​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen ​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Epäilyttääkö matkalle lähteminen koronaviruksen takia?


Alta löydät tietoa liittyen koko maailmaa koskevaan matkustamiseen koronaviruksen osalta.

Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Tämä peruutusmahdollisuus koskee niitä maita, joiden osalta viranomaiset ovat tiedottaneet, että matkustamista tulisi välttää. Me annamme sinulle lisäksi mahdollisuuden muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdemaata.

Ohjelmat ja projektit: Toistaiseksi voimassa olevan tilanteen takia annamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tehty varaus kuluitta vielä 24h ennen matkalle lähtöä. Tämä peruutusmahdollisuus koskee niitä maita, joiden osalta viranomaiset ovat tiedottaneet, että matkustamista tulisi välttää. Me annamme sinulle lisäksi mahdollisuuden muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdemaata.

Lennot: Oletko varannut lennot kauttamme? Kun/jos saamme ilmoituksen lentoyhtiöltä muuttaa, siirtää tai peruuttaa lentojasi, ilmoitamme tästä sinulle heti. Tällä hetkellä emme ole saaneet tallaisia viestejä koskien tiettyjä kaupunkeja tai kohteita, joihin / joiden kautta ohjelmamme kohdistuvat. Tapauskotaisesti olemme yhteydessä lentoyhtiöön, mikäli yhteistyökumppanimme olisi matkakohteeseesi liittyen ilmoittanut matkustusrajoituksista.

GoXplore seuraa tilannetta WHO:n, Suomen Ulkoministeriön ja THL:n kautta. Jos tämän hetkinen tilanne muuttuu, toimii GoXplore uusien annettujen suositusten ja sääntöjen mukaisesti.

Vältä matkustamista epidemia-alueille. Seuraa ulkoministeriön matkustusohjeita.
Matkustustiedotteet (ulkoministeriön yleiskieliset sivut).

Ole yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää aiheesta.
Voit myös soittaa meille 0504156400 tai laittaa mailia info@goxplore.fi.

Ystävällisin terveisin,
GoXplore

Editors note: uutinen päivitetty 17.3.2020

Tämä julkaistiin keskiviikko 04. maaliskuuta 2020 klo. 12:23

Alkuun » Uutuuksia » Epäilyttääkö matkalle lähteminen koronaviruksen takia?

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!