Sisäänkirjautuminen

Varaus Lion Centre Zimbabwe

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Lion Centre Zimbabwe-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Aikani Lion Centre projektissa oli ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista kokemuksista ja tunnen toisinaan olevani kuin kävelevä leijona tietokirja. Aikaiset aamutkaan eivät tuntuneet hankalilta, kun herätyksinä toimi leijonien karjunta ja tiesi pääsevänsä kävelemään leijonan pentujen kanssa tai vaihtoehtoisesti norsujen kanssa, auringon maalatessa taivaan vaaleanpunaiseksi. Sain paljon uusia ystävälleni niin paikallisista ihmisistä, kuin muista vapaaehtoistöissä nuorista. Jätin sydämeni Zimbabween ja olen aivan varmasti menossa vielä takaisin!

Pinja // Lion Centre Zimbabwe

Alkuun » Maa » Zimbabwe » Lion Centre Zimbabwe » Varaus Lion Centre Zimbabwe

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan