Sisäänkirjautuminen ​Australian MUST HAVE sovellukset

Varaus Work & Travel Kanada

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Work & Travel Kanada-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Matka on ollut yksi huikeimmista kokemuksista mitä olen tehnyt ja koukkuun jäin joten seuraava reissu on jo tähtäimessä! Kanada on ollut uskomattoman kaunis ja vieraanvarainen maa ja todella olen viihtynyt. Nautin myös, kun olen oikeastaan koko ajan ollut ainut suomalainen niin on vain heittäydyttävä mukana ja opittava englantia.

Heta // Work & Travel Kanada

Alkuun » Maa » Kanada » Work & Travel Kanada » Varaus Work & Travel Kanada

Jenni K tilasi Vapaaehtoistyö Etelä-Afrikassa ohjelmamme 54 tuntia sitten. Sopisiko tämä matka sinulle??!