Sisäänkirjautuminen 🛂 2nd Working Holiday viisumi Uuteen-Seelantiin

Varaus Vapaaehtoistyö Sri Lanka

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Vapaaehtoistyö Sri Lanka-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Halusin vain kertoa hieman kuulumisia. Kaikki on ollut erittäin hyvin ja huomenna on viimeinen päiväni kehitysvammaisten orpokodissa ennen kuin matkustan eteenpäin ystävieni kanssa. Kuten sanottu, kaikki on ollut huippua ja se on tuntunut hyvältä tietää, että voin ottaa aina sinuun yhteyttä, jos jotain ilmenisi.

Amanda // Vapaaehtoistyö Sri Lanka

Alkuun » Maa » Sri Lanka » Vapaaehtoistyö Sri Lanka » Varaus Vapaaehtoistyö Sri Lanka

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 03.03.2020 Tampere. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!