Tämä ennakkomaksu on osa ohjelman hintaa. Lopullinen lasku saapuu noin 6 viikkoa ennen lähtöä, ja tällä välillä saat tietoa kaikesta taivaan ja maan välillä. Todellinen viisumiprosessi voi kestää jopa 6 viikkoa, joten sinun ei tarvitse varata lennon ennen kuin tiedät, missä kohtaa viisumiprosessia olet.

Varataksesi ohjelman, sinun tulee täyttää tietosi: https://www.goxplore.fi/varaus/work-travel-uusi-seelanti ja valita "toinen mahdollisuus", jotta tiedämme mitä olet varaamassa.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä niin pääsemme auttamaan sinut matkaan.

You will never know if you never go… DARE TO GOXPLORE!

VARAA MATKASI TÄSTÄ.

Tämä julkaistiin keskiviikko 14. marraskuuta 2018 klo. 09:47

Alkuun » Uutuuksia » 2nd Working Holiday viisumi Uuteen-Seelantiin

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 23.10.2019 Helsinki. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!