​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Varaus Vapaaehtoistyö Nepali

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Nepali-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Sulauduimme hienosti joukkoon norjalaisen tuttuni kanssa Patanin lastenkotiin, jossa työkentelimme koko projektimme ajan. Tässä lastenkodissa on ainoastaan 10 poikaa ja tyttöä yhdessä. Kun pääsee asumaan ja elämään näin lähellä lapsia ja perheitä, joista lapset tänne ovat tulleet, lähentyy sitä ihmisten kanssa automaattisesti. Samalla pääsee hienosti kokemaan erilaiset kulttuurit ja niiden erot.

Eline // Vapaaehtoistyö Nepali

Alkuun » Maa » Nepal » Vapaaehtoistyö Nepali » Varaus Vapaaehtoistyö Nepali

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on . Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!