Sisäänkirjautuminen

Varaus Vapaaehtoistyö Nepali

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Nepali-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Pokhara on uskomaton kaupunki. Olen oppinut tuntemaan lapset ja muut vapaaehtoiset hyvin vaikka luulin aluksi, että tutustumiseen menisi paljon enemmän aikaa. Tulevat viikot ovat varmsati ikimuistoisia! Nyt olen suunnitellut (muutaman muun vapaaehtoisen kanssa) lössi-projektia, shampoot ja kammatkin on jo ostettuna.

Ane Marie // Vapaaehtoistyö Nepali

Alkuun » Maa » Nepal » Vapaaehtoistyö Nepali » Varaus Vapaaehtoistyö Nepali

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan