Sisäänkirjautuminen

Varaus Vapaaehtoistyö Costa Rica

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Costa Rica-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Pari viikonloppua vietin myös San Joséssa, yhtenä viikonloppuna kaupungissa juhlittiin Festival de la luzia, jossa esiintyi tanssijoita, soittajia ja erilaisia kulkueita valoineen. Joulun vietin hostperheeni kanssa ja oli jännittävää nähdä miten joulua vietetään niin kaukana kotoa. Uutena vuotena matkustin ystävieni kanssa Karibian rannikolle, jossa oli isot ja hauskat juhlat rannalla.

Sofia // Vapaaehtoistyö Costa Rica

Alkuun » Maa » Costa Rica » Vapaaehtoistyö Costa Rica » Varaus Vapaaehtoistyö Costa Rica

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan