Sisäänkirjautuminen 🛂 2nd Working Holiday viisumi Uuteen-Seelantiin

Varaus Vapaaehtoistyö Ghanassa

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Ghanassa-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Olin muutaman kuukauden reissusta töissä lastenkodissa 5 viikkoa. Nämä viikot olivat aivan sanoin kuvailematon kokemus, jota voin suositella kaikille. Ihmiset kylässä jossa asuin ja koko maassa, olivat todella ystävällisiä ja tunsin itseni niin tervetulleeksi. Pääsin osaksi aivan toista maailmaa ja elämää pienten 3-10 -vuotiaiden lasten kanssa. En ikinä unohda heitä!

Martta // Vapaaehtoistyö Ghanassa

Alkuun » Maa » Ghana » Vapaaehtoistyö Ghanassa » Varaus Vapaaehtoistyö Ghanassa

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 03.03.2020 Tampere. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!