Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Varaus Ranchstay New Zealand

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Ranchstay New Zealand-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Matkustaminen Uuteen-Seelantiin oli paras tekemäni päätös, ja ranchstay-ohjelma oli täydellinen tapa yhdistää matkailu, eläinten kanssa työskenteleminen ja nähdä, miten paikallinen perhe elää. Sain tehdä paljon enemmän kuin odotin, ja minusta tuli todella osa perhettä. Suositella ehdottomasti mennä, olen oppinut niin paljon sekä ratsastuksen sisällä, englannin kieltä ja erityisesti olen tavannut niin ihania ihmisiä.

Astrid // Ranchstay New Zealand

Alkuun » Maa » Uusi-Seelanti » Ranchstay New Zealand » Varaus Ranchstay New Zealand

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!