Sisäänkirjautuminen 🛂 2nd Working Holiday viisumi Uuteen-Seelantiin

Varaus Work & Travel Kanada All Set

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Work & Travel Kanada All Set-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Reissu oli aivan uskomaton! Kanada on todella kaunis maa ja ihmiset todella ovat hyvin ystävällisiä ja auttavaista väkeä. Koti-ikävä ei juurikaan kerinnyt iskeä. Päinvastoin lähinnä harmitti, että piti palata ja etenkin, kun kesä alkoi. Mutta nyt rahat uudestaan kasaan ja talvea jahtamaan. En ole hetkeäkään katunut, että reissuun lähdin!

Heta // Work & Travel Kanada All Set

Alkuun » Maa » Kanada » Work & Travel Kanada All Set » Varaus Work & Travel Kanada All Set

Seuraava tiedoitustilaisuutemme on 03.03.2020 Tampere. Tule mukaan tai tarkista tulevat tiedoitustilaisuudet täältä!