​GoXplore Finland Oy on hakeutunut konkurssiin 20.04.2020

Sisäänkirjautuminen

Varaus Work & Travel Uusi-Seelanti

Oletko valmis varaamaan elämäsi seikkailun? Erinomaista! Olen Saara ja vastaan Work & Travel Uusi-Seelanti-ohjelmasta. Kysymyksiä voit esittää laidasta laitaan, ja tavoitat minut myös numerosta 050 415 6400. Kun olet lähettänyt varauspyyntösi meille, otan yhteyttä ja voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan matkaasi.

Henkilötiedot Pakolliset merkitty *

Matkatiedot

Kun olemme vastaanottaneet varauksesi, lähetämme laskun ennakkomaksusta, 150 € (Kanadan ohjelmiin ennakkomaksu on 500 €). Jos haluat peruutusturvan varauksellesi, laskun summa on tällöin 50 € enemmän ja ohjeet saat varausvahvistuksen mukana. Kun ennakkomaksu on maksettu, hyväksyt matkaehtomme ja saat sähköpostitse lisätietoja matkasta. Loppulasku maksetaan noin 1-2kk ennen lähtöä.

Rentoudu ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Haluan kiittää koko tiimiä kun tällaisia mahdollisuuksia järjestätte. Paljolta stressiltä säästyi, kun oli joku hoitamassa asioita puolestani, ja aina oli joku jolta kysyä neuvoa jos oli tarvetta. Itse tosin en kotiin vielä palannutkaan, vaan minulle tarjottiin vaihtoehtoa hakea työviisumia, joten toivon mukaan vielä ainakin toinen vuosi tulee vietettyä. Kiitos tästp upeasta kokemuksesta! Ilman teitä en nyt olisi tässä!

Heidi // Work & Travel Uusi-Seelanti

Alkuun » Maa » Uusi-Seelanti » Work & Travel Uusi-Seelanti » Varaus Work & Travel Uusi-Seelanti

Viimeisimmät uutiset: Aukioloajat joulun ja uuden vuoden aikaan