Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Varaus Vapaaehtoistyö Ghanassa

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Ghanassa-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Kun saavuin koululle, kaikki alkoivat huutaa "Obroni, obroni"! Se tarkoittaa valkoihoista henkilöä. Lapset hyppäsivät päälleni ja alkoivat silittää vaaleita hiuksiani, se oli todella hämmentävää. Ghana on aivan ihana maa, ja tunsin itseni todella tervetulleeksi. Menin jo alussa sekaisin laskuissa kuinka monta kertaa kuulin sanat Akwaaba (=tervetuloa). Ghanalaiset ovat avoimia ja täynnä rakkautta. Matka onnistui hyvin ja opin todella paljon uusia puolia itsestäni joka päivä. Tähän astisen elämäni hienoin kokemus :)

Hanna // Vapaaehtoistyö Ghanassa

Alkuun » Maa » Ghana » Vapaaehtoistyö Ghanassa » Varaus Vapaaehtoistyö Ghanassa

Anu R tilasi Wild Cat Sanctuary ohjelmamme 48 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!