Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Varaus Vapaaehtoistyö Bali

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Bali-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Viimeisenä päivänä pikku kilpparit pääsivät mereen ja minun seikkailuni on ohi täällä. Kilpikonnat olivat tarpeeksi vanhoja ja riittävän vahvoja mereen! Kävelemme rannalla ja katsomme kilpikonnia, jotka alkavat hitaasti ryömiä tiensä hiekasta mereen. Lopuksi näemme pieniä katoavia varjoja veden alla ja tuntuu, että tällä omalla työllä on todella ollut tärkeä merkitys.

Eveliina // Vapaaehtoistyö Bali

Alkuun » Maa » Bali » Vapaaehtoistyö Bali » Varaus Vapaaehtoistyö Bali

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan